hits

I WON

10.04.2014 - 22:21 13 kommentarer

I dag startet jeg dagen sammen med herlige jentene i klassen. Vi skulle øve til morgendagens heldagsprøve i matte sammen, så vi øvde i en halvtime og brukte resten av dagen på å le, danse, fortelle historier, spise sjokolade og herje rundt....... Noe som resulterte i at jeg ble et nervevrak da jeg kom hjem, for hvordan skal denne prøven gå?! Det er jo 70% av karakteren min som skal avgjøres i morgen. Men så har jeg lest som en Gud i noen timer nå, og føler meg litt roligere. Dessuten ble jeg nettopp verdens lykkeligste, for jeg fant ut at jeg har mindre enn én vanlig skoleuke igjen. Jeg har riktignok siste eksamen 26. mai, men resten av ukene er preget av ferie, fridager, lesedager og helligdager. Iiiiiik, ble så lykkelig da jeg fant ut av det! Så nå gleder jeg meg bare til morgendagen er over, da er det påskeferie.

Nyt den deilige sangen ♥

13 kommentarer

Elise

11.04.2014 kl.00:43

Tenk, Ida, nå er du snart ferdig med det året som du trodde skulle bli så kjip. Har du funnet ut hva du vil gjøre etter dette året ennå? :)

Ida Wulff

11.04.2014 kl.00:49

Elise: ja, tenk!! Det er herlig :-) Jeg har kommet inn på Markedshøyskolen, så er ganske sikker på at jeg ender opp der.

Charlotte

11.04.2014 kl.07:43

Hei! Du har sikkert svart på dette spm en del ganger, men lurer litt på hvordan du tar opp fag! Tar du privatisteksamner, eller gjør du noe annet? Jeg skal også ta opp fag nemlig :)

Ida Wulff

11.04.2014 kl.07:46

Charlotte: jeg følger vanlig undervisning på en privat skole hvor man kan ta opp fag :)

Stine

11.04.2014 kl.08:18

Hei Ida! Jeg vet egentlig ikke helt hvorfor jeg henvender meg til deg, men av og til føles du litt som en venninne etter å ha lest bloggen din i flere år, så det kan jo ha noe med det å gjøre..

Vel, problemet mitt er; jeg jobber i en stall til vanlig, men denne uken har jeg jobbet gratis ved å hjelpe datteren til sjefen fordi hun har hatt hele stallen alene hele uka. Jeg har altså jobbet kun ut av godhet og nestekjærlighet. Det er bare jeg og datteren til sjefen min som jobber der. På tross av at jeg bruker av min egen fritid på å hjelpe henne, får jeg masse kritikk, og ikke et snev av takknemlighet. Problemet med denne kritikken, og det som får begeret mitt til å renne over, er at det er helt unødvendig pirkekritikk; "du har satt kosten på feil plass", "du fylte bare opp den ene trillebåra med flis, du glemte å fylle begge" og massevis av slike meldinger. Ja, meldinger. Jeg møter henne hver eneste dag, men allikevel må hun vente til jeg er hjemme igjen før hun sender meldinger med alt hun har å klage på. Men et "takk for hjelpen", det tar for lang tid å skrive.

Hvordan ville du taklet sånn sutre-kritikk om du hjalp noen av vennlighet? Hadde du sagt fra til dem? Synes det er en skikkelig ræva situasjon, siden det er datteren til sjefen. Som sagt, jeg aner egentlig ikke hvorfor jeg spør deg, men jeg tenkte du kanskje hadde noen gode råd:-)

Marte

11.04.2014 kl.11:10

Hei Ida! For et par år siden 'slo jeg opp' med bloggen din, jeg syns ikke du skrev så bra lengre og vi var nok på for ulike stadier i livet. Jeg er litt eldre enn deg og venter nå mitt første barn faktisk;), men allikevel har jeg med stor glede gjennoppdaget bloggen din i løpet av de siste par månedene. Syns bloggen din er veldig bra om dagen! Hadde bare lyst til å fortelle deg det, selv om det ikke nødvendigvis betyr så mye for deg.

Du er nok godt igang med tentamen nå, håper det har gått bra:) Kos deg masse med velfortjent påskeferie!

Hilsen Marte

Thea

11.04.2014 kl.14:41

BJørknes? Sonans? Eller et annet sted? :-)

Så spennende. Vurderer Markedshøyskolen selv!

lie

11.04.2014 kl.14:42

Men får du skolegangen på Markedshøyskolen gratis? Siden hele reklamen rundt bloggen din her er for den skolen? :P urettferdig...

Ida Wulff

11.04.2014 kl.18:02

lie: Nei, det gjør jeg ikke :-) de annonserer på min blogg gjennom Nettavisen, men jeg har ikke et samarbeid med dem og skal betale det samme som alle andre.

Therese

11.04.2014 kl.18:20

Håper det gikk bra på matten i dag, kjære Ida! Og ha en nydelig helg og påskeferie :D

Camilla

11.04.2014 kl.19:41

Hvordan gikk matta i dag?:)

Mia

11.04.2014 kl.23:06

Får du standpunkt på den skolen? Eller må du ta privatisteksamen?

Hva heter skolen :) ?

Ida Wulff

14.04.2014 kl.22:55

Camilla: ok håper jeg, takk som spør! :)

Skriv en ny kommentar