MED STRINGTRUSE I HÅRET

Du vet når du er drittrøtt på morgenen, og skal gå i dusjen men ikke vil bli våt i håret, så du leter desperat etter en hårstrikk mens du banner over at du egentlig eier 500 hårstrikker men at de aldri er der når du trenger dem?

I dag fant jeg ikke én jævla hårstrikk. Og jeg eier ikke 500, jeg eier 1500 hårstrikker. Jeg har svarte, beige, hvite, gjennomsiktige, store, små, tykke, tynne... Men i dag hadde jeg ingen. Tålmodigheten min rant ut på et tidspunkt, og jeg hektet en stringtruse av tørkesnoren og brukte den som hårstrikk. Lagde en dott på toppen og gikk i dusjen, det funket fett.

Problemet er bare at jeg glemte det da jeg var ferdig i dusjen. Og det var ikke noe problem i de tre timene hvor jeg satt ved kjøkkenbordet og leste til eksamen. Men det ble et problem da jeg først gikk på stamkaféen min og kjøpte kaffe. Da jeg videre gikk meg en tur i byen, drakk kaffe og koste meg i solen. For så å gå på matbutikken og handle. Men at det var et problem, fikk jeg selvfølgelig ikke vite før jeg kom hjem igjen og så mitt eget speilbilde. En jævlig dum person, med rosa stringtruse på hodet. Ntåå, det var sikkert ingen som så at det var en truse, tenker du. Man at det var en truse. For sikkerhets skyld, stod "Victoria Secret, One Size"-lappen rett i været.

Man kan jo begynne å lure.

Bortsett fra det, så har dagen vært super. Jeg har hatt mamma og pappa på tapaskveld, tror de var veldig fornøyd med å ha en sofa å ligge i, for engangs skyld. Gleder meg så til de flytter nå, orker ikke komme hjem til tomt hus lengre.

Nå satte jeg meg nettopp på den skarpe hårbørsten min som hadde gjemt seg under dyna, så la oss krysse fingrene for at jeg ikke klarer å klomse mer i dag. Nattinatt ♥

45

Hahahahahahahahahahahaha! Ser det for meg :D Huff!

Hahahaha! Du er så morsom :D

Hahaha herregud Ida!! Jeg ler meg i hjeeeel. Du er så rå

Haha, hell i uhell at det var en VS og ikke en Sloggi når du først skulle gå sånn;D

Hva bruker du på brynene? :)

Haha du er herlig :D

Innlegg som dette, tar meg tilbake til Caffelatte-tiden :) Super ærlig, og skikkelig herlig.

Haha prizeless!! Selv hatt stringtruse i håret,men husket heldigvis å ta den ut etter dusj:D

Hahah, made my day!! :-D

Haha :D du er herlig!

Hahaha you made my day! :D

Denne typen innlegg er nettopp grunnen til at jeg leser bloggen din! Elsker måten du formulerer deg på! Digger den sarkastiske, humoristiske og jordnære stilen din Ida!

Nå lo jeg så utrolig godt!!

Hahaha! Nå måtte jeg jobbe med å ikke le høyt på lesesalen. Kjenner meg igjen!

Haha, digger ærligheten din ;) jeg lurte på en ting, du har jo så nydelige vipper, og virker som at du har god kontroll på hvem som er flinke i Oslo, men, vet du om noen i Bergen som du kunne anbefalt til vippe extencions?

HAHA nå fikk både jeg og mamma en god latter!

Vi trenger et bilde, eller så skjedde det aldri... :)

Hvor er toppen fra?:-)

Hahahaha, så sykt bra! Du er lættis.

Kristina: gammel fra bik bok

Haha du er så fanastisk noen ganger! Elsker sånne historier

Hahaha! så arti :D elske at du byr så masse på dæsjøl Ida!

HAHAHA, åh jeg ler som tårene triller! Etter å ha lest bloggen din en stund vet jeg at du selv ser humoren i det og ikke tar deg selv så høytidelig, så takk for at du delte flausa! Sitter egentlig å leser til eksamen, sneik meg bare inn en tur og jeg angrer ikke! haha, ler fortsatt jeg :')

Gro Anita: hahaha! :) Lykke til med eksamen!

Hahahahahahahahahahaha åherregud! Jeg tror du er den eneste jeg veit om som klarer sånt. Elsker sånne innlegg, du er herlig!

Haha! Nå lo jeg godt! Det er sånne ting som skjer ekstra ofte i eksamenstiden. Jeg trodde jeg hadde mistet bankkortet mitt her for noen uker siden, men fant det igjen samme dag som banken leverte nytt i postkassa. Og hvor tror du det lå? I scanneren! Jeg hadde selvfølgelig glemt at det var der jeg la det sist!

Stine: haha, uff!! Da får vi skylde på eksamen, da! :)

Ler så jeg hveser!! Thanks for sharing! :D

*knegge* Awesome! Jeg satt igjennom tre forelesninger med en tannbørste i håret en gang. Men stringtruse er verre! Godt det var en kvalitetstruse i alle fall.

Hahahah! Dette trengte jeg. Tusen takk for at du delte dette :-P

Så fine brynene dine var nå! Trenger du å gjøre noe med de i hverdagen, eller ser de sånn ut etter du tok permanent makeup? :)

Anynym: jeg tegner på de med blyant, jeg glemte å ta siste påfyll med permanent makeup så de er ganske svake nå :( men skal få gjort det, for jeg var superfornøyd! :)

hahahhahahahahahaha jeg ler meg ihjel!! har brukt stringtruse som hårstrikk før jeg også, men ikke vært så uheldig som deg. hahaha!!!

Haha, fantastisk ! :D

haha, det har skjedd meg så mange ganger.. på trening, i butikken osv.. elsker bloggen din, Ida!

Haha, du e så gau:-D

Hahaha. Det gjør jeg ofte. Men jeg går ikke ut med det, heldigvis. Jeg har kun gått ut med buksen på vrang osv. Mye bedre..

Hahaha! Så jævla bra! :) Dette ble dagens lille humorhøydepunkt sammen med eksamenslesing. Stå på, Ida :D

Haha! Samme skjedde med en venninne av meg. Jeg la merke til det da jeg møtte hun midt i Sandefjord sentrum. Rosa g-streng! Ble en god latter ihvertfall :D

Hahah! Fantastisk! Nå fikk du meg til å le her, når jeg jeg satt her med eksamenslesing! :D Herlig! :)

Haha, blir alltid i godt humør av disse type uhell. Den blusen du har på var fantastisk! Ville du sagt hvor den er fra? ..

Anonym: den er fra bik bok :)

Hahahahahahaha!! Så utrolig morsomt:D

Hedda Emilie

Hei Ida! Jeg pleier vanligvis ikke å legge igjen kommentar, men idag fikk du meg til å le høyt av stringtrusehistorien, så jeg tenkte at dette var et passende innlegg å kommentere. Jeg har vært fast leser av bloggen din i rundt fem år, og går aldri lei. Jeg er nettopp fylt 19, og at du fikk meg som fjortenåring så interessert vil jeg takke deg for. Du har gitt meg så mye nyttig og unyttig med dine oppdateringer, og jeg mener at jeg har fått fryktelig mye ut av det! Takk for at du fortsetter å skrive. Jeg skal kjøpe boken din når den kommer. Tihi. Hilsen Hedda:):)

Hedda Emilie: ååå, så koselig! :D og så gøy at du har lest bloggen min så lenge! Klem til deg <3

Skriv en ny kommentar