I'M SO EXCITED...

... and I just can't hide it! Jeg har fått meg personlig trener! Jeg er så lykkelig og klar for å komme i gang - og jeg starter allerede på mandag. Tror virkelig jeg har kapret Tønsbergs beste PT, men mer om det når jeg er i gang.

I dag har jeg vært med mormor og morfar til Sverige på "harryhandel". I dag har jeg ingen paraplyer å komme med hva angår dagens medpassasjerer, for jeg var rett og slett så fanget av en bok at jeg verken rakk å irritere meg over høylytte pølsespisere og eldre kvinner med rosa diamantjeans og collegegenser med pelskrage. I Sverige fikk jeg handlet masse fornuftig! Litt helsekost, og ellers masse kjøtt og kylling til fryseren, og en del husholdningsartikler. Det er koselig å dra til Sverige med mormor og morfar, de er noen av mine beste venner ♥

I morgen står det flere bestevenner på plakaten. Jeg skal nemlig helt til Lillehammer for å besøke Thea som studerer der! Hun hadde bursdag nylig, så det er jo en fin anledning til å ta turen. Når venner flytter et lite stykke unna, er man så flink til å love å komme masse på besøk. Men så skjer det aldri eller sjeldent. Så på det området må man bare ta seg i nakken!

 

Håper alle har hatt en super start på helgen, blogges senere :-)

17

Så moro. Jeg er fra og bor i Lillehammer :)

Så koselig at du tilbringer masse tid med besteforeldrene dine <3

Stikk innom butikken jeg jobber i hvis dere er i sentrum da ;) ("Sans for Bryllup", masse kjoler, smykker og stæsj :)

Gratulere med PT! :D Det kommer til å bli både vondt og gøy;)

Skal selv til Sverige snart på min første harrytur! Så fint hvis du har tiden til å skrive en liten handleliste for hva man kan finne der? Bare om vanlig mat og ting som kan være kjekt å hamstre der, evt noen ekstraordinære tips hvis du har!

Hei Ida:-)

Hva kjøpte du av helsekost? :-) God helg!

Ida Ihlen: hei :-) alger og c-vitaminer! God helg til deg også!

Hvilken bok var det som fanget deg sånn? Er på utkikk etter en ny og god bok å lese! :)

Marie: Politi av Jo Nesbø! Har drøyd lenge å starte på den, men nå klarer jeg ikke legge den ned! :D

Typen og jeg har også vært i Sverige idag! Kjekt med billige matvarer når man er student :) Jeg har vært fast leser i mange år av den mest ærlige og beste bloggen av dem alle, ler ofte når jeg titter innom. Men jeg legger dessverre sjeldent igjen spor i form av kommentar her så jeg tenkte det var på tide. Ha en fin helg :)

Kathrine N: hyggelig at du kommenterer! :-) god helg til deg også!

God tur til Lillehammer! :)

Lykke til på mandag :D

Kylling er vel også kjøtt?

Håper du har hatt en fin helg. :-)

Elsker måten du skriver på! du skriver så bra<3

Hei, Ida! Jeg leste bloggen din for mange år siden, og nå har jeg nylig "oppdaget" deg igjen etter lange glemmepauser.

Og nå tar jeg meg selv i å klikke inn på bloggen din flere ganger daglig for å se om du har lagt ut bilder fra leiligheten din!

Jeg er så interessert i interiør og nysgjerrig på hvordan din leilighet blir seende ut, jeg tror nemlig vi har ganske lik smak på en del ting. Nå driver jeg og leter etter den perfekte leiligheten for meg, så jeg drømmer omtrent interiør på natta.

Håper du har en fin helg i Lillehammer! :)

Så spennende med ny PT da ;) Liker bloggen din veldig godt ;) Fint bilde :)

Ingen ting slår en god PT time, gor så utrolig bra motivasjon! Flott måte å starte året på!

Å Ida! Her var du skikkelig søt! Elsker bloggen din. Det er så deilig å klikke seg inn her, finnes jo så mye rart nå for tiden haha. Her er den en fin blanding. Stå på!

Skriv en ny kommentar