hits

DAGENS BUDSKAP

05.05.2014 - 13:57 7 kommentarer

Så denne på Facebook nå nettopp, og den satte virkelig ord på noe jeg tenker mye på. Var det en liten tankevekker for flere enn meg?

7 kommentarer

Caroline

05.05.2014 kl.17:10

Tenkte bare å informere om at dette er en kampanje som Røde Kors har. Regner med at du ikke visste det siden du ikke nevnte det i innlegget. Kjempefint at du engasjerer deg i dette :) Sjekk ut #ivirkelighetenogså

Kroppens Drivstoff

05.05.2014 kl.17:57

Wow.. noen ganger skulle jeg ønske jeg levde før i tiden. Før når instinktet var å nyte fine øyeblikk, istedenfor å knipse bilder av dem. Teknologi har ført med seg utrolig mye bra, men alikevel ville det vært ganske deilig og befriende uten. Unner alle barn en oppvekst med utelek dagen lang, skrubbsår, bukser fulle av grønske og jord under neglene. Ikke firkanta, trøtte øyne etter å ha stirret på en iPad eller en pc-skjerm dagen lang.

Margrethe

05.05.2014 kl.20:45

Så denne for noen dager siden og ble helt stum. Den er så spot on! Skummelt å tenke på...

Marion

05.05.2014 kl.21:57

Har faktisk "akuratt" oppdaget dette og tatt tak i det selv. Med det fines været i påsken har jeg vært ute å stelt i hagen, lest bok, lekt mye med hundene og faktisk hatt det koselig bare med å gå tur helt alene.. Jeg har alltid brukt MYE tid på pc, men plutselig en dag gikk det opp for meg at jeg ikke hadde tatt opp pc'n på 2 uker for annet enn det mest nødvendige (regninger, og å se litt på bildene jeg tok ute) og jeg har ikke merket det engang før det pluteslig en dag slo meg. Jeg tok opp pc'n og fant liksom ingenting å bruke den til. Skal sies at jeg har brukt telefonen mye, men den sluker ikke tid på samme måten som det pc'n min gjør :P

ingrid

06.05.2014 kl.22:29

Får meg til å tenke! Bruker alt for mye døtid på telefonen, på likes og snapchats...må legge den fra meg!

Hanna

06.05.2014 kl.23:02

Så sant! Når jeg ser dette får jeg dårlig samvittighet for hvor mye jeg faktisk holder på med og lar meg distrahere av mobilen hver eneste dag!

Friks

07.05.2014 kl.00:53

Joda.

Men han drar den litt langt også, nesten så han sier at det er teknologiens feil også. Handler om å finne balanse, som med alt annet.

Livet hadde vært fattig hadde man kun fått sett/lært om det i sin umiddelbare nærhet, eller om en venn flyttet så kunne man ikke snakket med mindre man kostet på seg en flybillett til 700+ kroner.. og etter vgs så blir det fort at alle venner flytter hver til sitt, og da kan du føle deg ensom om det ikke skulle være mulig å oppnå kontakt med de du bryr deg mest om :)

(går jo så klart an å få nye venner, men det er vanligvis de du har vokst opp med som følger deg resten av livet)

Skriv en ny kommentar