IN THAT MOOD

Det er ikke et dårlig liv, bare en dårlig dag - eller hva man nå sier. I dag dro jeg verken på skole eller trening; de to eneste tingene jeg liksom skulle mestre i dag. Men noen ganger går det bare ikke, og når jeg er i den mooden jeg har vært i dag, er det best å bare gi seg selv en liten pause. Jeg blir så nedfor og dårlig etter en helg med fest og lite søvn, akkurat som om kroppen er forgiftet av alkohol og nikotin. Det er godt det er sjeldent - og det spørs om ikke det kommer til å bli enda sjeldnere. Det er ikke verdt det når man ikke fungerer i tre dager etterpå.

Utover formiddagen fikk jeg helt fnatt av at jeg ikke hadde vært på skolen, vi lærer så mye hver gang at jeg nesten aldri tør å være borte. Så jeg pakket skolesakene og satte meg på biblioteket, og der ble jeg sittende i mange timer og plage meg selv med lekser og lesing til prøve. Så fikk jeg i det minste gjort noe fornuftig på denne møkkadagen.

Nå har jeg tenkt til å støvsuge og vaske leiligheten, selv om den er ganske ren fra før. Men det er sånne ting som kan få meg i sprudlende humør igjen, så da må jeg bare prøve! For ikke å snakke om nytt sengetøy og tom skittentøyskurv! Hahaha. Litt koko, men det er vel en sunnere uvane enn å gå ut og rane noen.... For eksempel. Folk gjør mye rart når de har en dårlig dag.

Jeg har fremdeles ikke fått internett, forresten! Kjenner jeg blir litt smågal av det også. Null internett, null TV, null lys i taket. Kanskje ikke så rart at jeg ikke føler meg hjemme enda? Foreløpig føler jeg at leiligheten er et lite lager hvor jeg sover, dusjer og bytter klær. Men det tar jo alltid litt tid å slå seg helt til ro.

Vel, nå kaller Herr Støvsuger, Frøken mopp og Mister klut, så jeg får adlyde.

45

peen du er!!

Har du tatt ny

restylane?

Hei Ida! Bare lurer på hvilken leppestift/lipgloss du har på deg her? Utrolig fin farge! Kos deg med husarbeid, her står pensumlesning for tur.. God mandag;-)

Om få timer er det tirsdag, tirsdag blir HELT sikkert en bedre dag :) (Du er vanvittig pen!)

Å, så søtt med Bella i bakgrunnen der! Du også, selvfølgelig :)

flink du er som fikk gjort litt skole selv om du ikke kom deg på skolen ;)

kos deg med husvask :)

supermarie: håper det!! Takk i lige måde, søte du <3

Ingri: hei :) her har jeg bare rosebud uten farge på meg :) leppene mine forandrer litt farge når jeg akkurat har tatt Restylane, av en eller annen grunn!

Anonym: ja :-)

Føler veldig med deg, kroppen min takler heller ikke fylla :-(

Fikk beskjed av legen at min kropp forbrenner alkohol veldig sent og det tar lengertid enn normalt å få dævelskapen ut av kroppen - fyllesyken eller tungsinnet sitter dermed lenger i.

Noe forbannet dritt når man har det så morro på fest!

Har bare et tips - pell deg på trening uansett på dårlig mandager. Beste medisin <3

Har nå hatt hvite uker siden 30. desember og lurer litt på å fortsette i mange uker til... Så bekymringsløst!!

Håper resten av uka blir bedre!

Klem, AnneL

AnneL: takk, klem til deg :)

hahahhahah bare jeg som legger merke til katten? SØTESTE

Skal du bo i Tønsberg lenge siden du har kjøpt leilighet?

Digger deg, og bloggen din! Men lo litt nå, for muligens 1 år siden fant jeg ut hva ''fnatt'' faktisk betyr ettersom mamma har sagt det i årevis, og det betyr faktisk ''rykninger i underlivet''.

Haha! For et herlig bilde med Bella i bakgrunnen :)

Cecilie: hahahahaha, du MÅ tulle med meg, hahahaha

line: det aner jeg ikke :) hvis jeg skal avgårde, så leier jeg den bare ut

Uff, de dagene er fæle! Håper de neste bli bedre ;)

Niks, fnatt er den danske betegnelsen for skabb i underlivet :P Haha, enda bedre!

