HAPPY HOME

Jeg elsker denne søndagen. Mamma sitter i en krok på terrassen og hekler, pappa ligger på senga og ser film. Tidligere i dag hadde vi onkel, tante og kusiner på kaffebesøk, og jeg fikk nydelige roser som står og blomstrer i vinduskarmen. Bortsett fra lyden av en hardtarbeidende oppvaskmaskin er det helt, helt stille. Stille før stormen, og jeg skal virkelig nyte resten av denne søndagen før uken som kommer. Den blir en storm, jeg kjenner allerede lukten av svette når jeg tenker på den. Så derfor skal jeg ikke tenke på den, jeg skal tenke på hva slags take away-mat jeg skal bestille når jeg er ferdig med dette blogginnlegget.

Dere vet den følelsen man har når kleinheten begynner å slippe taket? Åh, den er så god. Jeg har den akkurat nå. I går feiret jeg bursdagen til bestevenninnen min MK, hun hadde laget punsj (som varte hele kvelden), pulled pork burgers og raw food-kaker. De kakene må jeg få oppskrift på, for de var helt sinnsykt gode - og sunne.

Og jaaa, en liten ting til før jeg avslutter; den puppeteipen jeg skrev om her, er helt RÅ. Den løfter puppene skikkelig, og de blir sittende/stående der hele kvelden. Det er jo ikke så rart at dere som kjøper teip på Ebay for 8 kroner ikke er fornøyd, man får ofte hva man betaler for... Jeg har på meg puppeteipen på det øverste bildet i innlegget.

Nå blir det thainudler og tempura maki på meg, moms moms...

13

Når du startet på 5:2 dietten, fastet du i 4 dager først da og bare drakk vann slik noen anbefaler, eller startet du bare med 2 dager vanlig faste? Og hvordan har det gått på dietten så langt for deg i forhold til vekttap? Ha en fortsatt flott søndag!

Du er så nydelig! Utrolig fin blogg :D

Woow, du ser helt smashing ut! (som vanlig.) Tror jeg må kjøpe et par puppeteiper selv. Ha en fin søndag videre :)

herregud så pen du er! den kjolen så smashing ut på deg!

Er det vondt å ta av teipen igjen? Jeg ser for meg at det må være veldig vondt hvis den går over nipplen... Har lyst på sånn selv, så ville bare spørre.

- TrineBL.com

Som du stråler!! Bare lurte på hvor du har kjøpt kjolen din? Utrolig fin :)

Benedicte: tuusen takk, den er fra Nelly :-) Har linket til den lengre ned på bloggen hvis du ikke finner den.

TrineBL.com: den skal ikke sitte på nippelen, men rundt :-) Lugger litt i huden, men det gikk hvertfall veldig fint å rive dem av med litt promille! Haha, neida, det er ikke vondt ;-)

Ann Katrin: så hyggelig, tusen takk <3

Caroline Lilja: takk for deet!

Nora: nei, fastet ikke i 4 dager først :-)

ca verdens fineste

Kan man bare bruke en teip en gang? :) ikke for å bli helt up close and personal men hvilken strls har du i bh? Bare tenker at det ikke kommer til å funke for veldig store pupper :(

Skriv en ny kommentar