REPEAT-LÅT OG OPPRAMSING

Jeg kom over denne helt ukjente (?) sangen ved en tilfeldighet i går og har hørt på den non stop siden i går. Litt sær men veldig fin og beroligende. 

Så hyggelig at dere likte teksten min om Karl Johan, hehe. Noen ganger føler jeg at veldig mange bare blar gjennom bloggen uten å engang skumlese. Som for eksempel når noen spør i kommentarfeltet om noe jeg faktisk har skrevet i innlegget. Så det er veldig koselig å høre at dere faktisk leser, for bildene er ikke min sterkeste side ♥

I dag var jeg hjemme fra Oslo før klokken var fem, det var sykt digg. Den siste tiden har klokken blitt både åtte og ti før jeg har vært hjemme, og selv om jeg koser meg når jeg sitter på skolen på kveldstid med flinke jenter, er det slitsomt å dra hjem kun for å sove. Får håpe det vises på eksamenskarakteren at vi har jobbet mye... 

Da jeg kom hjem fra skolen måtte jeg få med meg mamma som bærehjelp til postkontoret, og da hun foreslo at vi skulle gå ut og spise, klarte jeg ikke å dy meg. Jævlig dårlig idé ettersom jeg hadde en bootcamp-date med Kathrine et par timer senere. Men bootcamp ble det, og vi spydde i munnen vår annenhvert minutt. Kathrine; kom igjen, Ida! Siste runde nå! Meg: Holdt kjeft!!!!!!! Fantastisk med venninner som pusher litt, haha. 

Nå skal jeg føne håret, en aktivitet som ligger på topp 10-listen over ting jeg hater. Håper dere likte sangen, god natt ♥

27

jeg leser tekstene dine hele tiden, og ler like godt vær gang! Jeg er bare kanskje ikke like flink til å legge igjen kommentar da jeg synes det er litt kleint(?) haha men nå måtte jeg bare gi en lyd fra meg når du var sånn i tvil :)

Nydelig sang, tusen takk for tips! Elsker sånne sanger, håper du har noen flere tips på lager etter hvert ^^

Ingvild :): så hyggelig at du likte den :-)

Malin: jippii! Blir så glad for kommentarer. Og for at du leser, da! :-)

Sangen er på chillelisten min på Spotify allerede! Syntes den er så stygg at den er fin, om det gir mening? Uansett, kommenterer nesten aldri på bloggen din, MEN kommenterer av og til på instagram. Leser hvertfall alt du skriver, og ler like mye hver gang :-) Du er best!

Jeg syns din blogg er en av få blogger som faktisk er interessant å LESE! Liker å se på bildene også, men klikker meg inn her flere ganger daglig hovedsakelig for å se om det er noe nytt og morsomt å lese, ikke se på :) veldig mange bloggere skriver så sykt kjedelig, uinteressant og uten mening, men med en haug av bilder (og noen ganger blir det veldig mye bilder, og litt lite tekst). Men det gjør absolutt ikke du og det har du heller aldri gjort! Mener jeg da. Har fulgt med i mange mange år nå og blir aldri lei :) Jeg syns du er utrolig flink og morsom, og tipper du er enda morsommere i virkeligheten :-)

Jeg leser ALLTID tekstene, du er den beste bloggern! Hvertfall med disse paraplyinnleggene og siste innlegg om Karl Johan! :-D

Vilde: takk for fine ord, det gjør meg glad! <3

ibenhelene: hehe, ja, det gir mening. Liker en liten dose stygghet :-) tusen takk! Klem

Gjør litt det samme som Malin, leser alltid innleggene og syntes alltid det er noe kjekt å lese! Er skikkelig dårlig på å kommentere, vet liksom ikke helt hva jeg skal skrive:)

Men jeg liker innleggene veldig godt og kjenner meg ofte igjen i det du skriver :D

Har du hørt Ina Wroldsens nye sang "Aliens (her er jeg)"? Den går på repeat hos meg!

Din blogg og hanapee er de eneste der jeg faktisk leser hvert eneste ord, og nesten (bare nesten) heller scroller forbi bildene. ikke fordi bildene er stygge/kjipe, men fordi du skriver så bra! det er mangelvare om dagen, og gjør at jeg setter ekstra stor pris på innleggene dine. er generelt fan av kloke, morsomme mennesker med et reflektert forhold til verden, og du representerer det!

Selvfølgelig leser jeg det du skriver, det er tekstene dine som gjør bloggen din så fantastisk bra (og bildene da).

:-)

Leser alt, alltid, Ida! litt bilder er alltid hyggelig, men det finnes nok av bloggiser som bare deler bilder, og det kan være ganske så kjedelig det og... jeg syns du er kjempe flink! Ha en fin dag :)

Synes den sangen er så fin! Fant den på "Mørketid" spillelisten til spotify for en stund siden. Blitt en favoritt :)

Tina: nei, men jeg skal sjekke den ut :-)

Hei.

Husker at du nevnte for en stund siden at du skulle teste ut 5:2 dietten, hvordan gikk det egentlig? Vil gjerne høre om din erfaring :-)

Ahh det med spy hørtes jævelig digg ut... haha XD

utrolig at du klarer å sitte igjen på skolen å jobbe! jeg er utslitt klokken halv fire liksom... you go! *aplausemoji*

http://beyondwonders.blogspot.no/

Jeg elsker å lese tekstene dine og innleggene har alltid et gøyt innhold! Synes det er varierte innlegg og det liker jeg :-D Elsker sangen forresten. Sitter her med skolearbeid oppover ørene, så det var deilig med en slik sang! Selv liker jeg veldig godt type "Slow Down" listene på Spotify. Så deilig :-D

Mørketid er også favorittlisten min på spotify! :D Jeg leser alltid det du skriver. Grunnet til at jeg liker bloggen din er fordi du skriver så bra!:)

Bor du ikke i Oslo lenger?

Er helt enig i det du skriver, at det er mange som bare later som dem har lest innlegget og kommenterer slike ting som "Fint bilde, søt hund, fine bilder, ha en fin dag" osv. Jeg tar meg alltid tid til å lese et innlegg, når jeg først har trykket meg inn på det! Med mindre det er fult av skrivefeiler, masse smileys og ser helt forferdelig og lagt ut, haha!

Flott du stilte opp en hjelpende hånd da! Haha, ja godt med slike venner som pusher på litt :-D Sangen var forresten veldig nydelig! :-)

Mette: nei, bodd i Tønsberg en god stund :-)

Charlotte Tunes: tusen takk, og lykke til med skolearbeidet <3

Hei Ida! Jeg kommenterer ikke ofte, men er innom bloggen din stort sett hver dag og leser hvert eneste innlegg. Jeg synes gode tekster er mye mer interessant enn bilder, og du skriver jo enormt bra! Er en grunn til at jeg har fulgt deg siden du jobbet på postkontoret i Tønsberg. Vil uansett anbefale denne sangen om du ikke allerede har hørt den: Hot Chip - 'look at where we are' by Danny Perez. Den er litt i samme sjanger som sangen du la ut, den er fin og rar.

Anneli Friskilæ Sæther: takk, den skal jeg sjekke ut! :D

Den sangen. Den var sykt fin!

Var egentlig innom helt tilfeldig for å sjekke. Så sangen. Hørte sangen. Nå gjør jeg ikke annet!

Bortsett fra det, bra blogg! :D Liker måten du skriver på! Jenter med bein i nesa er bra!

Skriv en ny kommentar