NYTT BARNDOMSHJEM

I dag kjøpte jeg med meg lunsj og dro på besøk i mitt nye BARNDOMSHJEM! ♥

Går det forresten an å kalle det barndomshjem, når man ikke har bodd der i barndommen? Haha, ikke vet jeg, men for meg er det hvertfall mitt nye barndomshjem. Endelig står den nye leiligheten til mamma og pappa klar, og jeg er så lykkelig for det at man skulle tro det er jeg som har fått ny leilighet. Ikke bare fordi de har flyttet ut fra meg, altså! Men det er så fint og nytt, og havutsikt på alle kanter. Det er noe jeg ønsker meg neste gang jeg skal kjøpe nytt hjem. 

Pappa er på businessreise, så det var bare mamma og meg i dag. Derfor måtte jeg bruke tiden godt, og prøve å lure henne til å fylle leiligheten med Missoni og andre ting jeg syns er fint. Også veldig viktig å hindre at """kunst""" som har plaget en hele barndommen ikke blir hengt opp på nytt. NEIDA, jeg bare tuller. Neida. 

Uansett, gøy med nytt hjem, jeg gleder meg sånn til å pakke baggen og dra hjem på juleferie. Selv om det bare tar meg fire og et halvt minutt å sykle hjem. 

Etter at vi hadde kost oss med sushi og hentet et flyttelass, dro vi til tante og onkel og spiste bacalao med resten av fammen. Jeg hadde helt glemt hvor godt det var, det skal jeg jammen lage selv i nærmeste framtid. 

Spørs om ikke noen hadde drysset litt sovemedisin på bacalaoen min, for nå er jeg så trøtt at jeg holder på å sovne med tenna i tastaturet. Over og ut! 

25

Du ser ut som en søppelhaug på håret!

Den blusen va driiit pen, hvor er den fra? : )

Virker som du er fornøyd me live ditt, det er bra! Men har du noe motivasjon til ei på VG2 som er sååå lei av skole, å spare penger, og bo hjemme?

Du er så heldig som har foreldrene dine så nærme!! Høres så koselig ut :) Og gratulerer med nytt barndomshjem!

Renate: den er fra Zara :) jeg er veldig fornøyd akkurat nå, men var i akkurat samme situasjon som deg på VG2. Du må bare tenke at når VGS er over, kan du gjøre HVA du vil i denne verden. Kjipe perioder hvor man føler at man bare eksisterer for å eksistere går heldigvis over, og gjør at du setter ekstra pris på alt det fine som kommer.

Det så veldig fint ut :) Hvordan går det med 5:2 dieten forresten?

INNSPOO: den har jeg hatt en lang pause fra, syns det er vanskelig å sitte i forelesninger og følge med når sulten blir høylytt! Men trivdes med det, så har veldig lyst å begynne igjen snart :-)

Skulle du ikke farge håret ditt? :-) du kommer til å bli så jævlig fin med litt mørkere hår.

Runa: jeg prøver å spare ut etterveksten et stykke nå, i mens leter jeg etter en frisør som klarer å farge kommunegrå/brun farge uten at det blir rødt eller grønt! :)

Hvor shopper du missoni? Syns det er så fint selv! Elsker sengetøyet ditt ;-)

'Du ser ut som en søppelhaug på håret' - hva i helvete er det for en jævla idiotkommentar?! Faen for jævla tulling, altså.

Ser aldri noe til Bella lengere, hvorfor det?:/

Bell: jeg har handlet på Milla Boutique på Aker Brygge :-)

Du ser flott ut! Og lykkelig ut! :-)

Men går vel ikke helt ann å si nytt barndomshjem, da det betyr hvor du vokste opp og var barn, haha.

Du er så slank og pen!!

Hei Ida:-) Jeg håper du kan hjelpe meg litt. Såvidt jeg husker tok du permanent sminke på øyenbrynene dine for en tid tilbake siden? Jeg vurderer dette selv nå, men siden det er ganske dyrt og jeg er student, ville jeg høre med deg hva dine opplevelser rundt det var. Og da tenker jeg på resultatet - er du enda fornøyd? Varer det? Tusen takk for en veldig fin blogg jeg setter stor pris på:-)

Anneli: hei :-) mine er blitt ganske svake nå, jeg dro aldri tilbake og tok det siste påfyllet som er inkludert. Noe jeg angrer på! For var superfornøyd, og det ble så fint. Tror ikke du vil angre på det, men bare pass på å få med deg alle påfyllene dine :-) jeg skal prøve å få gjort det snart selv.

Caroline: takk, så hyggelig! :-) men det er jo trist, for da har jeg ikke noe barndomshjem lengre??

Hei. Vet dette ikke har noe med innlegget å gjøre, men jeg må bare spørre. Lurte bare på om du har planer om å selg en av Chanel-veskene dine ettersom du har 2? :-)

Takk for svar, da blir det Oslotur snart da ;) Hehe, må le litt av deg og barndomshjem-dilemmaet ditt! Syns du skal late som det nye hjemmet er barndomshjemmet, jeg. Der foreldre og evt søsken bor - der er barndomshjemmet :p PS: takk for tips om løpeguiden på løplabbet! Har store planer om å starte denne uken! På tide å komme i gang...... :D

Ja, det er ganske trist. Du har jo fortsatt barndomshjemmet ditt, det vil alltid være det huset, du kan bare ikke være der lenger :-( Husker jeg gikk gjennom det samme, huset vårt på Ringshaug vil alltid være mitt barndomshjem, men sånn er det..

En liten kommentar til Annelig ang. permanent makeup på øyenbrynene. selv har jeg veldig lyse og ikke så "fyldige" øyenbryn, og dette ble virkelig redningen for meg, da jeg måtte tegne på brynene HVER dag.. Det er nå snart 3 år siden jeg gjorde det første gang (man fyller på 1 gang om året) og jeg er fortsatt veldig glad for at jeg gjorde det. men man skal tenke på at jo fler ganger man fyller på, jo mer permanent blir den, og man må kanskje fortsette med det "resten av livet"..

Hei Ida!

Jeg har lest bloggen din lenge, også kom jeg plutselig på hvor har det blitt av Bella? Hehe, tror jeg må ha gått glipp av noe! Hun var jo så søt!!

Veldig glad i bloggen din!

Julie: nei :-)

Så fin du er på håret!

Hvor har du kjøpt sushien?! Den så utrolig god ut!

sjekk meg ut naken da, lag deg gratis konto på linken jeg er DestinyGirl ;)

Skriv en ny kommentar