VIL DU BLI SPONSET AV TINE ISTE?

AnnonseTINE isTe er offisiell sponsor av tørste øyeblikk, nettopp fordi det er den ultimate tørstslukkeren til enhver anledning. Nå i sommer ønsker TINE å sponse ditt tørste øyeblikk, i form av et lite eller stort arrangement. Denne sommeren kommer nemlig TINE isTe sin sommerpatrulje til å reise rundt og besøke folket, fullastet med iste.

Jentekveld, grillfest, fotballkamp med gutta, bursdagsfeiring, sommerfest, piknik i parken, dugnad i borettslaget, volleyballturnering på stranda... Hva som helst, så lenge det gjør deg skikkelig tørst på iste. De som blir sponset vil bli besøkt og motta masse, deilig, forfriskende TINE isTe og en t-skjorte tilpasset arrangementet.

For å bli sponset må du gå inn på på siden til Tine isTe her og søke, altså melde deg på med ditt arrangement, hva enn det måtte være. Det er kjempeenkelt!

 


Er det noe jeg drikker mye av om sommeren, så er det iste. Den siste uken har kjøleskapet vært fyllt opp med TINE isTe, og det har ikke vært en dum start på sommeren. Jeg kjøpte alle smakene siden jeg skulle skrive om sommerpatruljen, tenkte jeg måtte teste dem også! Det var "Hvit Te Guava" som var min tidligere favoritt, men nå har jeg fått meg to nye, som deler førsteplassen. Det er "Ekte Te med Bringebær" og "Sort Te Fersken Zero". Sistnevnte er nesten uten kalorier, og så utrolig god.

Ingenting er som å komme inn døren etter å ha syklet seg varm opp en bakke, og helle i seg iskald iste fra kjøleskapet ♥ Har du en favoritt blant isteene på bildet? 

Ikke glem å melde dere på sommerpatruljen, da! Det må gjøres i løpet av juni :-) 

14

"Grønn te lime" er den aller beste! Åå, den er så god! Ha en super dag videre, fine Ida!

Oi kjekt :D Grønn te lime har vore ein favoritt lenge, men også den med fersken :)

Sponsor Sponsorsen

Kjøpte du alle smakene? Fikk du dem ikke da, siden dette er en annonse?

åh! elsker iste!

Sponsor Sponsorsen: jeg skulle skrive om konseptet, men kjøpte isteen selv for å smake og kunne ta bilder av dem til innlegget :-)

Vann er da virkelig den ultimate tørsteslukkeren. Ikke sukkervannet som du reklamerer for her.

du er virkelig så utrolig pen!

Hei Ida!

Jeg har tenkt til å ta norsk og historie på Kompetansebyggeren til høsten. Hadde aldri hørt om denne privatskolen før, så det er faktisk via bloggen din at jeg har funnet ut at jeg vil begynne der :-)

Jeg ser at skolen arrangerer egen eksamen, slik at man ikke tar eksamen via fylkeskommunen slik man man gjør om man tar fag som privatist på f eks Bjørknes..

Jeg tenker derfor at det er "lettere" å få gode karakterer , siden man betaler for å gå på skolen? Derfor tenkte jeg å høre med deg om hva du tenker om dette.. Hvis det har seg sånn at det er lettere å få gode karakterer, og at de legger opp undervisningen til at man får det man har hatt om, på eksamen, så har jeg enda mer lyst til å begynne der istedenfor bjørknes / sonans... :) supert om du kunne svart litt utfyllende på det. Var det forresten store/små klasser? hva var aldersgruppen? jeg er 21 år..

Du er forresten den beste bloggeren:) Mest oppegående og jordnære av alle bloggere. og så er det så bra at du alltid svarer i kommentarfeltet:) Bloggen din er liksom så mye mer personlig og ærlig enn alle andre på topplista.. og du er jo langt oppe på listen nå:-)

Elsker fersken istee! Den er så god :) Så får se da om jeg får meldt meg på :)

Thea: Hei :-) Så bra! Jeg vet dessverre ikke, da jeg ikke har noe å sammenligne med. Det eneste jeg kan si er at jeg har vært ganske fornøyd med undervisningen, og føler at jeg har fått mye hjelp. Ikke bare faglig, men til å bli motivert. Lærerne mine Eva Helgen (naturfag men har også matte) og Sylve Larsson (matte) er veldig dyktig. Det var ikke store klasser, da en del falt fra etterhvert som tiden gikk og i tillegg er det ikke alle som har alle dag. Alder var alt fra 20 til 35-ish. Lykke til!! :-)

Amalie: så hyggelig, tusen takk :)

Og hva går man inn på? ;)

Hvor er vegghyllene fra?

Marita: bildehyller fra IKEA :)

Skriv en ny kommentar