GOOD FOR ME: BETAKAROTEN

Annonse

 

Jeg har sjeldent fått så bra brunfarge som jeg var på ferie sist - selv om det bare var en uke. Grunnen til det er at jeg for første gang har klart å bruke Betakaroten. Med "klart" mener jeg at jeg har prøvd mange ganger, men jeg glemmer så fort bort sånne ting, og Betakaroten skal man jo gå på en liten stund før det gir noen effekt. Men denne sommeren har jeg vært flink og tatt hver dag, og det har gitt resultater :-)

I utgangspunktet begynte jeg å bruke Betakaroten fordi det beskytter huden mot solforbrenning og soleksem, men det er ikke akkurat et minus at huden blir brunere og beholder gløden lengre ♥Betakaroten fra Good For Me består av naturlig betakaroten fra mikroalge i en base av vegetabilsk olje for bedre opptak. Fordeler ved betakaroten fra Good For Me:

♥ Bidrar til å styrke immunforsvaret
♥ Beskytter huden
♥ Stimulerer pigmentdannelsen
♥ Gjør huden mer mottagelig for sollys
♥ Beskytter huden mot solforbrenning og soleksem
♥ Beskytter mot tidlig aldring av huden 

Man skal ta 1 kapsel hver dag, og jeg anbefaler å begynne på Betakaroten ca 1-2 uker før du reiser på ferie for å få maksimalt ut av det. Det er 60 kapsler i en boks, så den skal holde til 2 måneder. Det er halv pris nå, så gå inn HER for å kjøpe hvis du vil :-)

Kristina var den som introduserte meg for Good For Me først, førstemann å få hennes gløde farge.... Og ja, man kan få litt gul/oransje tone i huden av å bruke betakaroten, haha!

16

hei Ida.

du er så utrolig nydelig, rett og slett fantastisk nydelig . utrolig utstråling:) håper dagen din har vært fin .

smilet ditt kan jo smelte enhver person:) og du har en utrolig flott brunfarge.

bloggen din også er utrolig bra .

ha en fin dag videre :))

Rart, trodde kristina sa at du begynte rundt palmesus ;-) Disse bildene ble tatt før palmesus kjære deg ;-)

Anonym: takk for fine ord <3 fin dag til deg også!

Aina: jeg begynte på betakaroten nøyaktig 8. Mai, kjære deg :-)

Hei! så fin brunfarge! skulle gjerne hatt sånn selv :) fortsatte du etter du kom hjem fra ferie? lurer på å begynne, selv om jeg bare skal feriere i Norge... Håper du har en super dag! :D

Malene: ja, jeg har tenkt å ta det helt til høsten tenker jeg :-) man kan jo fint sole seg i Norge nå!

Får du det sponset? :) vurderer å starte på det jeg også :) litt for sent men hehe kan jo hjelpe :)

minlangehistorie: ja, det står annonse øverst i innlegget og da betyr det er sponset innlegg :-)

Hei Ida! Smaker/Lukter den noe? Den jeg kjøpte på helsekost/vita spydde jeg av fordi den lukta så jævlig.

Eline: hei :-) det første som slo meg da jeg lukter på den var rå kakao? Men det er jo ikke det det lukter, syns hvertfall ikke den stinker. Smaker aldri på den da det er en kapsel som svelges med væske, men har ikke opplevd noen ettersmak hvis det var det du tenkte på.

Hei. Vet du noe om leveringstiden når man bestiller derfra? :)

tinus: nei, det vet jeg dessverre ikke.

jeg så litt på innholdsfortegnelsen på dette produktet. Inneholder raffinert soyaolje..ikke bra! Produktet inneholder mikroalge som er kombinert med vegetabilsk olje. Anbefaler heller supermat spirulina blandet med kaldpresset olje. Det er sunnere, inneholder rene stoffer og virker likedan. Jeg jobber ikke med dette, så det er sagt..men det fungerer så bra mot soleksem og gjør huden sterkere. Bare et lite tips fra meg;)

Får man kjøpt dette produktet (denne type betakaroten) også i helsekost butikker innad i Oslo, eller bare via nettsiden?

hvilken av de anbefaler du? for det var så mange ulike med ulike priser

Hei! Er det bindende i flere mnd om man kjøper den første boksen?

Skriv en ny kommentar