CARRIE BRADSHAW-HÅRET

Annonse

Ok, ganske sykt: Sarah Jessica Parker er på Gran Canaria for en filminnspilling. Har lyst til å møte henne, men kjenner at ferien ikke skal brukes på timesvis med leting og stalking. Mye bedre å bare hylle henne med Carrie Bradshaw-sveisen, haha.

Makestyle har sponset meg med en bølgetang, som faktisk lager nesten helt like bølger som jeg har i håret fra naturens side. De blir selvfølgelig litt finere med bølgetangen, skikkelig Carrie Bradshaw ♥

Jeg har hatt bølgetang tidligere også, men slike redskaper kan sette tålmodigheten på prøve. Derfor liker jeg denne så godt, den har nemlig en låsemekanisme som gjør at du slipper å sitte og klemme igjen tangen med hendene.

Jeg har valgt å rufse mine bølger til for å få en mer naturlig look, men det er også veldig fint hvis man ikke rufser, så får man litt mer kreppet look.

Her er produktene jeg har brukt:


♥ 1. Corioliss Big Wave Iron er bølgetangen jeg har brukt, elsker den!

♥ 2. Alligator Hair Clips fra MAST bruker jeg både når jeg føner, retter og krøller håret. De kommer i 6-pack.

♥ 3. Styling Spray Soft fra GB holder i massevis til å holde denne typen bølger på plass, de varer som regel uansett til neste gang du vasker håret. 

♥ 4. The Gold Lotion fra Miriam Quevedo kan brukes til varmebeskyttende og skal gi en shine og glans i håret. Personlig ser jeg ikke noe til den "glansen" den skal gi, men en god varmebeskyttende kommer alltid godt med. 

♥ 5. Hårbørste fra Mason Pearson, verdens beste hårbørste! Jeg har sverget til samme hårbørste i flere år før jeg ble introdusert for denne. Den er dyr, men det er det en grunn til. 

RABATTKODE:

Dere skal selvfølgelig få en rabattkode på produktene i dette innlegget. Den er wulff22, og gir 10% rabatt på produktene i 1 uke.

Enjoy! :-)

22

Retter du håret hver dag, eller har du permanent? Du var jo utrolig fin med krøller da :)

wææ, du er helt lik Serena fra gossip girl jo!!

Synes alltid dine anbefalinger er så bra :-) kjøpte faktisk krølltangen min på din anbefaling og nå har jeg hatt den i snart 1.5 år og er ennå super fornøyd 😃 Ha en super fin ferie videre! 😃

Nydelig :)

HAWT!

Herregud du er så utrolig pen!! Du er søt og sexy og stråler virkelig i disse bildene. :)

Victoria: åå, så bra du er fornøyd!! :D Takk for det!

Julie: største kompliment ever! Hehe, takk <3

Oda: hvis jeg føner håret etter vask får jeg ikke krøller, men jeg glatter det ut ja. Og så går jeg med det noen dager før jeg vasker og glatter igjen.

Heisann!

Hva heter hotellet dere bor på? Har så lyst å reise dit selv!

Sirill: Hei :-) Det heter Sunwing Resort, det er kjempefint men kun barnefamilier her!

Kjempe fint!

Sarah bor på anfi del mar sammen med en haug andre skuespillere, så ta turen dit om dere vil hilse på ;)

Birgitte: hvem er kilden? :)

Du er så fin med krøller!!!!

Anonym: tusen takk <3

wow, du var jo heeelt nydelig med det håret!

Sjefen min :) hun kom akkurat hjem derfra :) når hun sa at SJP bodde på samme hotellet ble jeg SJOKKERT over at hun ikke orket å gå bort og hilse på..

Herregud, her var du lik Blake Lively! :O Utrolig fint hår også!!

Birgitte: ååå er det mulig! :D haha

Jeg har alltid synes at du ligner på Blake Lively, men bilde nummer to her kunne like godt vært av henne. Jeg er i grunn helt lik deg når det kommer til håret, og jeg elsker å bølge det. Om jeg ikke gjør noe med det etter vask, blir det omtrent likt, men bølgetanga gjør det mye jevnere. Og så er det like fint til hverdagen som til fest!

Du må si at innlegget er sponset!

Nanna: det står øverst i innlegget at det er annonse

Skriv en ny kommentar