LUFTETUR OG HØSTENS SPILLELISTE

Jeg har egentlig aldri noe problem med å sitte stille. Sikker på at jeg kunne sittet på ett og samme sted helt til rumpa mi ble flat som en pannekake, hvis jeg bare hadde tid. Men når jeg går bevisst inn for å faktisk holde meg i ro, nei, da skal det mosjoneres!

Mamma og jeg hadde en fin tur opp til Slottsfjellet, vannet var blekkstille og solen var varm. Ble litt skuffet over at sauene var borte, for de er så morsomme å prate med. Men det er vel fårikål-sesong nå...

Har laget meg en spilleliste for høsten, tenkte å dele den med dere som har Spotify. Den heter "Min kopp te", og dere finner den her

Ønsker alle en fin kveld :-)

26

Så koselig! Deilig å komme seg ut i frisk luft. Ha en fin kveld videre :-)

Hahah, ler meg ihjel av "men det er vel fårkålsesong nå..."! Du er så flink og morsom Ida! :-D

Hei!

Kunne du skrevet litt om Designer Exchange? Hadde de Mulberry der? Og hvordan var prisene?

Skal til London snart og lurer på om jeg skal ta en tur innom den butikken hvis jeg finner Mulberry der :))

Nina: Hei :-) Søk dem opp på Instagram, der legger de ut bilder veldig ofte når de får inn nye vesker, og så skriver de som regel prisen også. Webuydesigner heter de der. God tur til London :-)

HAHA, herregud som jeg ler! Den fårikål-vitsen var seriøst midt i blinken for min humor, haha :-D

Ida!:D Jeg pleier aldri å kommentere på blogger. Men nå følte jeg det var på høy tid. Rett og slett fordi du skriver så himla bra! Jeg sitter og humrer å ler, og kjenner meg ofte igjen i det du skriver! Alltid gøy å lese bloggen din :)

Sara: det var hyggelig å høre, takk for at du tok deg tid til å kommentere :) <3

Hahah fy til den fårikål-vitsen :D Gleda meg til å høyre gjennom spelelista di, du har alltid så mykje fint :)

Godt å se at det ikke bare er meg som må ha en ny spilleliste til ny sesong. Har du hørt Fire av Gavin DeGraw? Den er veldig kul! Har hørt på den så mye i det siste at jeg tenker automatisk "høst" når jeg hører den :)

Tok meg selv i å le høyt da jeg kom til setningen "men det er vel fårikål-sesong nå.."! Alltid gøy å lese bloggen din - du skriver jo så bra :-)

Ha en fin dag!

Åå, Ida! Elsker når du deler spotifylister :)

Elisa: så bra! :D

Åå, denne posten ga meg alt jeg trengte nå! Etter å ha prøvd i timesvis å banke inn litt rettslære ga jeg opp og tittet innom bloggen din, og dette innlegget fikk meg til å trekke på smilebåndet. Det er lenge siden sist! TUSEN TAKK <3

Skal ut å reise med tog i morgen, og er superhappy for nye sanger på spillelista mi!! Takk for gode tips :)

Mia: haha, så søt, lykke til med rettslæren <3

Margrethe Jakobsen

Åååh Ida, jeg ler! Digger deg, digger bloggen, og digger spillelistene dine. En sang du MÅ høre er Gabriel Rios - Gold, Thomas Jack remix. Nydelig!

Ha en herlig dag :-)

Margrethe Jakosben

Og Blackmill - Let it be :-) Håper du liker sanguine!

Å lol. Det heter blikkstille vann. Fordi vannet ser ut som en blikkplate!

Stine: uff :( så forferdelig at jeg ikke skrev det :( døøør :((((

Ove Kristian

Likte godt det bildet nederst til høyre.

hei Ida !

Du har sikkert svart på dette mange ganger tidligere, men jeg klarer ikke å finne innlegget . Jeg lurer på hvilken lengde du bruker på vippene dine?: ) synes din lengde ser så fin ut!

Susanne: Hei :-) Det varierer fra gang til gang, så spør på Neglhuset!

Hei igjen, jeg beklager hvis jeg fornærmet deg. Jeg skrev den meldingen i en god tone, men ser nå at du har oppfattet den som hånlig, noe som ikke var min intensjon. Det morsomste jeg vet er når folk har sånne små misforståelser, så jeg humrer godt over tanken på svart stille vann, men du kjenner jo ikke meg så det kunne jo ikke du vite. Det var virkelig ikke meningen å 'sette deg på plass' altså, var mer ment som et lite fnis.

Du må blogge OFTERE! Jeg driter i om du har en kjedelig dag som egentlig ingen vil lese noe særlig om, men jeg sluker absolutt alt du skriver og jeg må ha pågyll før jeg blir sinnsyk. Fatter det ikke, men jeg tror du har et eller annet magisk over bloggen din... Kom igjen!! :-D

Anne Schjelderup: Haha <3

hahah! Du skriver så utrolig bra Ida.

Skriv en ny kommentar