REISEN HJEM

Åh, det gjorde litt vondt i hjertet å reise til flyplassen. Har hatt en så innmari fin uke med Kristina, det er sjeldent å finne en så perfekt reisepartner. Vi har samme dårlige humor, vi liker den samme maten, vi har nogenlunde samme døgnrytme, vi jobber med det samme og det igjen leder til at vi forstår hverandre på områder hvor ingen andre forstår.

Det er ikke likt meg å være sammen med en person 24 timer i døgnet i en uke, uten å bli en smule lei. Men mission completed, jeg vurderte å pakke med meg K i kofferten og ta henne med til Tønsberg. Hjerte av gull og humor som en lastebilsjåfør - skulle vært flere slike kvinnfolk i verden. Jeg har ledd så mye denne uken at jeg er sliten i kjeven, og det har faktisk skjedd flere ganger at en av oss har våknet av latterkrampe midt på natten.

PS. Jeg har faktisk irritert meg over én ting. Brunfargen til K. Har følt meg som en hvit torsk hele uken, selv om jeg overhodet ikke er det. Arg!


Vi fikk en veldig fin avslutning på turen. Siden K skulle fly til Kristiansand dagen etter, sjekket vi oss inn på en suite på Clarion Hotel Oslo Airport. De vartet opp med rødvin og sjokolade, og vi fikk dusjet av oss flyturen og lagt oss på de berømte Clarion-putene for en god nattesøvn. En veldig koselig avslutning på en veldig fin tur ♥

Det var faktisk herlig å komme inn i leiligheten hjemme også. Hadde heldigvis skrubbet den før jeg dro, så bortsett fra et par hybelkaniner var det strøkent. Så da var det bare å slenge bikiniene i vaskemaskinen, og kjøre i gang Paradise Hotel maraton. Haha, hadde tross alt en del episoder å ta igjen etter ferien. Dessuten var det finale i kveld, og jeg jublet i sofaen da rettferdigheten seiret. PH har jo vært rene ondskapens hotell i år, med mobbere, psykopater og alle slags mulige troll. Så jeg er fornøyd med utfallet!

Nå er det allerede blitt alt for sent, så jeg må bore ansiktet ned i puta og sove. Nattinatt!

13

Nydelige jenter. <3

// Sol - Min vei mot bikini fitness-scenen

søte dere er! <3 godt det hele var suksess tur!

Høres ut som dere har kost dere masse!! :-) Og ja, jeg er helt enig med deg angående Paradise Hotel. Bank i bordet for at rettferdigheten seiret!! :D

Godt å høre at dere har kost dere :)

Jeg og ble kjempefornøyd med utfallet av PH! Vet du hvem Aurora er, siden dere kommer fra samme sted?

:-)

Gleder meg til gullkorn-innlegg fra turen, som du nevnte tidligere :)

Lilly: nei, jeg kjenner ikke Aurora :-)

Du er så utroliig vakker!! Redigerer du bildene dine mye, eller har du virkelig så fin hud? Har du eventuelt noen anbefalinger av sminke/hudprodukter? Du stråler!!

Så fin jakke! Kan jeg spørre hvor den er fra?:) er på evig jakt etter den perfekte, hvite jakke..

Velkommen hjem :D

k: fra Zara! :)

Annonse...

Anonym: nei, da hadde jeg merket det! :) overnattingen er ikke sponset

Skriv en ny kommentar