DIVA PÅ DANSKEBÅTEN

Danskebåten. Eller SuperSpeed, som Colorline har valgt å kalle den. En stor kloss som står mellom meg og min danske familie, hvilket er grunnen til at jeg befinner meg på den minst én gang i året - helst flere enn det.Sjarmen som en tur med Danskebåten har å by på, blotter seg allerede usjenert mens vi står i kø for å kjøre ombord i båten. En brautende lastebilsjåfør drar av seg singleten, og bestemmer seg for å gå fra den ene enden av køen til den andre, i bar overkropp og med en sneip hengende slapt i munnviken. Gåturen hans har ikke noe formål, annet enn å 1. vise fram mannepuppene 2. blåse røyk inn i alle bilvinduene han passerer. 3. være irriterende. Småunger sitter i bilsetet sitt og griner fordi det er varmt, uoppmerksomme fedre røyker inne i bilen, og dansker som har bodd lenge i Norge står sammen og argumenterer for hvorfor Danmark er så mye bedre enn Norge. De hadde ikke trengt å overtale meg, for jeg er enig.

De som jobber med å få navigere bilene på bildekket gjør alltid en ræva jobb. Hadde jeg veid fem kilo mer, hadde jeg aldri kommet meg ut av bilen. Vel, uten å ripe opp naboen, og på det området er jeg strengt oppdratt. Over gjennomsnittet bilinteressert far.

Who let the dogs out. Alle forlater bilene, og sprinter opp trappene for å få tak i den beste plassen på det jævligste stedet. Noen forsvinner inn i restauranten, så mange som mulig presser seg sammen foran kaféen "Fly Me To The Moon" hvor en eim av billig ketchup allerede fyller rommet. Vi velger å sette oss ute på et soldekk. Frisk luft. Mindre mennesker.

Vi ble dessverre sultne. Så da var det jo bare å stikke halen mellom bena og liste seg ned til Fly Me To The Moon for å kjøpe pølse med pomfri. Det har ikke noe å si om du kjøper pizza, burger eller hva nå enn de selger. Alt smaker pølse med pomfri uansett, så da er det like greit å faktisk kjøpe pølse med pomfri. Jeg gidder ikke å lage et helt avsnitt om hvor vondt det smakte. Dette skulle egentlig bare være et innlegg med observasjoner, ikke et klageinnlegg.

Etter en time med vind i håret og sol i ryggen, bestemte jeg meg for å gå litt rundt. Tross alt noen timer å slå i hjel. Ved en feiltagelse havnet jeg i familieavdelingen, hvor en eim av tre timer gammel bæsjebleie hang i lufta. I tillegg stod Nickelodeon på for full guffe, men det var ikke sistnevnte som var grunnen til at jeg sprintet ut derifra med vond smak i munnen. 17-åringer som prøver å lure seg inn på verdens minste casino, folk som ligger i trappeoppganger og sover med åpen munn, mennesker som har drukket seg fulle helt uten grunn, lyden av enkroninger som lander i en haug...


Ah, det er danskebåten sin det. Den er kanskje et lite helvete på jord, men den får meg hvertfall fram til et av mine yndlingssteder her i verden. Danmark ♥

26

Åh, danskebåten <3 Haha! Danmark er fantastisk nå om sommeren, kos deg masse!

Hahaha, jeg leeeer!! Har selv kjørt med danskebåten idag og vet hva du snakker om:) dog vi reiser med våre barn, så vi sitter i bæsjelukten:)

Hahah du skriver SÅ bra, Ida! Ler så jeg får tårer i øynene!!!

You look so pretty and classy! Love the hair look ! :)

Fine Ida, hva er det du har på deg? :) må kjøpe!!!

Haha, ler meg ihjel når jeg leser dette innlegget! Du er best, altså! Kos deg i Danmark!

Jeg digger virkelig måten du skriver på! Underholdning på høyt nivå:-)

Sofia: haha, tusen takk, det skal jeg <3

Emilie.: hyggelig å høre, takk :)

Sigrid: lånt kjolen av en venninne, men den er fra Zara :-)

Du har virkelig en bra formuleringsevne - godt skrevet! Det er

nesten så jeg kjenner lukten av pølse & ketchup helt hit -og dessuten hører jeg lyden av den "enarmede" :-)

Hurra for et nytt Ida-innlegg!

Hvor lang tid tar det med danskebåten? :)

HAHAHAHAAHAA!!!!! The reason why I love you so much <3

Magne Lindebø

Jeg tar også danskeferja en gang i måneden. Men jeg besøker familien min i Tyskland.. Jeg er halvt tysk, mamma er tysker:) Veldig bra innlegg!! Kanskje vi treffes på ferja engang :)

Måtte lese dette høyt for forsamlingen her og vi ble alle enige om at dette var morsomt! Ha en fantastisk tur til Danmark Ida og kos deg masse :-)

Haha, danskebåten er virkelig noe for seg selv! Superspeed er verre enn de som en overnatter på siden folk ikke har lugarer å søke tilflukt på og alle bare blir klemt sammen i ett stort helvette. Ikke noe for meg :P Men Danmark er definitvt verdt å holde ut en tur med superspeed for :)

for å si det på godt norsk: you have it down to a t!

Du må kjøpe sete på BusinessClass ;) Fredelig, stille sone, deilige stoler, tv, gratis internett, og gratis aviser, kaffe/te/brus, snacks og frukt :) SuperSpeed uten BusinessClass er drepen. Enkelt og greit.

Lisa D: mellom 3 og 4 timer tror jeg :-)

rebecca engeli

"Super Speed" er jo faktisk navnet på en av de danskebåtene som kjører fort. Haha. Ikke bare noe Caroline har valgt å kalle den. Vil jeg tro?

rebecca engeli

ok, jesus kristus. Jeg leste CAROLINE!!!!! hahahah, Dyklexi??? Så den gang kommentaren min om at båten faktisk heter Superspeed kommer opp, så kan alle bare glemme den egentlig. (for ser ikke at den er postet, men den er nok det) rimelig driti ut

Superduperida

HAHA!!!Ida,du er morsom!!jeg jobber på den båten,sååå...heldigvis i butikk,så slipper unna det værste,tror jeg..men skal sies at du drar på den aller verste tiden på hele året,da.det er to uker i året du bare MÅ holde deg unna,og da dro du:p kos deg i Danmark!

Du skriver rett og slett dritbra!

Anonym: så hyggelig at du syns det, tusen takk :)

hehehe høres ut som en fantastisk båtur..

men på denne turen hadde no båten noe fantastisk om bord da, en så fantastisk flott og skjønn jente som deg:)

du er bare helt utrolig nydelig, skjønn og ikke minst har du en helt fanstastisk utstråling :)

De som jobber med å få navigere bilene på bildekket gjør alltid en ræva jobb. Hadde jeg veid fem kilo mer, hadde jeg aldri kommet meg ut av bilen.

Tror poenget er at det skal bli plass til flest mulig biler Ida. Så om dere står tett har de vel gjort en god jobb.

Skriv en ny kommentar