Noen dager er bare dårlige dager, sånn er det dessverre. MEN; heldigvis er da sannsynligheten stor for at morgendagen blir bedre :)

Hvilke bøker har du liggende på bordet? Chanel boken har jeg, men den som ligger under ;-)

www.bryllupstid.no

Åh så herlig å starte dagen med et så fint bilde av deg og lille pus :) Dere er så fine at jeg blir glad! Håper dagen i dag blir bedre :) klem

aline: det er Dior Couture :-) kjøpt på Amazon

Karoline: tusen takk, det var hyggelig å høre. Fin tirsdag til deg! Klem

Fasinerende hvordan helt friske, oppegående mennesker har så mange dårlige dager mens de som er syke eller faktisk har en tøff hverdag, har ti ganger mer livsglede. Trist samfunnsproblem!

føler meg AKKURAT sånn idag! så ingen skole på meg. ååh. Men det går over heldigvis :-) du blogger fantastisk bra, fortsatt bloggdronningen i mine øyne

Haldis: håper du får en bedre dag i morgen :) klem

Hei! Du har fått så fin leilighet! Elsker stuemøblene! Er det en Eames som står ved bordet der? Hvor kjøpte du den/bestilte den fra?

Silje: det stemmer :) Room21, men de har dem ikke lengre

Rydding og vasking får faktisk meg i bedre humør også! Da er hvertfall noe i orden. Godt vi er flere, hehe :)

Smelter like mye hver gang jeg får øye på Bella! :)

Ååå, du er så vakker Ida! <3 Håper tirsdagen ble bedre for deg! Har noen slike dager selv, men så blir det fort bedre igjen etterhvert! :D

Det er herlig ETTER du har rydda sånn kjempemasse, å tenker at du aldri hadde gjort det imorgen uansett om du sa til deg selv du skulle det :D

Jeg hadde ikke klart meg uten nett! må nesten si stay stong her haha <3

Åhh! Fine deg Ida. Blir så glad hver gang jeg leser bloggen din. Du er så "vanlig", en helt normal jente med helt normale problemer. Noe som gjør meg såå glad :) det finnes nok av de jentene som lever det perfekte livet med alt på stell og enda litt mer perfekt! Deg gjør meg så glad at du ligger så høyt på bloggtoppen. Håper mange 16-åringer leser bloggen din, og har en litt mer vanlig rollemodell å se opp til å ikke de plastikkdukkene eller småbarnsmødrene på toppen. Ikke at det er noe galt i det egentlig, men du er ett sunnere forbilde for unge, tror jeg :) håper har hatt en finfin dag! Stoor klem til deg og Bella!

Tusen takk for motivasjon til snusslutt! Har nå gått ti dager snusfri, startet med at jeg leste innlegget ditt og tenkte at jeg vil jo ikke bruke manglfoldige kroner og utsette helsen min på gugge. Da jeg sa det til en kompis svarte han "Men serriøst, snus e jo ein del av identiteten din". Da trakk jeg hele boksen i do og slutta på dagen, snus skal filler ikke definere meg. Fem år og 100 000 kroner fattigere, har satt streken for godt. Takk for motivasjon <3 Du er rosabloggdronningen. (Det smarteste du sa var det med å innse at man ikke kan ta en på fest, og at man faktisk er såpass abhengig at man må legge det HELT fra seg.)

Ingvild: herregud, du aner ikke hvor glad jeg ble nå! Så utrolig bra at du bestemte deg for å slutte. Gratulerer med 10 dager overstått, du kan trøste deg med at det verste er over nå! :D lykke til videre!

Du er så peen! <3 Kan du skrive et innlegg om sminkevanene dine?

Hei! Jeg lurer på hvor den lyseblå jakka di er fra? For den var fin.

Ingrid: Zara

Hei :-) Bloggen din er fantastisk. Hvor henter du inspirasjonen fra? Hadde vert supert om du kunne laget et innlegg med linker til blogger du leser.

søte pusen

Hei!

Jeg vet du har tattovert bryn, men det ser likevel ut som at du fyller de inn? Det er så fin farge, hva bruker du evt? :)

Haha, den katten din såg ikke like fornøyd ut ;) Men veldig søt da!

Jeg håper du har det bedre i dag, i det minste! :) Stilen du har valgt til leiligheten din ser utrolig fin ut, forresten =)

♥ Lizbethosnes.com

Hei fine Ida :)

Hvoor er det kule bordet ditt fra? :)

Skriv en ny kommentar