MED VENNLIG HILSEN ODA

Ingenting er som å starte helgen med å signere en viktig mail med navnet "Oda", når jeg - som vi vet, heter Ida. Men det er jo sånt som skjer når man absolutt skal gjøre ting i farten, og på iPhone. Jeg velger å se det positive ved det. Som en på Twitter påpekte; jeg skal være glad for at jeg ikke heter Gitte.

Det var forresten kjempespennende å høre hva dere studerer/tenker å studere. Gøy at jeg har så mange drivne lesere, som tar kloke valg og vet hva dere vil.

Nå er helgen her for Bella og meg. Som dere kanskje kan se, er Bella ekspert på å chille. Hun kan sovne i den stillingen der.

Jeg har mye som skal gjøres i helgen, men samtidig ingen planer. Deilig å ikke skulle noe, og å ikke måtte grue seg til skolen på mandag. For i dag hadde jeg den skumle matteprøven min! Den var skummel, men jeg er ganske fornøyd med hvordan det gikk. Tror jeg.

Ellers fikk jeg meg TV i går. En stor, svart jævel som står i hjørnet og stirrer på meg. Jeg er skikkelig sur på den for at den er så innmari stor, så har ikke giddet å skru den på enda. I morgen kommer TV-benken min, og det er faktisk det siste møbelet som mangler inni leiligheten. Og godt er det, for jeg er rimelig lei av å sitte hjemme og vente på budbilen mellom 9 og 15 eller 15 og 23.

Jeg sulter i hjel, så jeg får forflytte meg til kjøkkenet.

18

Når du er helt, helt, helt ferdig med å innrede leiligheten, kan du vise oss den da?

På ALLE matteprøver i løpet av mitt skoleliv har jeg trodd at det gikk bra. Jeg har aldri fått bedre enn 2+, bortsett fra 3- én gang :-(

Kanskje ikke det fineste jeg kunne sagt nå men... satser på at du får et bra resultat! :-D

Gleder meg til å se mer av leiligheten!

Sara: klart det! :-)

Det er alltid så morsomt å lese bloggen din, Ida! Du skriver utrolig bra :)

God helg til deg og Bella :)

Når du først skulle skrive feil, var ikke Oda det verste valget, hilsen "navnesøster" :-)

Det tok meg skammelig lang tid, før jeg skjønte hvorfor du er glad for at du ikke heter Gitte.. Jeg er mellom to jobber for tiden, og da tar visst hjernen min ferie.

Satt å skrev en veldig viktig mail på bussen en gang og klarte å komme borti "send" litt for raskt. Da signerte jeg med "Med vennlig hilsen S" i god Gossip Girl-stil! Hvis jeg bare hadde kommet borti send litt tidligere så man hadde skjønt at det var feil..

Det beste var at svaret var også signert i gossip girl-stil :)

Elsker missoni puten!

www.bryllupstid.no

Sara: haha! :) mystisk!

Hei! Hvilken størrelse har du i den babyblå zara-kåpen?

Hanne: hei, jeg har M :)

Hei Ida!

Dersom du er usikker angående valg av studier kan det være lurt å tenke over hva du interesserer deg for og hvilke interesser du kunne tenkt å hatt som hobby evt jobb. Noen interesser kan være bedre egnet som jobb andre som hobby. Et annet tips kan være å finne et område du trives og er litt ekstra nysgjerrig rundt. F.eks om du er en sosial omsorgstype ( jobbe med mennesker, evt for mennesker), naturteknisk (realfag), Kreativ/kunsterisk osv. Det finnes mange ulike personlighetstyper, bare å google det. Det finnes tester som du kan ta, de er ikke akkuratt en fasit men kan være en indikasjon på hvilket område du kan studere innenfor.

Håper det var litt til hjelp, hvis ikke bare ta kontakt ( jeg studerer å hjelpe folk og har karrierevalg som fag på studiet mitt=) )

Ha en fin helg!

Dang, du er pen!

Kan du fortelle hvordan TV du har kjøpt og om du er fornøyd med den? Kjøpte en for en uke siden, men bildet var så dårlig - så har returnert den i dag..

Vibeke: jeg kjøpte denne: http://www.netonnet.no/art/tv-og-bilde/LG-50PH660V/189077.1002/

Men det er dritdårlig bilde, håper det bare har noe med signal å gjøre?? Ikke si meg at du kjøpte samme? :O

Siden det er en plasma tv så er du vanligvis nødt til å (google) break in tven.

Nei, kjøpte ikke samme.. Men var en lignende TV, bare at den var fra Samsung. Samme prisklasse også! Bildet var så dårlig at jeg har egentlig ikke ord..

Skriv en ny kommentar