Å BLOGGE PÅ FULLTID VAR EN BADEFERIE

Det høres sikkert rart ut, men ingenting er så ork og lite fristende som å spise etter en fastedag. Akkurat som om jeg blir oversulten, på samme måte som jeg blir overtrøtt. Ikke sulten i det hele tatt. Og det er ikke bra, for man skal jo spise etter en fastedag når man faster periodisk.

Så jeg har vært og kjøpt inn 3. plass på livrett-lista; sushi ♥


 Det er bare å lage et Harry Potter-arr gjennom det hjertet der, for det var ikke godt. Ikke noe galt med sushien, bare med matlysten.

I dag prøver jeg å få lest så mye som mulig, ettersom jeg ikke har noen forelesninger. Det er bare å rope halleluja over alle dagene hvor jeg slipper å pendle! Jeg har det veldig bra om dagen, men jeg begynner å kjenne på et indre stress. Døgnet har så få timer når man bruker 3 på å pendle og 7-8 på å sove. Å skulle lese, jobbe med eksamen, trene, lage mat, forberede meg til oppkjøring, pønske ut noe middels interessant stoff til bloggen, dra i møter og være sosial, krever at jeg jobber med rutinene mine. I tillegg har jeg fått to midlertidige samboere, noe som gjør meg ekstra stresset - at andres ting ligger og flyter i min leilighet, kan påvirke meg på måter som "vanlige mennesker" ikke kan forstå, haha. For meg er rotete omgivelser et ekstremt rotete hode.

Å jobbe med blogg på fulltid var en badeferie, jeg ser jo det nå. Neida, jeg har egentlig sett det hele tiden. Men det skal vel gå rundt, jeg må bare venne meg til det :-)

24

Hei Ida! Bare lurer, har du fortsatt Bella? Husker du skrev noe om at hun måtte gis bort pga tidsmangel ble det noe av? Hvor er hun nå evt?

Hilsen Siri :)

Sushi er så utrolig godt, men jeg kan skjønne at det ikke er noe særlig om man ikke har matlyst :) Ha en kjempefin dag videre :D

Er det philip Kotler boken du leser om markedsføring? :)

Hehe, godt du ser at det har vært en badeferie - welcome to the real life! ;-) men enig i at døgnet skulle vært lenger enn 24 timer :-p

Hei!

Bare et lite tips til å strukturere studiet; artikkel i helgens Aftenposten om studieteknikk, selvom du sikkert har lest den allerede :) veldig gode råd!

Lykke til :) hilsen ungdomsskolelærer :)

Skjønner hvordan du har det. Leieboere er ikke bare bare. Her er vi riktignok bare 3 personer, 1 av dem leieboer på 140 kvm. Nå nettopp måtte jeg sette på oppvaskmaskinen etter han fordi han hadde jo tross alt satt på den i går. Det er visst vanvittig vanskelig å sette på oppvaskmaskinene... Tydeligvis!

Blir gal, tåler dårlig rot og at ting ikke er der hvor jeg mener det skal være. han har SNART bodd her 1 mnd.. og blir her til midten av januar. Husker ikke hvorfor jeg sa ja til å la han få gjesterommet.. but please kill me now. En fetter jeg ser en gang i året maks, og som jeg egentlig ikke går særlig over ens med, men hva gjør man ikke for familie?

Stå på!!

Marion: hørtes slitsomt ut, lykke til videre! Får håpe det går :)

Lærer: Hei :-) Den har jeg ikke lest, men tusen takk for tipset. Hadde et veldig nyttig kurs i studieteknikk da jeg startet, men man trenger vel litt tid på å finne ut hva som er riktig for en selv.

Maria: ja, det stemmer :-)

Cecilia Catharina: nei, fisk er ikke akkurat det mest fristende når matlysten er liten fra før! Fin kveld til deg:-)

Siri: Hei :-) Bella har fått verdens beste hjem i Oslo, hvor hun blir skjemt bort og behandlet som en prinsesse. Veldig trist for meg, men enda tristere for Bella om hun skulle vært alene hjemme her 80% av døgnet.

lucky you, sier jeg. jeg spiser som en gris etter en fastedag (derfor har jeg ikke mistet de ekstra kiloene). Men jeg fortsetter med fastedager fordi det er bra for meg å ha litt kontroll over matlysten min.2 days a week I am in controll, 5 days my stomach 😉

At blogging er en badeferie har jeg ventet lenge på at noen skal innrømme! Kan du plante det inn i hodet på bloggvennene dine også? Takk.

Er på min tredje måned som togpendler mellom Tønsberg-Nationaltheateret. Har invistert i komfortvogn tillegget og kommer ALDRI til å gå tilbake til vanlig månedskort igjen.

Ikke akkurat som 1.klasse på British Airways, men jeg slipper å få testet intimgrensene mine to ganger om dagen, jeg kan reservere sete og jeg kan lade mobilen begge veier. 3 livsviktige detaljer. Anbefales!

Du skriver så bra innlegg ida :) fast leser jeg :D

Hvor er spisebordet ditt fra? :D Fint :)

Du virke kul du, eg e sikker på at du e ei kule jenta å henga med. Så eg vil bare sei t deg, no hate altså. Men det e ganske tragisk å klaga øve matlysten. I alle fall høres det ut som om du prøve å skryda. Hilsen hu som aldri miste matlysten, bare når eg he spysjuga. Haha. (Bitter much, maybe) peace?

Hei Ida! Har lenge tenkt på å kommentere blogginnleggene dine, men det har liksom aldri blitt gjort. Skulle ønske jeg, og alle de andre som leser bloggen din, var mye flinkere til å kommentere fordi du fortjener å få noe tilbake av å skrive en så bra blogg! Har vært fast leser av bloggen din så lenge jeg kan huske, og bloggen din er nå den eneste jeg leser. Alle andre har jeg sluttet å stikke innom, men din må jeg sjekke hver eneste dag. Du skriver veldig bra og du skriver ofte om ting jeg kjenner meg igjen i! Kanskje derfor jeg enda er fast leser. Fortsett med paraplyinnleggene! Godt å se at andre irriterer seg like mye over ting som meg :-)

Eilen: Hay :-)

Camilla: tusen takk, setter stor pris på det <3

Feel you, sister. Det er ingenting jeg ønsker meg mer enn flere timer i døgnet...

Skjønner godt at du blir stressa av alt det der.. spesielt å gå fra å blogge til å ha skole og oppkjøring og samboere i TILLEGG. Men som flere sier, welcome to real life!:p Minus bloggen da! det er det jo ikke så mange som har... Men de fleste har jo fast jobb istedet. Men husk- det er midlertidig! Etter hvert flytter bestiser/foreldre ut, og lappen er i boks! Og da blir det forhåpentligvis lettere å holde hodet over vann :) Lykke til med alt, Ida!

kine: det har du helt rett i, tusen takk :)

Skriv en ny kommentar