KONSENTRABÆÆBUU

Hard work pays oooOOoooo - må bare lage kaffe, brette litt klær, svare mormor på Quizkampen, skifte topp, sette opp håret og klappe katten min. Og så må jeg kanskje sitte og se ut av vinduet litt, for det er jo kommet så sykt mye snø at det ikke er til å tro. Plutselig er kaffekoppen tom, så det må lages ny kaffe. Og så har det gått to timer uten at jeg har rukket å se ned i matteboka. SKJERPINGS.

Vet ikke om det var litt ambisiøst å tenke at jeg skulle sitte med mattelekser en hel lørdag. Helgefølelsen har nemlig trengt inn i hver celle i kroppen min, føler meg helt sprelsk. Det kan også være en god blanding av koffein, alger og C-vitaminer. Det er i hvertfall ubehagelig å sitte stille og skulle løse likninger som deretter skal føres inn i en graf. Jeg som begynte å tro at jeg fikser matte; det gjør jeg ikke likevel. I hvertfall ikke i dag.

Lurer på hva jeg skal gjøre i kveld. Blir nok en spennende kombo av bok, TV og mat. Blir i hvertfall ikke noe fest og moro, for jeg skal trene hardt på mandag (hør på hu a).

26

Haha, kjenner til følelsen!! Alt som ellers er kjedelig blir plutselig supermorsomt når man gjør skolearbeid.

Vet akkurat hvordan du har det! Har eksamen på onsdag og er superstressa, men jobber jeg effektivt for å komme meg gjennom pensum? Neida. Pleier egentlig ikke å sitte hjemme å lese, siden jeg blir så fort ukonsentrert, men når biblioteket er stengt på en lørdag er det ikke så mye annet å gjøre?

Lykke til med matten! :)

Annemarie: hehe, typsik det!! Takk, og break a leg på eksamen på onsdag!! :)

Kamilla Haaland: ja... haha. Nå kunne jeg GJERNE støvsugd hele huset :D

Hvorfor i all verden skal en nybegynner ta 12 repetisjoner i benkpress? Hypertrofi er kanskje ikke der du burde starte, men heller fokusere på å bygge grunnstyrke først. Linær progresjon annenhver økt med så mange repetisjoner vil nok gjøre ar du stagnerer veldig fort. Hva med å lese styrketrening for nybegynnere for å innhente litt kunnskap? Just sayin'

Hei! Jeg har et - kanskje litt dumt - spørsmål. Den kjolen du egentlig skulle ha på nyttårsaften (grønn, paljetter) noen sjanse for at du tilfeldigvis skal selge din? :) Haha. Har hatt så lyst på den selv og skal på nyttårsball om et par uker.

Kristine: hei! :) nei, dessverre. Har de den ikke på Nelly lengre? Er mange nettbutikker som har den fortsatt tror jeg, sjekk f.eks nevernaked.no eller Google Motel clothing. Lykke til!

Hva slags matte tar du? :)

Emma: 2P xD

Vet akkurat hvordan du har det. Sitter med den samme boken der ved siden av meg, men sliter veldig med å konsentrere meg...

Hvor er den genseren du har på deg fra? Den var nydelig!

God helg videre, Ida! :)

aarrrhhh ida du er så perfekt. blir helt satt ut av hvor flott du ser ut! og lykke til med matte eksamen(?) vært der selv, krysser fingra for deg!

hahaha . syntes du er flink jeg :D

Har det akuratt sånn i dag selv! Så utrolig fin genser du har på deg. Hvor er den fra? :)

ingridmyrenmo: takk! :) Den er fra Designers Remix by Charlotte Eskildsen.

Trude: såå hyggelig sagt, tusen takk! <3 Ingen eksamen enda, nå kjemper jeg bare for å henge med :D

Henriette: den boka er så dritt! Genseren er fra Designers Remix by Charlotte Eskildsen. Takk, god helg til deg også :) <3

Hahah føler så med deg. Bestemmer meg for at NÅ skal jeg lese og være flink hele dagen.. må bare sjekke facebook først, også spise litt mat (kan jo ikke konsentrere seg når man er sulten), så må man ha vann da (vil jo ikke bli dehydrert), så må man rydde litt på rommet, så må man lese litt nettaviser... haha uff

du er så fin du, Ida!

Isabel S. Raad: åå, så koselig, takk <3

Ah, feel ya. Går tredje året på videregående skole og er ikke akkurat sånn veldig motivert til å jobbe med skolerelatert arbeid.. husker du hvordan du var siste termin av 3. vgs?

Har forresten lest bloggen din i seks år, og den er fortsatt like underholdende, morsom og hyggelig å titte innom, om ikke bedre. Du er så kul!

SÅ fin du er! Hvordan får du til den frisyren der? kan du kanskje vise med bilder eller video? Jeg bruker ofte donut, men da ser det absolutt ikkje sånn ut :(

Anonym: ja, kan vise en dag :) det er en gigaaantisk donut, sikkert den største man får kjøpt. Og så snor jeg håret rundt den i stedet for å lage en palme som jeg legger over.

Godt å høre at jeg ikke er den eneste som er glad i quizkampen! Om du vil spille en runde legg til : Daenerys targaryen ! (Smålame game of thrones-referanse ;) )

Lillian Sofie

Hvor er genseren din fra? Leter veldig etter en som er lignende x)

Lillian Sofie: kjøpte den på Høyer for lenge siden, Designers Remix av Charlotte Eskildsen :)

How to make hair looks like this pleaseeeeee ?? :( :*

Skriv en ny kommentar