SOMMERTILBUD PÅ MAST KRØLLTANG

Annonse

Det er sommertilbud på min favoritt krølltang gjennom tidene, og det kan vi jo ikke la gå hus forbi. Så for dere som enda ikke har skaffet dere en MAST Vol 2, gjør det HER nå ♥

Mange hundre, hvis ikke tusen lesere har kjøpt krølltangen, og det er så gøy å høre at dere også elsker den. Ekstra gøy er det jo at det er Janne (Makestyle-grunderen) som har laget den.

MAST vol 1 er forresten også på salg, den lager mindre krøller i håret og er også veldig bra. Hvis dere vil se forskjellen på krøllene Vol 1 og Vol 2 lager, kan dere se på et gammelt innlegg hvor jeg sammenlignet de to. Det finner dere her. Dere trenger ingen rabattkode for å få sommertilbudet, prisen er allerede satt ned hos Makestyle.

Jeg er dessverre ikke gravid enda, bare mye vind i Tønsberg i dag...

Her er produktene jeg bruker til å style sammen med MAST. Styling Spray Strong eller Styling Spray Soft (førstnevnte hvis det regner eller hvis jeg skal ut på byen, sistnevnte i hverdagen), MAST Alligator Clips og varmebeskyttende fra Miriam Quevedo.

Nyt sommertilbudet! Akkurat nå har jeg besøk av mamma og pappa, de har vært på middag her siden de flytter ut av huset nå og så vidt har en stol igjen å sitte på. Maten jeg lagde smakte dritt, så nå skal vi til mormor og morfar og spise vafler, jam jam! :-)

29

Så fin du er. Hvor er hatten kjøpt?

Ingvild: hatten er fra bik bok :-)

Kule sandaler! Hvor er de fra? :)

Hei! Rå stilige sko. Hvor er de fra?

Hei :-) Hvor er vesken fra?

Så fine sko! Hvor er de fra?

Sandalene var superfreshe! Kan jeg spørre hvor de er kjøpt? :)

hva med skoene? du er fin!

ida: H&M :)

Ing: H&M :)

Ida: Alexander Wang :)

Hanne: H&M :)

Hei Ida!

Jeg skal innom Tønsberg i sommer... er det noen man må få med seg? shopping, utesteder, spisesteder.. andre steder?

Hvor er hele antrekket fra? Kjole? Sko?

Veldig kult antrekk!!

Hvor er kjolen/ genseren din fra, kjempe fin :) ?

weronica: fra Zara :-) men kjøpt i Roma

Sara: hei :-) på det største kjøpesenteret (farmandstredet) er det nesten kun de vanlige kjedebutikkene. Det er heller ingen bra spisesteder der. Hvis du skal shoppe ville jeg gått i butikkene på Torvgården og nede i byen (Neoz, Bossanova, Seven, Boutique L) og så kan du jo sjekke ut Foyn, et nytt men lite senter nederst på torget. Hvis det er sol, spis ute i solen på brygga. Eller på Champagneria, god tapas. Av utesteder kan du jo sjekke ut champagneria, BarT, paparazzi - eller Himmel hvis du ikke er mye over 20. Er en del youngsters på brygga :-) når du er klein dagen etter, spis burger på Kverneriet. Kos deg!

Hei Ida :)

Ville bare gi deg litt skryt for en sak som ofte irriterer meg hos andre bloggere:

Når du legger ut lenker, eller skriver "her" sånn at vi kan trykke på det, så popper ett nytt vindu opp. Da detter man ikke ut av innlegget man leser, og for meg er dette er stort pluss :D

Fortsett med det erru grei :)

Ha en fin dag!

hilsen Kathrine :)

For oss med tykt og langt hår, som ellers sliter med å få krøllene til å holde, hvilken krølltang ville du ha anbefalt til oss? :)

kjempefine bilder av deg. du er utrolig vakker og fotogen <3

Du er så fiiin :D

foressten! Har du vært i Barcelona? vi er fire jenter som skal på tur dit i sommer, etterfulgt av marbella og puerto banus :D Har du noe tips til utesteder, restauranter osv? Så btw den slange-videoen du tok av venninna di nå, jeg lo meg i hjel :D HAHAHAHA

Er det lenge siden du kjøpte skoene på hm? Suuuperfine 😍

Marte: ikke så veldig, kanskje 1 mnd :)

Annie: har vært i Barcelona, men kun i kort tid så har ingen anbefalinger :( God tur! :)

Annie: så hyggelig, tusen takk!

Anonym: Vol 1 sitter definitivt bedre i håret, sitter helt til du vasker det :)

Vet du hvor man får kjøpt MAST krølltang i Tønsberg?

Hedda: tror man må kjøpe på nett :)

Skriv en ny kommentar