Mobilblogg

Hei og hopp! Jeg kom på at jeg ikke har prøvd å mobilblogge etter at jeg flyttet bloggplatform - men dette funker jo som bare det :-)

I skrivende øyeblikk sitter jeg på toget til Oslo. Skal i et møte, og så håper jeg at jeg rekker å spise middag med en venninne før toget tar meg i retur. Hadde vært koselig med en helg i Oslo nå, men jeg må hjem og ta "barnet" mitt med til dyrlegen, og dessuten skal jeg jo FLYTTE INN i leiligheten min! Har sikkert 15 pappesker som må pakkes ut av, men spørs om de ikke bare settes i kjelleren, ettersom jeg ikke husker hva som ligger i dem en gang. Hater å ha mange ting rundt meg.

Fikk forresten en veldig hyggelig start på dagen i dag. På vei til toget ble jeg stoppet av en jente som har lest bloggen min siden tidenes morgen. Hun husker ting om meg som jeg har glemt! Hehe. Men utrolig hyggelig med så engasjerte lesere <3

Nå kommer jeg straks til å sovne, blir så trøtt av å sitte på tog. Men det passer jo fint, så kan jeg komme fram på møte med pulesveis og krøllete genser.

16

Hvorfor kjøper du voksenbillett? Du er jo student :)

Marianne: har ikke studentbevis :)

herregud for et dyrt land vi bor i... 219.- kroner for en togtur!! noen i NSB kjører Porsche til jobb, for og si det sånn! Håper du får en fin dag :-)

Kristine: hehe, ja det kan du trygt si.

Er du snusfri fortsatt? i såfall, kan du skrive et motiverende innlegg og fortelle hvordan du klarte det? Dag 2 her og jeg DØR.

Gledes til å se leligheten ferdig :)

karoline: ja! :-) har faktisk skrevet ett, men ikke fått postet det. Det skal jeg gjøre. Stay strong!

Hvordan redigerer du bildene på mobil? Hvilket program? :-)

Anonym: denne appen heter a beautiful mess :)

Hei Ida! Jeg vurderer sterkt å ta permanent make-up på brynene mine...

Er du fortsatt fornøyd med dine? Og på bildet på forrige bloggpost hadde du freshet de opp med litt øyenbrynskygge, eller er det sånn bryna dine fortsatt ser ut? Jeg vil være på den sikre siden før jeg eventuelt tar steget, er jo ganske dyrt;-) god helg til deg!

Ida: hei :) anbefaler det på det varmeste, det er så fint! Men har hørt mange skrekkhistorier så for Guds skyld; gå til Sol hos Sol PMU! Mine bryn er blitt ganske svake nå, men det er fordi jeg mangler det siste påfyllet. Skal dra og gjøre det snart. 3 runder er inkludert i prisen :)

Kos deg i Oslo :) Gleder meg til å se leiligheten din!

gleder meg masse til å se leiligheten din nå fine Ida :D

Jeg blir alltid så trøtt når jeg sitter på toget, våkner alltid som du sier med pulesveis, haha ;)

Gleder meg til å se leiligheten din!

Kos deg i Oslo Ida! Har et lite spørsmål til deg; hvilket redigeringsprogram brukte du på bildet i dette innlegget? :-)

Ingrid: a beautiful mess :)

Skriv en ny kommentar