HAPPY NEW YEAR

Nyttårsfeiringen ble veldig bra! Jeg har sluttet å ha forventninger til nyttårsaften, for det ender som regel bare opp med surr. Men jeg var på middag/vorspiel med en gjeng kjempesøte Tønsberg-jenter, og så dro vi samlet ned til Rådhusplassen for å se på rakettene. Stjerneskudd, farger på himmelen og vill champagnerus, haha. Etterpå dro vi både innom et utested og en hjemmefest - det var ingen suksess. Man burde aldri dra videre når man koser seg hjemme!

Dere kan tro jeg har vært dårlig etter nyttårsaften! La meg klokken 17.00 da jeg kom hjem fra Oslo, og sov til klokken 9 i dag morges. Trodde jeg skulle våkne frisk og uthvilt, men det gjorde jeg altså ikke. Håper ikke jeg blir skikkelig syk nå. Men ordentlig syk har jeg ikke vært siden jeg var i Brasil i mars, så det er kanskje på tide...

Bursdagskjolen fra Dubai fikk lufte seg igjen, rakk ikke å sulte meg inn i den egentlige nyttårskjolen. Håper dere hadde en fin nyttårsfeiring også :-)

Nå skal jeg lage meg en kopp te og rulle meg inn i dyna. Der skal jeg ligge og glo på Modern Family til jeg føler meg bedre.Ute pøser det jo ned uansett, så ikke mye annet å gjøre.

24

Du var veldig fin i den kjolen :D

Haff, ble syk i natt jeg. Håper du slipper! God bedring :-D

Så fine bilder! Du er så fiiiin

Iris: god bedring til deg!

Så mange pene jenter! :D

Hun helt til høyre er hun kjendis? Sykt pen! Mener og ha sett hun før! <3

Hei! Bare lurer på noe, er du og Linnea Myhre venner lenger? :)

You look amazing :)

Isabelle A: vi har veldig lite kontakt, men kommer alltid til å betrakte henne som en venn :)

elsker kjolen din, du kledde den utrolig bra!

Du er ei kjempe søt jente, med søt blogge blir en fast leser <3 håper du kommer innom bloggen min <3

ellee: tusen takk! :)

Skjønner ikke hvor du skal ta de åtte kiloene fra, du har jo en utrolig fin kropp :) (ser ikke noen ekstra kilo på den jeg) Nydelig er du :)

Uten tvil min favoritt blogg. Du tar deg bra ut på kamera uansett hvordan du ser ut og pynter aldri på sannheten. Du er den mest ekte bloggeren!

Elsker kjolen din :-)

Ser ut til at du koste deg :) vakker som alltid

Så fin kjole! :)

Hei Ida! Jeg har fulgt bloggen din helt siden du akkurat hadde flyttet til Oslo tror jeg! Det er kjempegøy å se forandringen fra da til nå, haha da var du jo ute nesten hver eneste dag og hvis ikke satt du i vinduskarmen din og røyka til et glass vin! (Overdriver kanskje litt) Har vell aldri vært noe særlig på å kommentere bloggen din men jeg bare kom til å tenke på det når du skrev at du heller ville ligge under pleddet hjemme enn å dra ut å feste, hehe!

Hilsen Ingrid:))

Ooo, kjenner du Nina? :) Nice! Bra du koste deg! Godt nyttår :D

Du som er ei så flott og sunn jente. Det høres virkelig ikke bra ut da du skriver at du ikke rakk å sulte deg inn i nyttårskjolen...

Du er ganske så digg du, Wulff!!! <3

Belinda Jakobsen: du også, Bella!

du lignet syyyyyyykt på Blakle Lively på bildene der :D :D

Råflott kjole! :D

Så fine jenter :)Likte kjolen :)

Skriv en ny kommentar