JEG HAR VINTERFERIE

Nå har jeg fri! Vinterferie, halleluja. Og den varer i hele ti dager, så nå har jeg delvis sommerfugler i magen. Der hvor det ikke er sommerfugler, er det knuter som består av påminnelser om at to store prøver venter rett rundt svingen, og av dårlig treningssamvittighet. Jeg har kun rukket å trene èn gang denne uken, og det er en dårlig følelse. Heldigvis har jeg PT-time i morgen, så blir det i hvertfall to økter denne uken. Selv om jeg gjerne skulle rukket dobbelt så mye, men noen ganger strekker tiden bare ikke til.

Det nærmer seg avreise til Roma også! Maria og jeg reiser på lørdag, så i morgen må jeg pakke også. Jeg stoler aldri på værmeldinger, men har litt lyst akkurat nå. I Roma er det nemlig meldt sol og opp til 19 varmegrader. Krysser fingrene for at det stemmer, for det hadde vært luksus å la vinterjakken ligge igjen hjemme uten å gå rundt og hakke tenner.

Bøkene har jeg kjøpt på Amazon, for de som lurer på det :-)

Og sushien har jeg kjøpt på My Kafè! Hehe, er mange Tønsbergensere som har spurt hvor jeg spiser sushi, og jeg må innrømme at jeg var litt bekymret for det da jeg flyttet tilbake til Tønsberg. Jeg er nemlig ganske sær på sushien min, og har vanskelig for å finne nye steder. Det har vel noe å gjøre med at det faktsik er rå fisk det er snakk om - man kjøper ikke det på feil sted. Men My kafè er helt klart den beste jeg har testet i Tønsberg så langt, tror kun jeg mangler å smake hos Fuji Sushi. Og til dere som ikke bor i Tønsberg, beklager for uinteressant informasjon!

Håper alle har en fin kveld ♥

17

Men Fuji Sushi er jo den BESTE! Så det burde du absolutt gjøre :) Spesielt Tempura Futo Maki hvis du liker den slags.

hvor er vasen/skålen fra ? :) kjempe fin

Maren: fra Muuto! :-)

Hei, var i Torino og milano for 2 uker siden og da var det meldt ca 9 grader.... det var 13 varmegrader og full sol, vinterjakka måtte jeg gå uten.

Hvis du er villig til å dra over broa, så er Okura på Teie verdt å teste ut og :)

Jeg og kjæresten reiser til Roma i kveld - og lar vinterjakka ligge hjemme. Hååååper virkelig på det finværet som er meldt, det hadde vært en deilig forandring fra vind- og regnfulle Bergen. God tur, og god ferie :)

Føler meg bortskjemt som har stort sett over 20 grader året rundt, hehe. God tur til Roma da, kos deg masse! Og ikke ta heelt fri fra bloggen ;)

Kos deg masse søta :D

Nei nei nei, Ida! Pandas sushi er heeelt klart best i Tønsberg :-)

Har du ikke prøvd Fuji!?! Det er jo den beste :-)

Cecilie: har fått noen ekle biter der!!

Panda er jo uten tvil den beste! Prøv igjen!!

Ida Kristine

Bor selv i Tønsberg på 2 året, men har aldri hørt om My Kafè, hvor ligger det? :)

My Kafe har helt klart den beste Sushien i Tønsberg <3

Ida Kristine: Det ligger rett utenfor Farmandstredet, ovenfor Posten og Spenst :-)

Anonym: klarer ikke prøve igjen! Når jeg først har fått en dårlig bit er det over og ut.. Syns uansett at det smaker bedre på My Kafè! :-)

du må prøve på fuji sushi! den er knallgod, selv om jeg ikke har prøvd den på my kafé da :)

Skriv en ny kommentar