HVA ER SMINKE

Kjør meg to timer ut i skævven, gi meg et blekkstille vann å se på - så glemmer jeg alt om å se mennesklig ut. Floker i hår og ansikt uten sminke: det er jo livet!

I dag plaskregnet det da jeg stod opp, så jeg stod egentlig bare og trippet for å kunne løpe ut. Jeg liker å løpe i regn, men da snakker vi duskregn. Ikke regn som i at noen står på skyene og tisser meg i håret. Men jeg fikk da løpt meg en tur til slutt. Veldig deilig start på dagen :-)

Hva syns dere om mormor sin innsats som bloggfotograf, da? Haha, når mamma tar bilder av meg, får hun ofte huden full av kjeft. Hun får skylden for dobbelthaker, lukkede øyne, dårlige vinkler, rotete bilder og lys. Hvis jeg ser ut som det lille tjukke mennesket jeg egentlig er, er det kun hennes skyld. Man skal jo ikke se liten og tjukk ut på blogg. Men! Det er vanskeligere å kjefte på mormoren sin, man kan jo nesten ikke gjøre det... Dessuten har hun gjort en ålreit innsats hittil.

Håper alle har en fin dag, her er det nok en gang duket for vafler i solskinnet ♥

9

Hei! Har du noen tips til gode sports-bher? Jeg har prøvd mange, men finner ingen jeg blir helt fornøyd med, så er alltid på jakt etter å teste ut nye! Fortsatt god sommer!

Tenk å være så pen som deg... SJALU.

Flink bloggfotograf! :-) Ha en fin hyttetur :D

Kos dere på hytta :) Du er så pen, Ida. Du må slutte å tro at du trenger sminke, og du har jo vippeextensions!

Hei! Du skrev i ett innlegg at du handlet sune ting i sverige, kan du lage en oversikt over hva du handler?

Hehe du er så søt og vittig!:)

Sonja: hmm, tror jeg skrev at jeg skulle innom Helsekost. Der kjøper jeg blant annet Spirulina kapsler :)

Astrid: hei! :-) da regner jeg med at du har prøvd alle av de mest kjente. Hva med å prøve en fra Stay In Place eller Kari Traa? Begge selges i sportsbutikker, jeg syns de er veldig bra. Men selv er jeg fornøyd med Rönisch også. God sommer til deg!

Din mormor har gjort en god jobb vil jeg si :-) Kose deg på hytta. Fint å få jogget i slik natur. Ta en titt innom bloggen min om du vil. www.ma-bella.com

Skriv en ny kommentar