STØV PÅ HJERNEN OG BLOGGKULISSER

Ida: Det ser virkelig ikke ut hjemme hos meg nå...
Pappa: Uffda, ligger det et sugerør på kjøkkenbenken?

Å ha bodd hos meg i en stund, har tydeligvis satt spor i pappa. Enda det er hans gener som er skyld i at jeg har støv på hjernen. Det er veldig deilig å kunne besøke mamma og pappa igjen. At de ikke bor hos meg lengre. Selv om de nå tar hevn, og roper "ØP-ØP-ØØØØP" hvis jeg tråkker inn med sko, eller setter fingrene på den nye, hvite veggen mens jeg tar av meg skoene. På fredagskvelden ble det plutselig oppdaget at det var sminkeavtrykk etter ansiktet mitt i den nye skinnsofaen. Sofaen som har blitt kjørt helt fra Danmark, selv om det sikkert finnes mange ganske like sofaer i Norge. Da luktet det dårlig stemning. 

Man får som fortjent. 

På dette bildet tror dere kanskje jeg skal forestille et matvrak som står og venter på mat. Men det stemmer ikke helt. Jeg prøvde faktisk å lage litt bloggmateriale på lørdagskvelden, ettersom blogginga har vært så dårlig i det siste. Det skulle vise seg å være vanskelig. 

Ida: Flytt deg, pappa. Ta bilde av at jeg lager mat, mamma. 
Pappa: Men du gjør jo ikke det.  

Så det ble ikke produsert en rekke glansbilder hvor jeg står med huet i stekepannen, men nå vet dere i hvert fall hvordan det kan foregå i en bloggers kulisser. 

Takk for meg. 

20

Du er utrolig søt der du står :-)

God søndag

Haha, elsker ærligheten din! Og ikke minst måten du skriver på. En fornøyelse å besøke bloggen din når det er nye innlegg! :)

Kamilla Haaland: tusen takk!! <3 fin søndag til deg!

Hahaha, det uttrykket ditt altså - og det blikket! Kjenner meg litt igjen akkurat der, hehe. Utrolig bra! Morsomt å høre litt om hvordan det fungerer på "baksiden" :)

haha ida jeg elsker deg og bloggen din. i min deprimerte eksamensperiode får du meg til å fnise iallefall. håper du fniser av deg selv når du går inn i deppis eksamensperiode :)

Haha! Elsker at du er så ærlig :-)

anette: så hyggelig <3 ønsker deg masse lykke til med eksamen!!

Hahaha, så jævlig bra;D

hehehe. kjenner meg igjen ja. hehe. man får som man fortjener noen ganger da :P

Hahaha! Kjenner meg veeeldig igjen i slike "oppsatte" bilder! Typ "ta bilde av meg mens det ser ut som jeg gjøre noe" - de e best <3

Charlotte K.

Du ligner utrolig mye på Hayden Panettiere! Et kompliment :)

Charlotte K.: så snilt sagt, tusen takk! :-)

Lyst til å se meg naken på dating chatten? lag deg gratis så sender jeg deg melding, jeg er DestinyGirl :p

hahahah :D

Du er fiiin :) Kan du ta bilder av leiligheten til foreldrene din å vise? :D Har såå lysst å se. Det virket så fint der :)

Forresten, ha en super mandag og fin start på uken :D

Mette: den er fremdeles ganske tom, men skal se om jeg får lov når den står ferdig! :-)

haha, dør av det bildet. Sykt morsomt!!

Hei:) er du sånn som har system og orden i alt i skuffer og skap? Vil du i såfall komme med tips for å holde system i sånn smånips man bare har?:)

Hanne: Hei :-) Jeg har kjøpt 7-8 SVÆRE sånne kasser med hjul, som står øverst i skyvedørsgarderoben min. Der oppbevarer jeg klær jeg ikke bruker, samt en del nips. Ellers syns jeg cosmetic organizers fra Makestyle er veldig kjekke, skal ha et innlegg om disse snart. I dem har jeg alt av sminke, neglelakker, hårstrikker, spenner osv.

kom på linken og lag deg gratis konto så får du se meg naken ;p

Skriv en ny kommentar