hits

RISE ABOVE

16.01.2014 - 20:48 30 kommentarer

Woop woop ♥ Nå er det HELG for min del! Fikk skikkelig tenåringsvibber i mattetimen i dag, da jeg satt og så på klokka i stedet for å se i boka. Gjett hvem som må bruke lørdagen med nesa i bøkene, for nå føler jeg at jeg henger etter plutselig. Men det er uansett helg, og det er deilig.

Jeg skal bruke helgen på å trene med PT, dra på kino og sove lenge. Og litt mattelekser, da. Begynner å savne varme nå, og ikke minst friheten jeg hadde før. Kunne bestemme meg kvelden før for at jeg ville reise avgårde dagen etter. Null stress. Men nå det er sagt, så kan livet som "fulltidsblogger" være ganske deprimerende. Ingen obligatoriske rutiner, ingen kollegaer, medstudenter. Det er faktisk ganske fint med rutiner selv om skolen ikke er mitt favorittsted å være.

Jeg lovte å si i fra hvis jeg fant denne Odd Molly-genseren på nett! Jeg kjøpte den på en dansk nettbutikk og derfor ble den svindyr med frakt og toll - men nå har jeg funnet den på en norsk nettside endelig! Fargen som jeg har finnes her.

Odd Molly har såå mye fint, jeg elsker spesielt Jersey toppene, dem har jeg mange av. Og velour-plaggene deres er bare det deiligste på denne jord. Mye mer fra Odd Molly her. //Adlinks

Nå skal jeg legge meg og lese Paganini-kontrakten. Lars Kepler-krim er bare noe av det mest spennende... Jeg er nettopp ferdig med Jo Nesbø sin Politi, og den var kjempebra. Men likevel er det ingen som slår Lars Kepler, de (er et ektepar som skriver bøkene sammen under pseudonymet Lars Kepler) får meg virkelig til å ligge våken om nettene og kaldsvette, haha. Jeg har lest Hypnotisøren og Ildvitnet, så burde egentlig lest Paganini-kontrakten som ble gitt ut mellom de to, men nå ble det sånn. Gleder meg helt sykt til å lese Sandmannen som er den siste i serien!

Takk for i dag, vi blogges i morgen :-)

30 kommentarer

Lena Strømmen

16.01.2014 kl.21:17

Kjenner meg igjen med det med klokka, haha:) Kan eg spørre kva fag du tar opp igjen?:) matte og naturfag?:) Ha en fin kveld, Ida!
Søt genser! Virker liksom dansk! :P

Maria

16.01.2014 kl.21:25

Flink du er blitt til å blogge ofte :) Jeg ville bare nevne en liten paraply... Folk som stikker ut tunga når de spiser... blæ.. så det på tv nå. Kvalmt.

Vibeke

16.01.2014 kl.21:39

Hei! Fin blogg du har!:) Vet du om det er noen butikker i Tønsberg som selger klær fra second female?

Ida Wulff

16.01.2014 kl.21:39

Vibeke: hei! :-) ja, vet at Seven på Torvgården (ved siden av Neoz) pleier å ha masse av det :-)

16.01.2014 kl.21:39

Kan ikke du skrive litt om erfaringer med eksamen som privatist? Jeg har lyst til å ta noen fag som privatist men er så lite informasjon om hvordan det virkelig foregår på selve dagen. Tenker da hovedsakelig på muntlig..

Ida Wulff

16.01.2014 kl.21:40

Maria: hahaha, nei, det er ikke lekkert! :D

Ida Wulff

16.01.2014 kl.21:41

Anonym: jeg tar ikke fag som privatist, jeg følger undervisning. Så kan dessverre ikke hjelpe deg der :(

Ida Wulff

16.01.2014 kl.21:41

linnjones.com - mitt liv gjennom tekst og bilder: hehe, og jeg som syns den så så innmari norsk ut! :p

Ida Wulff

16.01.2014 kl.21:42

Lena Strømmen: hehe! :) ja, det stemmer. Matte og naturfag, verdens beste fag <3 not!

