ROLIG LØRDAG

I dag sov jeg lenge, og etter en treig frokost i vinduskarmen var det plutselig ingenting som fristet mer enn en tur på MOM. På en lørdag? Hva skjer? Haha, jeg syns fortsatt at det er litt skummelt å løfte vekter uten PT Iren ved min side, men jeg føler at det begynner å gå greit. Og i dag var det nesten ikke andre enn meg på trening, så da hadde jeg god tid til å rigge meg til i tillegg. Er veldig fornøyd med å ha fått til fire økter denne uken - og fortsatt føle at jeg vil tilbake og trene mer i morgen. Men det skal jeg ikke, for kroppen min skal hvile og jeg har en haug av andre ting jeg skal gjøre.

Resten av lørdagen har også vært veldig rolig. Jeg har vært hos mormor og morfar og spist middag, sett på TV og ligget i sofaen og stappet i meg minst 5000 kalorier. Dårlig samvittighet! Tulla. Hater folk som snakker om samvittighet når de spiser.

Jeg har nettshoppet som en helt de siste dagene, så nå er TV, TV-benk, veggpryd og hyller på vei i posten. Leiligheten begynner å se ut som et hjem, og de tingene jeg venter på nå er egentlig det siste som mangler. Hadde egentlig vært greit å skaffe seg en kjæreste bare for et par dager, så han kunne hengt opp et speil og en lampe for meg, for ikke å snakke om benken som skal bygges på terrassen. Jeg har seriøst ikke en eneste handy kompis - skjønner jo nå at jeg burde blitt kjent med snekkere, rørleggere og... Massører.

Og når vi først er inne på denne "bloggleserne er mine venner så jeg forteller dem alt som skjer i mitt uinteressante liv om dagen"-stien, kan jeg fortelle dere at Bella er blitt tenåring igjen. Hun er så jævlig irriterende, flaks for den dotten at jeg elsker henne så høyt. Ellers hadde det vært rett ut! Hun savner trapper, så hun står og klorer på ytterdøren hele natta. Vil ut i gangen og løpe i trappa. Dessuten har hun begynt å drikke opp alt vannet sitt i løpet av natta, og så kommer hun og maser om mer. Og så tisser hun på gulvet enkelte dager. Hun er en bortskjemt katt som er vant til å ha to toaletter, men i denne leiligheten er det ikke plass.... Aaaaarg, jeg håper hun tilvender seg snart, blir gal. Det gikk jo så bra i starten, men nå er hun helt umulig. Løsningen de to siste nettene har blitt at hun sover i bur, og det funker kjempebra. Så kanskje det bare må bli sånn :-)

I morgen skal jeg bruke søndagen på å gjøre matte. Nok om det, vi bruker ikke tid på matte her inne. Håper alle har en fin lørdag, enten dere dere ligger i sofaen og spiser sjokolade eller står på et dansegulv et eller annet sted og begår sosialt selvmord ♥

27

Om katter plutselig begynner å drikke mer vann enn normalt kan det være tegn på nyrestein eller diabetes. Bare så du er obs på det!

Rebecca: Bella har ikke nyrestein eller diabetes, ingen grunn til bekymring :)

Har du fått montert sengegavlen enda? Venter spent på å se :-)

haha unnskyld meg ,men syns det med Bella var så utrolig søtt, selv om du sikkert syns det er irriterende som opplever det (jeg ler for jeg leser det) haha pusen. Men håper det med vanndrikking bare er en fase, for mamma blir alltid bekymret når pusen vår drikker store mengder vann, tror ikke det er så bra..

Godt å høre at jeg ikke er alene! Jeg så på Hver gang vi møtes på TV2 Sumo og la meg 22.15 i går..... #tristlørdag

I dag skal dagen tilbringes sammen med økonomiboken!

Kos deg i dag:)

Hei Ida.

Hvis hun tisser overalt så prøver hun å fortelle deg at hun ikke er fornøyd med noe :) Kan godt hende at hun har urinveisinfeksjon, eller så er ofte katter slik at det er måten dem sier i fra om ting på.

Har du et stort kloremøbel til henne? Hvis ikke så ville jeg ha skaffet dette. Husk at katter liker å kontroll og et overblikk over rommet; så la henne få muligheten til å klatre litt i høyden.

Vil også anbefalle deg å se Cats from hell, samt laste ned en (gratis) app som heter Cat problems; der får du et par pekepinn på hva katter trenger for å være nøyd :) De er egentlig ganske enkle, bare de har det de trenger. Husk at dem er sykt renslige, så om dem pisser andre steder enn kassa så er det NOE som ikke stemmer for dem :)

Haha, jeg må bare le av deg noen ganger! "Står på et dansegulv et eller annet sted og begår sosialt selvmord" ;)

Inga: ja :) viser snart!

Åh, bella er vel skjønn, hehe!! Flink du er som trener og gjør skolearbeid i helga! :)

Katter er nattdyr så ville ikke låst henne inne i bur. Jeg har to "gale"katter. De ble myye bedre etter jeg kjøpte klorestativ som går opp til taket. Anbefaler deg å se. Masse fine klorestativer :)

Karina: har klorestativ så klart :)

HAhahah, bella ser så boss ut

Katter skal IKKE være i bur! Iallefall ikke om natten da de er nattedyr..

Hvor mange kvm er leiligheten din? :-)

Guro: Bella skal være i bur :) jeg vet ikke hva katter skal.

Lilly: et sted mellom 40 og 50 :-)

Du kan prøve å kjøpe en Feliway diffuser! Det er en dings du setter i stikkkontakten som avgir katte feromoner som skal hjelpe hvis katter er stresset osv etter flytting. Den skal også hjelpe på katter som markerer også! De fleste dyrleger selger det og den koster rundt 400kr, men er virkelig verdt det!

Jeg kjøpte en sånn da jeg flyttet med mine to katter, og den funket som bare det :)

Veronica: tusen takk for tips :)

stakkars stakkars katt.

Er så sinnsykt glad for at jeg hadde en rolig lørdag, og ikke begikk sosialt selvmord på byen, haha! Forrige uke var jeg fylleyk i to dager, og det er ikke typisk meg :S Heia oss som stappet i oss for mye sjokkis i går, og ikke måtte ligge i fosterstilling i dag :D

Det er ikke uvanlig at puser tisser litt inne når de flytter til et nytt hjem. Det kan være litt uvant med nytt hus, og særlig som du sier når man må gå fra 2 til 1 toaletter, men det venner hun seg til.

Men å ha en katt i bur om natten er ikke en veldig god løsning på sikt. Feliway som Veronica nevner kan hjelpe.

Thea: ja, heia oss! :D

Flott stemning i dette innlegget, jeg måtte le flere ganger haha :) Artig å lese når du er så engasjert!

Hva med å ta henne med ut en liten tur hver dag?

Bare skaff en sele og et laaaangt bånd og sett deg på en benk så kanskje hun får tilfredsstilt litt nysgjerrighet.

Selv mener jeg at katter ikke skal bo i en leilighet, men ha til gang på en hage. Hr selv to hannkatter (kastrerte), de har sin egen dør og går inn og ut som de selv vil. To lykkelige og glade katter! De gjør aldri noe galt inne.

Til Nora: Norge er full av lykkelige innekatter, det blir for enkelt å skylde på inneliv pga noe så vanlig som markering ved flytting.

Kan du vise soverommet ditt og den nye sengegavlen?:)

Anonym: ja, det skal jeg gjøre :-)

Skriv en ny kommentar