PALMESUS DAG 2 OG KINO INVITASJON TIL DERE

Palmesus dag 2 var gøy i et par timer, men så bestemte vi oss av en eller annen grunn for å ta med masse folk hjem og ha vors i stedet. Så jeg endte opp i seng før midnatt, men det var kanskje like greit. For jeg var dårlig nok dagen etter!

Men alt i alt har jeg hatt noen veldig fine dager i Kristiansand. Bra musikk, gode drinker, fine mennesker, nye bekjentskaper og mye latter ♥ Det eneste som gjorde at det ikke var verdt det, var bussturen hjem til Tønsberg. Tønsberg er jo egentlig ikke så veldig langt fra Kristiansand, men med kø, høylytte mennesker og dårlig luft ble det fort litt verre. Her er noen bilder fra dag 2: 


I samarbeid med SF Film:

Nå, over til noe annet. Allerede nå til helgen, skal Kristina og jeg treffes igjen. Vi sjekker inn på hotell i Oslo, og skal ha tidenes girls weekend. På fredagen er vi invitert på førpremiere av filmen Begin Again. Traileren på filmen ser dere her:

 Syns det ser ut som en veldig fin film, og en film med Keira Knightley er jo aldri feil.

Gladnyhet! Nå har K og jeg fått mulighet til å invitere dere lesere og andre bloggere med på førpremieren vår. Visningen finner sted i Oslo fredag 11. juli klokken 16.00. Hvordan dere kan få en plass på den eksklusive førpremieren, kan dere lese mer om HER

Vi gleder oss masse :-)

15

Å så kult :D kanskje jeg må ta turen til oslo da :)

Elska bloggen din!! kos dokke!

minlangehistorie: yeeyy, du må hvertfall prøve å delta i konkurransen :-)

Frida Fossedal: så hyggelig, tusen takk :-)

Palmesus ser veldig gøy ut! Får prøve på å ta turen dit neste år :D

Vet ikke om du er klar over det, men det er ekstremt sjeldent at du har et innlegg uten noe negativt. Prøv en dag!;)

Nicole: det burde du absolutt! :-)

Ang. Heddas kommentar, så synes jeg det er bedre at du nevner det som er negativt også, enn at alt skal være så perfekt hele tiden (som på mange andre blogger). Dessuten er det alltid nok positive ting til at det overskygger det negative, så man blir jo ikke akkurat i dårlig humør av å lese bloggen din heller. :)

Hilde: jeg syns det er så fælt når aaaalt liksom skal være så positivt! Hvis det er lov til å være litt negativ igjen :D haha

Ser ut som dåkke har storkost dåkke :) Må nok få til å reise på Palmesus 2015!

Det er nok av blogger som flyter på rosa skyer med enhjørninger på, jeg tar virkelighet over gla' kristne any day!

Syntes det er kjempe bra og hyggelig at vi blir "bedt med på kino":)! Men skjønte søren ikke hva filmen handlet om, traileren var hvertfall helt ræva..

hvor har du kjøpt den fine blomsterkransen din:):)??

mari: forever 21 :)

Fine bilder :D

Skriv en ny kommentar