16.01.2014 kl.22:07

Kommer en ny bok i den serien i år! Også holder de på med en helt ny serie :-) Sandmannen er best!!!

Mari

16.01.2014 kl.22:24

Ååå jeg leste hypnotisøren for en god stund siden, og den var hands down en av de beste krimbøkene jeg har lest. Gledet meg enormt til å begynne på paganinikontrakten - men den skuffet litt. Fullførte, og det var absolutt ikke en dårlig bok. Bare ikke på samme høyde som Hypnotisøren... Fikk ildvitnet nå til jul så skal vel prøve meg på den til sommeren (når jeg er ferdig med pensumlesing ;)

16.01.2014 kl.22:49

Jeg leser sandmannen akkurat no, bare gled deg. Skummelt men megabra bok den slik de andre er. Fantastisk. Og stå på, skola klarer du.

kristine

16.01.2014 kl.23:11

Åhh, du bør så absolutt glede deg til "Sandmannen", tidenes beste bok! Og for en avsluttning, jeg klarer nesten ikke vente til fortsettelsen! Har lest mye bøker i mitt liv, lesenerd! Men Lars Kepler, helt rått!

Viktoria

17.01.2014 kl.08:46

Paganinikontrakten var ikke top notch, men bare å glede seg til Ildvitnet og Sandmannen, de henger litt sammen og slutten på Sandmannen er heeeeelt rå. Gleder meg til fortsettelsen.

Dansken Jussi Adler-Olsen skriver også glitrende krim, forresten.

Anniken

17.01.2014 kl.09:08

Paganini-kontrakten kan du glede deg til, spennende fra start til slutt, skikkelig action!! Har igjen Sandmannen, den må jeg skaffe meg :) Gooood helg!

Brorlikerdyr

17.01.2014 kl.09:56

Har du set, frons?

min hest, velldig fin.

kidnapen av postman.

ligne på frode, synes nå bestfir.

plz lik profilbildet mit, hvis du finer min ven

ps. Ok? fostått kompiss: ja/nei eller vet/ikke?

coffee in a cup

17.01.2014 kl.16:34

utrolig kul jakke!

Tina

17.01.2014 kl.18:03

Hvor lenge har du tenkt å bo i Tønsberg? Siden du har kjøpt leilighet har du vel tenkt å bo der en stund, men samtidig har du gitt inntrykk av at du skal studere til høsten. Eller er det kanskje en høyskole i Tønsberg du skal gå på? :)

Elsker bloggen din Ida!

Charlotte

17.01.2014 kl.21:17

Ida jeg trenger bok tips!!

jeg har så lyst å lese en heilt sinnsykt spennende bok, sånn kanikkeleggedenframegbok.

Har du en favoritt, en du bare elsker?

Inger

17.01.2014 kl.21:46

Jeg tør ikke fullføre Sandmannen, det har aldri skjedd før?

Ida Wulff

17.01.2014 kl.21:55

Tina: hei :) så hyggelig, takk! Jeg aner ikke hvor lenge jeg blir boende eller hvor jeg skal studere. Vil helst begynne på studier i Tønsberg, men det er ekstremt dårlig utvalg her.

Ida Wulff

17.01.2014 kl.21:55

Charlotte: har du lest Lars Kepler-serien? Hvis ikke er det mitt beste tips akkurat nå :)

Johanne

17.01.2014 kl.23:06

Er du skremt av Kepler bøkene du allerede har lest, kommer du til å måtte leie inn private vakter foran der du bor og installere sikkerhetskameraer over alt etter Sandmannen! Men fy søren for en bok, gi en pip på bloggen når du er ferdig og si hva du synes da!

