TEKOPP OG SUTREKOPP

Er det bare jeg som benytter enhver anledning til å sutre litt når jeg er sliten? Haha. I dag har jeg vært på legevakten og fått antibiotika fordi jeg har fått betennelse i foten, og det var nesten så jeg gjorde en mystisk innsjekking på "Tønsberg Legevakt" på Facebook, for så å la være å svare hvis folk hadde skrevet "hva har skjedd???" i kommentarfeltet. Neida. Død over dere som gjør sånt. Slutt med det.

Jeg krysser fingrene for at foten min blir bra fort, og for at jeg ikke blir dårlig av antibiotikaen. Kjipt hvis jeg får heftig diaré midt i en forelesning. HAHA. Nesten enda kjipere å gå glipp av forelesninger.

Føler dere også at dere blir syke av venteværelser på legevakt, legekontor og sykehus? Jeg føler at jeg puster inn sykdommer, og at immunforsvaret mitt bøyer seg for alle slags ekle bassilusker. Vasket til og med iPhonen grundig da jeg kom hjem derfira i dag.

Nok tull og tøys, nå skal jeg legge meg og sove. Er stuptrøtt, etter å ha sett "The Killing" med mamma i flere timer ♥

28

Jeg opererte bort et ekstrabein i foten i går og har ikke sovet et sekund i natt. Sykmeldt i to måneder og gips i 6 uker... NÅ kan jeg synes skikkelig synd på meg selv og believe me, I do! :P Synd at første gang jeg får gips er jeg 23 år og ikke 10 år, ingen vil tegne på den nå...

PS: Har tilgode å skrive en Facebook-status om det... Haha :)

Heldigvis er Tetralysal en veldig snill og mild antibiotika(hvertfall mot min kropp), så mest sannsynlig slipper du syke bivirkninger! God bedring:)

God bedring Ida!!:) Jeg har et spørsmål jeg hadde blitt utrolig glad for svar på: Celinebrillene dine. Er det New Audrey eller Audrey? (Hvis det er New Audrey står dette tallet inne i brillen: "41805").

God bedring.. jeg har betenelse fra foten og opp i låre. Så kjenner til smerten og hvor utrolig kjedelig det greiene her er. Men god bedring.

Uff da, håper foten blir bra snart, og at betennelsen blir borte :D

Japp, kjempe logiskt; la oss samle en masse syke mennesker i samme rom sånn at vi kan plukke opp et par sykdommer ekstra når vi alikevell er syke. Hvorfor bare ha betennelse i foten når du kan få ha omgangssyken, influensa, øyekatarr og lus i samme slengen :D

Føler ikke minst jeg blir syk av kollektivtrafikk, særlig i Oslo!

Marion: hahaha, true!

Anniken: oii, hørtes ikke godt ut :O masse god bedring til deg <3

Haha hater når folk sjekker seg inn sånn, eller skriver en annen mystisk status og enten unnlater å svare eller skriver "kan sende pm" om noen spør!

God bedring! Krysser fingrene for ikke noe antibiotikatull ;)

Jeg blir syk hver gang kjæresten min er syk... For han får "mannesyken" og syter hull i hodet på meg, haha! God bedring skjønne deg <3

Charlotte Tunes: Haha! Tusen takk <3

Haha! du får meg alltid til å le! Du skriver så morsomt! Må alltid lese ALT på din blogg. Hos andre er det litt skummlesing å titting på bilder, men hos deg, leser jeg hver linje, for du er så tørrvittig og jeg ler meg i hjel xD TAKK! :D

haha er nok mer skittent hos deg enn på legevakten der de desinfiserer hele tiden, alt mulig. Så no worries!

Susanne: <3

Jeg har gått på den typen antibiotika flere ganger, og får alltid dårlig (veldig dårlig!) mage hvis jeg ikke drikker en god del Biola når jeg begynner på pillene OG når jeg slutter på de. Hett tips!

Anonym: ja, det nummeret stemmer :) er New Audrey

Pass på å ikke sole deg når du går på disse tablettene. De er ikke snille mot huden i etterkant av soling, og du risikerer skader i huden. Jeg gikk selv på disse pillene, og tenkte at det ikke spilte sånn altfor stor rolle en dag i april. Men det gjorde det... :)

:): hei :) det sa de på apoteket også, men hvordan skader den huden?

Du kan lett få pigmentflekker når en går på antibiotika. Derfor bør du unngå sol. Samt også diaré og sopp i underlivet. Så melkesyretabletter/vagiitorier til magen og underlivet er lurt. Men ikke ta melkesyretab samtidig som antibiotika. En time før eller etter.

😊

Helene: takk for råd :)

"Neida død over dere som gjør det", enig og ler meg ihjel!

Haha, bloggpostene dine får meg alltid til å le! Jeg går også på MH, og er ganske sikker på at vi har noen fag sammen. Hvis du får diaré under en forelesning en gang, så skal jeg få det sammen med deg ...... :)

LO: hahaha, så snilt av deg :-) bare roper ut jeg, da - så joiner du!

Litt biola under kuren holder kontroll på magen! Den tilfører de gode tarmbakteriene som antibiotikaen tar livet av. Jeg jobber på sykehus og der oppfordrer vi alle som står på AB til å drikke biola hver dag. :)

Liker du the Killing, MÅ du se The Fall???..

KarinS: elsker det! Takk for tips :-)

Skriv en ny kommentar