MAX FACTOR 100 ÅR: 1940-TALLET

Skrevet i samarbeid med Max Factor 

Som dere sikkert husker, har jeg tatt i mot en utfordring fra Max Factor. De har 100 års jubileum i år, og det feires ved å hylle ikoniske looks opp gjennom tidene. Nå i oktober er det 1940-tallet som står på menyen, og det med Marilyn Monroe i spissen. 

Her er mitt forsøk på å skape looken. Make up looken vel å merke, håret måtte jeg bare gi opp for jeg har jo hår ned til korsryggen nå, haha! 

Jeg elsker jo å gå med røde lepper når jeg skal ut, så det var egentlig ikke så fremmed for meg. Kremøyenskyggene som hører til looken var overraskende enkle å påføre, det var noe helt nytt for meg. Ellers tror jeg favorittene mine for dette innlegget må være denne foundationen og denne maskaraen. Førstnevnte har rikelig med fuktighet, er lett å påføre og sitter hele dagen, mens sistnevnte har en børste som sørger for at man ikke får klumper. Jeg våget meg på litt maskara selv om jeg har vippeextensions, det må være lov en sjelden gang. Alle produktene som er brukt finnes her hvis noen er interessert :-) 

Nå er jo dette en konkurranse mellom to andre bloggere og meg, og det er meningen at vi skal få leserne våre til å stemme på oss. Det har seg sånn at de to andre jentene har mye bedre bilder enn meg, men den bloggeren som vinner får som premie å dele ut masse makeup til sine lesere. Så hvis dere vil at jeg skal dele ut fine premier til dere, stem på meg HER ♥ 

Ps. Du trenger ikke fylle inn noe som helst, bare trykk på "stem" knappen under mitt bilde!

12

Hei!

Hva heter øyenskyggen(e)? Fant ingen kandidater på den siden du linket til med alle produktene samlet :)

Jeg så en dokumentar på youtube om sønnen til Max Factor, og han dopet ned jenter, voldtok de :O etter det har jeg ikke klart kjøpe noe derfra :p

Du ble kjempefin! :-*

Marilyn var jo stor på slutten av 50-tallet til tidlig 60-tallet (døde i 62). På 40-tallet var hun tenåring, ukjent og jobba med krigsgreier.

Siri: hvis du ser på denne linken, så er det de to første produktene :-) Ser ut som maskaraer, men er øyenskygger:

http://www.vita.no/merker/max-factor/oyne/oyenskygge

fy så flott du var her

Litt kleine posings. Synes ikke det er helt deg på de bildene.

Lookin hot! Superlekkert.

Den mascaraen er suuper :)

Hvilken leppestift har du brukt her? Syntes den var veldig fin!

Du var superfin! Lignet veldig på Blake Lively :)

Leppestiften var nyyyydelig! :) Hvilket merke og nr??

Skriv en ny kommentar