Uansett, jeg pleier aldri å legge igjen kommentarer på blogger, men bare lese. Og i hvert fall ikke lange kommentarer. Men etter noen år som trofast følges"venn"/internettstalker, så føler jeg at det er på høy tid! Ida (er vi på fornavn?), jeg er så glad i bloggen din! Du er skarp, morsom, selvironisk, seriøs, useriøs, tøff og ikke minst kjempefin! Det er iallefall inntrykket jeg får her inne, og jeg synes det du skriver er så kjekt, og jeg er glad du gjør det slik at dersom jeg har en dårlig dag, så kan jeg klikke meg inn her og få en bedre dag. Eller, dersom du er i dårlig humør en dag jeg er i dårlig humør, så vet jeg at jeg ikke er i dårlig humør alene. Og det er så ofte kjekke konkurranser, give aways o.l, og du arbeider og står på for leserne dine, som du ikke kjenner flesteparten av en gang, og jeg synes det er kjempefint! Egentlig var det eneste jeg skulle skrive at du må glede deg til sandmannen og at jeg liker bloggen. Det ble istedet til denne mini-doktoravhandlingen, men iallefall! Ha en fin kveld og husk å låse alle dører ellers er det garantert at alt som skjer i kepler-romanene skjer i ens eget hjem, det er iallefall min tankegang. Better safe than sorry, sier nå jeg!

PS. Du er veldig vakker :) (Jeg lover at jeg ikke er en creppy old fat guy, men en jente på 22 år som ikke er det minste creepy, sett bort fra faktum at jeg med stor iver leser om livet ditt hver eneste dag nesten)

PS PS!! Har du lest Shantaram av Gregory David Roberts? Uten tvil min favorittbok!

Stine

18.01.2014 kl.12:40

Hvilken str bruker du i denne jakken fra Odd Molly?

Charlotte

18.01.2014 kl.13:09

Nei aldri lest, kanskje jeg skal gi de en sjangs!

Takk for svar!

Btw, skreiv ikke du ei bok? eller husker jeg feil?

Ida Wulff

18.01.2014 kl.13:19

Stine: jeg har 3 (tilsvarer 40) og den er litt stor, så hvis vi er samme str burde du gå for 2 :)

martinemarie

20.01.2014 kl.16:05

ååh du er så utrolig pen! mesunnelig!!

Anonym

21.01.2014 kl.15:08

Jeg synes du er helt fantastisk :-)

Har lest bloggen din så lenge jeg kan huske, og jeg tror grunnen til at jeg aldri har sluttet er fordi du er en jente som jeg føler at jeg kan relatere meg til!

Og det er jeg nok ikke alene om; du skriver om både oppturer og nedturer, spiser både godteri og supermat, du kan blogge om at du ligger rett ut i senga etter gårsdagens fylletur, eller på benken med en vektstang (uten vekter) over hodet. Du kan ta opp viktige temaer som virkelig får en til å tenke, samtidig som "paraply-innleggene" dine også dukker opp fra tid til annen. :)

Det jeg beundrer deg aller mest for, i og med at du er en såpass profilert blogger (i tillegg til at det er noe du ble i relativt ung alder), er din evne til å holde på den... "balansen"(?) som jeg beskriver ovenfor. Jeg vil tro at det er utfordrende å finne sin plass i "bloggverdenen", og jeg føler ofte at flertallet av bloggene jeg er innom er så veldig enten-eller.

Eksempelvis synes jeg det er lite givende å lese en gjennomsyret såkalt "rosablogg", hvor vedkommende ikke er så innmari interessert i å formidle noe annet enn sin passion 4 fashion/makeup/trening, og livet er en evigvarende happysong. Det sammen gjelder disse bloggene som for meg ser ut som dårlige etterligninger av "sisteplass-bloggen".

Det blir nok litt svart/hvitt, det som jeg skriver nå, i og med at jeg forstår at selve hensikten med å ha blogg - for noen - er å kun dele interesser eller overfladiske sider av seg selv for å unngå å føle seg overeksponert, men for å komme til poenget her; du skriver om alt fra chanelvesker til personlige innlegg, og jeg synes du er helt rå! - og meget reflektert. Du er RÅ fordi du tør å dele mer enn sminkerutiner og "dagens antrekk", og REFLEKTERT; for meg holder det å nevne tittelen til ett av dine beste blogginnlegg på lenge: "Stygge jenter like stygge jenter."

Hilsen fra stor fan :D

Ida Wulff

23.01.2014 kl.21:49

Anonym: tuuuuuuusen takk for fantastisk kommentar! :D det varmer <3

Skriv en ny kommentar