HELT OM NATTEN HELT OM DAGEN

Tenk å være så opplagt etter to dager med fest. Jeg er i himmelen! Å drikke mindre og gå hjem tidligere er det eneste som funker, og det har jeg tenkt til å fortsette med. Når det er sagt, så hadde jeg det kjempegøy på klassefest i går. Vi hadde pakkelek, og i mange av pakkene lå det lightsticks... Det er som om lighsticks gjør noe med promillen til folk, for etter at glødende halsbånd, øredobber, armbånd og sverd inntok stua ble det liv. Haha! Jeg liker å være med klassen. En god mix av forskjellige mennesker i alle aldere.

Nå skal jeg vaske badet, og så skal jeg til byen og møte lillebror. Vi har ikke kjøpt julegave til hverandre, så vi skal spise lunsj og velge ut våre egne gaver. Enkelt og greit! I ettermiddag kommer farmor og farfar fra Danmark ♥ De skal feire jul hos oss, gleder meg helt sinnsykt til å se dem igjen. Danske tante, onkel, kusiner og fettere skal feire jul med familien i Oslo, så vi får sett dem i jula også. Hurraaa :-) 

6

Vet du hva; akkurat sånn har jeg også blitt! Tidligere kunne jeg danse på bordet til klokken tre, og være den som ropte nach utenfor utestedet; nå er tanken på en ødelagt dagenderpå og fylleangst helt pyton og jeg er førstemann hjem :)

Er det på Sonans du tar opp fag?: )

du ser fantastisk ut som alltid!

Susanne: nei, det har vi ikke i Tønsberg :) Tusen takk!

Den toppen var fin! Hvor er den fra?

Anette: Monki :)

Sabla fin topp!

God jul og håper du har hatt en fin dag.

Skriv en ny kommentar