THESE BOOTS ARE MADE FOR WALKING


Tut tut. Føler meg så voksen når jeg kjører bil. Syns fortsatt det er helt rart at jeg har lappen. Men er det noe jeg hater, så er det å parkere. Kommer aldri til å bli glad i det heller. Finnes det egne parkeringskurs? 

Jeg ville egentlig bare vise fram de nye støvlettene mine, jeg. Er så fornøyd med dem, det er de fineste støvlettene jeg har hatt. Elsker detaljene, og at glidlåsen er på baksiden. 

Annonselenke: de er fra Primeboots, og kan kjøpes HER

De er helt normale i størrelsen, og romslige i leggen. Hallelujah, jeg har ikke de smaleste leggene i verden, så var lettet da jeg fikk igjen glidlåsen. Haha :-) 

Vel, jeg er fortsatt i bursdag, så jeg får klappe igjen lokket og joine resten :-) 

25

Kjempe fine boots :)

Ha en fin kveld videre!

Bare øv masse på å parkere! Kjør et sted det er null biler, lat som det er biler der og øv. Haha! Jeg flyttet til en storby nå, solgte bilen min og hadde ikke kjørt bil på to måneder. Kom hjem, lånte den nye bilen til mamma, skulle parkere og ripa opp felgen......

Haha, jeg sliter også med å finne noen som er passelig i størrelsen over leggene. Prøvde en jumpsuit på bikbok her om dagen. passet perfekt bortsett fra at blodsirkulasjonen nesten stoppet opp fra leggene og ned. Hehe!

B: æææ så kjipt :O

Hvor er kåpen din fra? Superfin! :-)

Hvor er den fantastisk fine kåpen din fra?? :D

Ida da...Du vet jo at det finnes biler som parkerer for deg, det har du jo testet ut:)Ellers så er jeg her for deg jeg vettu, klar med et utvidet parkeringskurs;) ;) Eirik

Å disse var kjempefine! :-)

Hvor er kåpen/cardiganen fra?:) utrolig fin!

Hvor er kåpa di fra? Den var skikkelig fin :)

Caroline: den er fra bik bok :)

Marie: bik bok :-)

Sande Trafikkskole: HEHE, stoler ikke på de knappene jeg altså :-)

Siri: bik bok :-)

Kine: den er fra bik bok :-)

Må bare si at jeg synes du alltid er så fin på håret!

Silje: åh takk, det var hyggelig å høre, for det syns jeg virkelig ikke selv! :-)

Disse var skikkelig lekre Ida! Du er så fin altså! :-)

Reidun Beate: Tusen takk <3

Hei Ida, jeg har et VELDIG godt tips til deg som jeg fikk av min venninne når jeg fikk lappen - det funker HVER gang! Dette gjelder altså lukeparkering. Still deg ca likt med bilen foran den åpne plassen. Rygg og sving inn å plassen helt til du ser hele skiltet til bilen bak i sidespeilet som er ut mot veien. Håper du skjønner forklaringen og prøv det neste gang, det å lukeparkere blir som en lek! Hvis du treffer fortauskanten før du ser hele skiltet snur du bare rattet og kjører litt frem før du snur tilbake og rygger videre inn. :D lykke til. Øvelse gjør mester

Hva heter akkurat den modellen på vesken som du har der? Og hva er ca. pris? Den er så fin! :)

Kaja: det er en classic flap jumbo :-)

De støvlettene var utroolig fine og passet deg kjempe godt!! Fikk veldig lyst å klikke hjem et par selv, men de blir dessverre litt i dyreste laget akkurat nå, da jeg sparer penger til julegavehandel :-) Du må ha en fin uke!

Maria F.: ja, de var litt dyre men klarte ikke å la være :O fin uke til deg også! :-)

Veldig fine, men prisen kan diskuteres 😒 de var veldig dyre!!

Skriv en ny kommentar