ENDA EN BURSDAGSFEIRING

I går hadde jeg enda en feiring av 24-års dagen min, denne gangen med noen venninner fra klassen jeg gikk i i fjor. De betyr noe helt spesielt for meg, da de gjorde et år som kunne blitt verdens kjipeste til et ganske ålreit et. De er bare de morsomste, snilleste og galeste på denne jord, og vi hadde det så gøy i går. Vi spiste kjempegod tapas, drakk mengder med vin og øl, og skravet hull i både tak og vegger.

Eneste minus ved kvelden er at jeg som vanlig var helt Snapchat obsessed, og våknet opp til fem SMS i dag om at "haha, snap storyen din fra i går var sykt morsom". Alltid festlig å ha lagt ut over 300 sekunder med video! Men herregud, man er bare ung én gang. Puppes Pizza (det er klubben vår) skal definitivt lufte seg igjen snart ♥

PS. Har lagt merke til at  det er en del småbarnsmødre som er hissig på meg etter gårsdagens innlegg om hensynsløse mennesker på tog. To av jentene som var her i går er småbarnsmødre, og guess what. Jeg skal få lov til å LÅNE et barn, være småbarnsmor for en dag. Spennende eksperiment dot com, skal holde dere oppdatert :-) 

15

Jeg venter på lappen innlegget iiiida :-D har oppkjøring om en mnd !

Så koselig feiring! Gleder meg til å lese om dagen din som småbarnsmor :-)

Haha, tenkte småbarnsmødrene kom til å bli hissig på deg igjen! Men det er ingenting å bry seg om. Siden det stikker såpass godt, kan det jo ikke bety annet enn at det du skriver er sant! Jeg kjenner mange småbarnsmødre. En venninne av meg har tre ganske slitsomme (om det er lov å si?) barn, men hun har ikke mistet folkeskikken eller respekten for andre folk for det. God helg Ida, og stå på :D

Kristine: nettopp! Det finnes faktisk noen som klarer å oppføre seg likevel :D god helg!

Så KLART ble noen fornærmet, herregud, tenk å tømme litt irritasjon da, uten å tenke på at noen andre kanskje irriterer seg over noe annet, eller blir lei seg. Kan jo ikke forvente at folk har selvironi eller noe. Guuud. Hahaha.

Av alle mine småbarnsforeldrevenner er det bare en som har mistet folkeskikken (og hun har også mistet plass i venne gjengen). Skjønner godt at det kan skje at ungen plutselig går inn en fremmed med yoghurtskjea, men da er det lov å si "Huff, beklager så mye!". Gah. Ikke bli så opptatt av å oppdra kidsa at du glemmer din egen oppdragelse :D

stakkars barn!! neida! joda

Legg merke til at det ser ut som det sitter ei i gynekologstolen i sofaen der ;-) hø hø

Fine skåler og servise =) hvor er de fra?

Ser ut som det sitter en imellom deg og hu med den hvite toppen :p (se på beina:p)

Selv om man er småbarnsmor OG har lappen, så man dessverre i enkelte tilfeller ty til kollektivtransport likevel. Og det aller verste med det er at jeg VET at folk frykter meg allerede i det øyeblikket jeg kommer inn på bussen/toget med min 3,5 år gamle sønn. Jeg gjør alt hva jeg kan for å få han til å være stille, sitte i ro, ikke forstyrre og ja, bare gli inn i mengden av stumme folk på bussen/toget. Jeg føler veldig på det, faktisk, og det er litt slitsomt. Du vil jo helst ikke ta buss/tog med en trassen gutt på 3,5 år, men hvis du MÅ så gruer du deg allerede før du drar hjemmefra. Du vet jo at folk flest tenker negativt om det (særlig hvis du har en svær vogn med). Men enig med deg ? folkeskikk gjelder, og jeg beklager så klart hvis sønnen min eller meg selv dulter borti eller gjør noe "ufolkeskikkelig". Allmenn folkeskikk burde forresten flere praktisere på buss og/eller tog!

Haha, skjønner ikke folk gidder fyre seg på deg. Jobber i butikk, ville unger som knuser og river ting er det ikke lov å si ifra da for da fyrer foreldra seg. Sier ikke alle foreldre er slik, men noen foreldre forventer at alle skal innrette seg etter ungen deres. Elsket toginnlegget ditt jeg! Du er kul ;-)

Hoho, skal nok litt mer til enn en dag med noen andres barn for å kunne leve seg inn i morsrollen! Men det hadde sikkert blitt fin og gøyal lesning på bloggen! :D

Enig i at småbarnsmødre også bør vise folkeskikk når de er ute blant folk, og det er jo heller ikke så vanskelig. Selv har jeg ikke mulighet til å bruke kollektivtransport, og kjører bil. Men husker godt den ene gangen jeg reiste til Oslo med fly sammen med lille på 2 år. Hadde stor vogn med bilstol oppi og barnet oppi der igjen. På vognen hang stelleveska og på ryggen min hadde jeg ei stor sammenlagt reiseseng. Trilla vogna med ei hand, og trillekoffert med andre. Skulle egentlig bli henta på flyplassen, men han greide selvfølgelig å kjøre i grøfta. Så da måtte vi ta tog! Fikk kommentarer som "ojj,stakkars lita" hele turen, og alle ville hjelpe meg inn på toget med flyttelasset mitt. Følte meg veldig til bry og i vegen for alle, men folk var jo så hyggelige mot oss! Så husk at småbarnsmødrene kan være i en vanskelig situasjon også! I allefall sånne som meg, som er "bønder på by'n" og ikke vant til å reise med tog/buss osv. Haha!

Hei vakre!

Kjære vene, vet ikke om du har hørt det før , men du ligner jo så på Christina Aguilera når hun er på sitt beste!! (eller at hun likner på deg, ja sånn er det :o)) Jeg syns hun er vakker så dette er et kompliment (gosh håper du ikke blir lei deg, bare VEL ment, for du ser smashing ut, søte.)

Haha, ser ut som du sitter å skræver Ida :D

Hej Ida :)

Mitt företag kommer snart lansera våra senaste eleganta modeprodukter och göra en exklusiv förlansering till större bloggare och kändisar.

Eftersom du bloggar om mode och har en cool stil som passar vårt varumärke får du gärna välja ut en modell och färg som du gillar.

Maila mig om det hade varit intressant så kan jag berätta mer och skicka bild på våra produkter

Ha en bra dag! ;)

Carl

Skriv en ny kommentar