MOBILBLOGG: MANDAGSHATEREN I MEG ER SVEKKET

Skyt meg for at jeg sier dette, men å trene hardt på en mandag føles skikkelig bra. Føler liksom at jeg har lagt grunnlaget for hele uka, og da må det jo bli en sporty uke. Veldig deilig for en som er mandagshater i utgangspunktet. Sier ikke at jeg er en mandagselsker, det ville jo vært for drøyt.

Jeg trente med PT-iren på MOM i dag, noe som minnet meg på at jeg har lovet dere å legge ut et treningsprogram for nybegynnere. Skal komme meg på kafé med Internett etter skolen i morgen, så jeg får blogget det derifra :-)

Nå har jeg spist sen lunsj, og skal ut på handletur. Må fylle opp kjøleskapet som ikke inneholder annet enn champagne og Farris...

20

så utrolig godt ut!

Super fint bilde! :D

Digger bloggen din :3

Ah.. Legg det ut litt fort a :-) :-)

Har akkurat spist ben&jerrys og innså akkurat at this is it, time to do some changes!!

YES I CAN!

Treningsprogram er det jeg trenger. Og gjerne forslag til kosthold:-)

Ha en fin uke!

dødsdigg med trening på mandager :)

RaversSpeech: så hyggelig!! :-)

Line: lov til å kose seg! :-) legger ut i morgen!

Hvor redigerte du teksten? :)

Mandagstrening er den beste! Motivasjonen er alt lørdagsgodtet som gnager på samvittigheten ;)

Har nettopp kommet igang med trening etter noen late måneder, så det høres supert ut :)

Hvor ligger MOM egentlig? Har nettopp flyttet til Tønsberg, og det er litt kaldt å løpe ute nå syns jeg.. hehe

Fantastisk blogg foressten :D

Martine: velkommen til Tønsberg! :-) det ligger på Olsrød-senteret. Jeg bor i byen, men alle senterne der er så overfylt syns jeg. Tar heller bussen i 5 minutter, eller sykler når snøen forsvinner :)

Emily: en app som heter a beautiful mess :)

Skulle gjerne likt mandagene selv.. Håper forresten du skrive flere tips for å slutte å snuse, slik du gjorde lenger ned her :) Har slutta nå etter jeg leste innlegget ditt! :)

Mari: ååå, det ble jeg glad for å høre!! :D Så bra! Stå på, og hold meg gjerne oppdatert på hvordan det går! :)

Hvor er den boksen til å ha blader i fra? :)

hermanogmamma: fra Bolia :)

Heihei! Vet du nettopp har begynt på MOM- og du virker super fornøyd! Men ville bare anbefale deg et annet senter midt i byen, hvis du i en senere anledning blir lei av den lange veien. Spenst- ved siden av farmandsredet er et super bra senter, der det er veldig få som trener morgen, og kveld. Den eneste tiden på døgnet der senteret kan være litt overfylt er midt på dagen fra 15-17. Dessuten har de fått inn "bånd" slik at du kan komme og gå fra 06-23.00.

Når det er sagt- så lurte jeg på om du kunne lage et innlegg med dine dagsrutiner, det ser jo ut som du rekker ufattelig mye på en hel dag! en dags plan ved mat og kosthold ville også vært gøy! :)

Jeg har nylig selv begynte å trene, og nå liker jeg plutselig mandager. Hva skjedde?? Energi har jeg også. Deilig deilig deilig! Takk for at du er en motivasjon :-D

Charlotte Tunes: godt å høre!! :D stå på med treningen!

Snuser du igjen :) ? Eller holder du deg helt unna? tenkte at siden du sier at du skal ned noen kilo (selv om du er super vakker fra før) og at du gikk opp da du slutta, at du da kanskje begynte igjen

Skriv en ny kommentar