KISS KISS

God søndag ♥

Jeg hadde en kjempekoselig tacokveld med Malin og Kathrine i går. Vi lo og skravet til det ble midnatt. All mimringen vår gjorde at jeg fikk lyst til å dra på meg styltene og gå på byen, men det er jeg veldig glad for at jeg ikke gjorde. Å våkne opp i fin form på søndager er verdt så utrolig mye. 

 


 

Annonse

Da jeg la ut rabattkoden til Makestyle på fredag i dette innlegget, glemte jeg helt å linke til og skrive om leppestiften og lip glossen i innlegget. Krise!!! Det er jo noen av mine favorittprodukter om dagen. Faktisk så har jeg tre av glossene og tre av leppestiftene fra Nilens Jord. Så da viser jeg dem heller i et eget innlegg i stedet, siden jeg surret sånn på fredag :-) 

Disse to leppestiftene er helt fantastisk. Bortsett fra når jeg skal ha på meg rød leppestift, er det kun disse to jeg bruker. Jeg er overrasket over hvor glad jeg er blitt i den beige, men den er jo bare så Kim K ♥ Fun fact: visste dere at to av mine beste venner tror at de er Kim? Bra de ikke kjenner hverandre, for da hadde det vel blitt cat fight. Hahaha. Vel, jeg vet at jeg ikke ligner på Kim, men leppestiften er veldig Kim. Så. Ja. 

Den nude kan kjøpes her, og den rosa her

Dette er en lipshine, fra Nilens Jord den også. Må bare være helt ærlig og si at jeg foretrekker de to leppestiftene over i stedet for denne. Denne har litt mindre farge, men er mer ute etter å gi leppene shine. Den sitter hvertfall veldig godt og holder leppene fuktig :-) Kan kjøpes her


Her er de tre glossene. Farge nummer 748 og 749 er ganske like, mens NUDE er favoritten her også, så klart. Jeg liker å bruke glossene over leppestiftene, men det er muligens litt smør på flesk... 

På disse bildene har jeg på meg de to leppestiftene øverst i innlegget, fargene nude og soft rose ♥ Takk for at dere holder ut med de kleine trutmunnene mine, de ble i utgangspunktet utført med en ironisk distanse - men det kom ikke helt fram her. 

Rabattkoden på HELE Makestyle gjelder fortsatt, så dere får 10% rabatt på alt i nettbutikken. Og koden er fremdeles WULFF43. 

Kos dykk! Jeg skal slenge meg på sykkelen, mamma venter på meg i den nye leiligheten :-) 

23

Er det nødvendig at missoniputa (eller chanelvesken) er med i alle innlegg ??

Elise: ja, blir helt gaaaal hvis ikke! Er jo så stas å ha dyre ting

Haha! :D

Superfine leppestifter! :)

Du ser nydelig ut og denne sminken var utrolig fin på deg. Vet at du tar vippe-extension på Neglehuset, hvis jeg ikke husker feil fra innleggene dine. Men hvordan type behandling tar du? Lengde/tykkelse osv. Det ser sååå fint ut :-)

Anna: tusen takk <3 ja, det stemmer. Tar 7D-vipper i forskjellige lengder. Hvis du sier du vil ha samme som meg, så vet de hva du mener!

Hvorfor fungerer ikke rabattkoden på skjerfene fra buyhelse?

Anonym: har sendt Mail til buyhelse, det er mange som har handlet med rabattkoden, men virker som det er mange som ikke får brukt den. Blir ikke summen 439, eller får du ikke skrevet inn rabattkoden i det hele tatt?

Prøvde igjen, nå gikk det :)

Den rosa leppestiften var sinnsykt lekker!! Var inne å så på den på makestyle sin nettside, og der så den mye mye lysere ut. Nesten litt "barbie effekt".. Er den så mørk som på bilde av deg, eller er det bilde som "lyver" litt?

Ida: hmm, ja, den ser nok litt mørkere ut på bildet :)

Anonym: såå bra! :-)

Hvilken app har du brukt for å få sånne "bobler" på bildene? :-)

Silja: picmonkey.com :-)

Hei:)

Lurte bare på hvor lenge rabattkoden på makestyle er gyldig? :)

line: den varer til neste fredag :-)

Supert! Takk for svar :)

Hei!

På de siste bildene var du utrolig fint sminket! Jeg har så lyst til å sminke meg slik når alle festligheter til julen begynner, er det mulighet for at dette er noe du kan legge ut tutorials på?

Ha en fin uke :)

Ida: hei! :-) kanskje jeg skal gjøre det. Så at Makestyle er tom for den øyenskyggen, men skal høre om de får den inn igjen.

Aaaah drømme dama :)stunning som alltid !

Du er rimelig fin altså!

Charlotte Tunes: å, tusen takk! <3

Jeg kjøpte Soft Rose lipstick for noen uker siden. Elsker fargen, men jeg får den ikke til å se bra ut på leppene mine. Ser bare tørt og rart ut. Hvordan legger du leppestiften for å få den til å se så bra ut? Har du noe under?

Christin: hmm, nei jeg gjør ikke noe spesielt først. Kanskje du kan prøve med litt rosebud først? :-) eller en annen lip balm

Skriv en ny kommentar