TIL ALLE SOM ELSKER Å REISE

Annonse

Hei kjære lesere ♥

Som dere kanskje har lagt merke til, har jeg tatt et par dager med bloggfri. Har hatt så sinnsykt mye å gjøre, og egentlig krysset fingrene for at dere har vært ute i finværet og ikke lagt merke til at det ikke har skjedd stort på denne bloggen. Fy søren, for en sommer vi har nå! Jeg er misunnelig på alle som har ligget på stranda eller vært på båttur - men nå i helgen skal jeg også få litt bruk for finværet.

Jeg har fått i oppdrag av HomeNet å fortelle dere om deres samarbeid med Norwegian Reward, samt en helt sykt kul konkurranse de har gånde nå.

Kjenner dere til Norwegian Reward? Jeg er medlem, og hver gang jeg booker med Norwegian, samler jeg opp CashPoints hos Norwegian. Norwegian Reward er et fordelsprogram som gir deg muligheten til å spare penger hver gang du kjøper flybilletter og kjøper tjenester fra Norwegians samarbeidspartnere. Ved å bestille bredbånd fra HomeNet nå, får du hele 800 CashPoints på din Norwegian Reward- konto, noe som tilsvarer 800 kroner. De 800 kronene kan du selvfølgelig bruke på en flybillett hvor enn du vil - ganske kjekt å få 800 kroner i rabatt på flybilletten?! :-)

Bredbåndet til HomeNet koster bare 289,- per måned for opptil 20 mbit/s. Sjekket akkurat min forrige internettregning, og ser at jeg hvertfall har penger å spare. Jeg er ikke så teknisk av meg (hehe) så det ble ikke gjort mye research da jeg skulle bestille internett i en fart. HomeNet er veldig behjelpelige. De sørger for rask levering, og hvis man trenger en montør så spanderer de faktisk den kostnaden også. Det beste ved det hele, er at hver gang man betaler intenrettregningen sin, blir det satt inn CashPoints på din Norwegian Reward- konto, noe som betyr at man plutselig kan bestille seg flybillett helt gratis.

Er det noen av dere som har en planlagt ferie for resten av sommeren og gruer seg til regningen på et eventuelt kredittkort kommer? I sommer skal HomeNet betale regningen for 5 heldige kunder, TIDENES konkurranse!! Så da er det jo bare å krysse fingrene for at det blir deg.

Sukk, jeg kjenner at jeg savner fjoråret litt, da var jeg sikkert på én reise i måneden i gjennomsnitt. Nå har jeg hatt et ganske kjedelig år med obligatorisk undervisning nesten hver dag, så gleder jeg meg til å farte rundt i verden igjen. En spontan helg i Paris, et par uker i Dubai, shoppinguke i New York, weekend i Roma. Friheten er jo litt større når man er ordentlig student :-)

Er du medlem av Norwegian Reward? Og hvilken av Norwegians destinasjoner ville du reist til? 

19

Har aldri hørt om det før :P

Hei! Anbefaler deg å prøve ut en mirakeldrikke som skal hjelpe for mange sykdommer men også for å dempe søtsug og holde fettprosenten nede - den er full av vitaminer og gir masse energi! Jeg har blitt brunere, fått finere hud og lengere øyevipper og mye mer energi (har hatt ME). Mail meg på andrealeejackson@gmail.com om du er interessert i å prøve ;)

Andrea

Gjelder det med at du får Rewardpoeng hver gang du betaler en regning for oss som allerede har HomeNet også?

Trine: hei :-) jeg skal sende en mail og spørre!

jeg er medlem av norwegian rewards, elsker det!! :)

Akkurat nå drømmer jeg om en tur til new york <3 men det er en del cash points :P

Er ikkje medlem nei, men trur jammen eg skal bli det :)

Dette hørtes jo veldig flott ut, men for ikke lenge siden tipset du om billetter med hovedkonkurrenten til Norwegian, SAS. Forstår at det er forskjellige vinklinger på tilbudene, men må ærlig innrømme at jeg synes det var litt spesielt å "støtte" begge to.. Mener ikke å skape dårlig stemning, men det er nå en kommentar jeg har en onsdagskveld:)

Kom tilbake til New York!!! Fikk jo ikke møtt deg sist gang!

Hei. Hvordan fungererer det om man allerede har caspoint og home nett, blirr dette automatisk lagt til da eller må man registrerer noe i ettertid. vil jo selvsagt ha mine caspoint når jge btaler regningen min :) om du har peiling?

så sykt kjipt de har den konkuransen nå! haha, jeg har alltid hatt homenet for jeg synes de har vært så utrolig bra, men akkurat nå har jeg flyttet hjem til mamma og pappa, jeg kan ikke akkurat velge hvem leverandør de skal bruke.. har så sinnsykt lyst til å reise en del i år, så håper på at jeg får gjort det med de pengene jeg har :)

lena kvalnes: hei :-) kontakt kundeservice, så ordner de for deg.

Christoph i New York: jaaaa!!

Kristine: jeg flyr med både SAS og Norwegian, det er alt jeg har å si :-)

Jeg må bare si at det er fult mulig å være medlem hos både Norwegian Reward programmet og SAS Eurobonus uten at det skulle være så veldig motsigende. Jeg har visa kort både i DNB og Skandibanken ;) Men det er en stor forskjell mellom disse og det er at Norwegian sitt program gjelder kun hos Norwegian mens SAS sitt program gjelder hos hele Star Alliance (det er 34 flyselskaper som er medlem i Star Alliance, bland annet Thai, Singapore Airlines, US Airways, TAP Portugal, Thurkish Airlines, Swiss, South African bare for å nevne noen). Det betyr at har du Eurobonus kan du tjene poeng hos alle flyselskapene som er i alliansen samt alle andre samarbeidspartnere som de har som f.eks div Radisson hoteller, Hertz og Avis, Diners Club (du får poeng når du handler og bruker kortet som betaling). Skal ikke prøve å selge den ene over den andre her, men poenget er at det er smart å være medlem hos begge hvis man fly med forskjellige selskaper. Kan jo også si at man burde også bli medlem i SkyTeam alliansen hvis man flyr en del med KLM eller Air France, eller One World alliansen hvis man flyr mye med British Airways :)

Forventer du at du skal ha tid til å reise og være student samtidig? :S

Lykke til med det! For min del har jeg hverken tid eller råd til å reise, studerer molekylærbiologi.

Hei, jeg kan ordne dere norwegian points. Jobber i Homenet, så der er bare å legge igjen mobilnummeret ditt, så kan jeg ringe deg opp og ordne det :)

Vil gjerne at du sletter forrige kommentar..

Andreas Aas-Lyngby

Elsker bloggen din! :)

Haha, spesielt å støtte både SAS og Norwegian faktisk? Tror de fleste i Norge flyr med begge selskaper, avhengig av hvilket som har billigst billetter dit man skal, best tidspunkt i forhold til hva man ønsker, riktig flyplass å fly til osv. Er ikke akkurat det viktigste man trenger å ta et standpunkt til mener nå jeg.

Skriv en ny kommentar