PENSJONISTTILVÆRELSE OG RASTLØSHET

God kveld alle sammen ♥

I dag har jeg tilbragt dagen på terrassen hos mormor og morfar. Er det noe jeg setter stor pris på med å bo i Tønsberg, så er det å ha familien så nærme. Hele barndommen har jeg måtte reise land og strand rundt for å besøke begge sider av familien, så det er deilig å ha noen av dem i nærheten nå. I morgen skal jeg være med pensjonistene på harryhandel, hoho. Det er alltid like interessant! Men det blir i hvertfall en tur innom helsekost for å fylle opp med alger, og så blir det vel anledning til å fylle opp både fryser og barskapet jeg ikke har.

Bortsett fra det så er jeg skikkelig reisesyk om dagen, og jeg sitter med fingeren på bestill-knappen for en aleneferie. Men så får jeg litt kalde føtter og lurer på om jeg egentlig vil reise helt alene. En ting er å reise alene på oppdagelsesferd, men å ligge alene på en solseng og lese i en uke...? Får tenke litt mer på saken.

Historiens mest misbrukte blogpose! Peacepout ♥

23

Haha, jeg drømmer om å ligge alene på en solseng i en uke, med fem bøker som selskap. Neste år, da skal jeg benytte meg av sommerferien :)

Hvem skal smøre deg på ryggen da Ida? :) hehehe

Forstår godt du er reisesjuk, måå bestille meg ein ferie i august kjenne eg.

Ida, NÅ drar vi! haha

Stephen: woop woop hvor hen?

Vurderer det samme selv, men får meg ikke til trykke på bestill knappen.

Lykke til med avgjørelsen :)

Forstår godt at du vurderer det, er reisesyk igjen selv.

Hvor tenkte du å reise i så fall ?:-) Super blogg du har Ida , og Tønsberg er også en fantastisk by . Bor der selv, og har nettopp vært på Gran Canaria å vil bare reise iiigjen ;-) Så deg og Kristina forresten på Sunwing :-)God sommer videre :-)

Åhhh... Så snart jeg er ferdig med vgs skal jeg bestille tur, blir med? haha :)

Kose deg på harryhandel, og lykke til med avgjørelsen.

Bor selv i Sandefjord, hadde vært hyggelig om du hadde tatt en titt på bloggen min. :)

www.theresesa97.blogg.no

Ibiza? Jaaa :)

jeg blir med!!!

Om du ikke har hørt denne sangen, så må du det!

haha

https://www.youtube.com/watch?v=-xfKU31v3Hc

Marit Elise: hmmm Hawaii da? ;)

Jeg var 1 uke i Tyrkia og syntes det var fantastisk deilig. Fikk lest masse :) Eneste var at i begynnelsen var det litt kleint å spise alene ;)

Ida Wulff: Haha, hadde frista skikkelig :) Elsker bloggen din forresten, helt siden jeg leste om deg i girls for flere år siden; du, samsaya og ei anna ei ble interjuvet om å være sterk som jente eller no :) Inspirerende, inspirerende :)

Får håpe du får bestilt drømmeferien snart :)

Marit Elise: så hyggelig å høre, tusen takk <3 god sommer! :-)

Marit Elise

Ida Wulff: Jo versegod :) God sommer <3

Jeg er for tida i Spania og går Camino de Santiago, en pilegrimsreise som går fra sør Frankrike til vest kysten av Spania. 790km! Det tar cirka en måned å gjennomføre men er en helt utrolig opplevelse. Bør gjøres alene! Søk deg rundt på nettet, der finner du mye informasjon:)

ååå! Jeg også driver å manner meg opp til å tørre en aleneferie! Grugleder meg, men det er vel noe man bør oppleve en gang i livet???

henriette larsen

Du kunne kombinert da :) Reist alene en uke, også drar følget ditt ned andre uken!

Hvor er dekselet fra? Takk

Babe: Glitter :)

Lett at jeg blir med. Uke 31, eller? 8) Kunne jo faktisk vært gøy!

Skriv en ny kommentar