FILMANBEFALING: BEGIN AGAIN

Annonse

Hei og hå, lenge siden sist. Nå har jeg kommet meg til Oslo, innlosjert på Clarion Hotel Royal Christiania sammen med Kristina. I skrivende øyeblikk ligger vi på hver vår kembo hotellpute med hver vår Mac på magen og nyter livet. Samtalen er den samme hver gang dette skjer. En av oss: åh... Disse sengene. Den andre: ahhh... Ja, jeg vet. Haha. Får håpe vi kommer oss opp av senga, for den er så god.

I dag har K og jeg vært på førpremiere av filmen Begin Again, som dere lesere hadde mulighet til å være med på. Og den stod til forventningene. Verdens søteste film med Keira Knightley og Mark Ruffalo i hovedrollen. Vokalisten i Maroon 5 (Adam Levine) er også med i filmen - noe jeg oppdaget etter å ha irritert meg i en time over at det var noe kjent med stemmen, haha.

Filmen handler om kjæresteparet Gretta og Dave, et ungt og forelsket par som flytter til New York for å leve ut sin felles drøm som låtskrivere. Dave sin karriere tar fart, og til Grettas store blir Dave sugd inn i en verden av stjernestatus, jenter og livet på veien. Det ser mørkt ut for Gretta helt til hun møter musikkprosenten Dan. Han ser noe spesielt i henne, og har lyst til å hjelpe henne i gang med karrieren.

Jeg elsket filmen. Romantikk i New York uten at det blir alt for klisjé, deilig musikk og flinke skuespillere. Det er en jentefilm, men det er helt trygt for kjæresten å bli med. Anbefales på det sterkeste ♥

Nå skal vi møte Naddis for dinner and drinks :-)

3

Den så kjempe søt ut! :)

Den skal jeg dra å se med mamma =)

Har den allerede på watchlisten min på IMDB. Så traileren til den noen måneder siden, og jeg bare visste jeg MÅTTE se den. Virker som en veldig søt film :)

http://bynicolel.com

Skriv en ny kommentar