LATTERKRAMPE PÅ SENGEKANTEN

Hahahaha, nå har jeg ledd i en time og jeg klarer ikke slutte å le. Fikk litt lakenskrekk i kveld fordi jeg gruer meg til morgendagen, så jeg lå rett og slett med Mac'en på fanget og lette etter grunner til å bli liggende sånn. Ny episode av Erlend Elias søker lykken! Jeg pleier vanligvis ikke å se på sånne miniserier hos VG og Dagbladet, for de faller sjeldent i smak. Men Erlend Elias - herregud, så gøy.

Grunnen til at jeg ler er treningsøkten i episode 2, den må bare sees. Noen som kjenner seg igjen i knebøyene? Herlig fyr med bøttevis av selvironi og gullkorn, noe som gjør at en orker å se på selv om man er lei av "selvhjelps-TV".La dere underholde med episode 1 og episode 2 mens dere venter på mitt blogg comeback, haha...

Hjelp, nå jeg få meg litt søvn. Tror jeg har klart å hamstre til meg 14 timer søvn hittil denne uken, kanskje ikke så rart at jeg fikk tunellsyn på slutten av dagen i dag. God natt, alle sammen ♥

9

Digger digger digger! For en herlig fyr! Når han skal gjøre utfall og bare knekker sammen, jeg lo resten av kvelden. Det herlige er at han er like morsom privat. Digger!

Haha, jeg så en episode på mandag og jeg lo så jeg grein!!! Utrolig fornøyelig fyr med noen av de beste kommentarene jeg har hørt på lenge! Kommer definitivt til å se resten av serien jeg også :)

Haha! Jeg har sett episodene jeg å, og skulle i grunn ønske at de kom hyppigere enn de gjør. Jeg ler så jeg griner av den mannen :)

Herreguuuud! e holdt seriøst på å dræpes, for en fyr!:D

haha hysterisk :D gleder meg til å se mer!! For en herlig fyr :D

HAHAHA jeg ler så jeg griner! Det er vel det beste jeg har sett på lenge og jeg kan fint relatere til "Æ hakkje trænt før, æ e redd førr å ødelægg kroppen" HAHA

Etter Roskilde epsiodene var jeg solgt og visste at jeg for alltid ville digge han og jeg ble så glad når Dagbladet ville lage en ny sesong med han, for det er noe av det herligste, morsomste og kleineste jeg har sett på lenge. Jeg trodde Roskilde var ille nok, men når han skal gjøre utfall og faktisk knekker sammen, da orket jeg ikke mer, jeg lå og ristet av latter resten av kvelden og jeg må ikke glemme første episode hvor han er på latterkurs, jeg holdte på å tisse på meg, så mye lo jeg.

Jeg vet ikke engang om jeg ville ha vært like tøff som han, hva angår det latterkurset, eller når det gjelder Roskilde, synes sånne ting er noe av det pinligste, men så gjør han det til noe av det herligste man kan finne på å se på.

For en herlig fyr.. :)

Madeleine Norrman

Hahahah, elsker disse episodene! Jeg lo så jeg grein av utfallene og knebøyene xD FOR en fyr <3

HAHAHA, tusen takk! Fredagen på jobb ble ikke så dum likevel.

Skriv en ny kommentar