20% RABATT PÅ COSMETIC ORGANIZERS

AnnonseHei, alle søndagselskere - og hatere. 

Tenkte jeg skulle tipse dere om noen dingser som jeg elsker, og som sørger for at jeg har orden i sminkesakene. Jeg har hatt Makeup Organizers i flere år, og kommer aldri til å gå tilbake til å sitte og rote i en stor sminkepung hver gang jeg skal sparkle fjeset. Det er også et helt supert julegavetips til venninner, mammaer, søstre, tanter og så videre, for i tillegg til å være nyttig, så koster det ikke stort. 

Her ser dere min hær med Makeup Organizers. I tillegg til å være praktisk, så syns jeg det ser utrolig fint ut også. Hvis jeg skal dra fram noen av favorittdelene, så må det være disse:  

♥ Denne smykkeorganisatoren bruker jeg til hårstrikker og spenner. Veldig kjekt, for hårstrikker og spenner har en mystisk måte å forsvinne på. 

♥ I Fox Shape Lipstick Holder er det plass til opp til 15 leppestiffer samt flere produkter på øverste rad. Perfekt for en lipstick- lover! 

♥ Cosmetic Organizer Tray er min favoritt. Den har store rom, så den bruker jeg til neglelakker, parfyme og solpudder. 

♥ Box With 3 Drawers er veldig praktisk, i skuffene oppbevarer jeg sminkekoster, eyelinere, brynpenner og noen puddere. På toppen er det plass til andre ting. 

Alle Cosmetic Organizers hos Makestyle finner dere HER


Mine lesere får nå 20% på alle produktene fra Cosmetic Organizers. Rabattkoden er WULFF45 og varer i to uker :-) 

Enjoy!

11

20% = 1/5 :)

Lisa Angelica

Disse er faktisk helt fantastiske! Så mye mer oversiktig og ryddig;) Kanskje jeg skal slå til å gå til innskaffelse av en til..

Ha en fin kveld:)

Det ser kjempefint og ryddig ut:) Skulle gjerne hatt sånne, men problemet er at jeg har 1 maskara, 1 øyeskygge, 2 små koster og 1 tube foundation. Det er begrenset hvor rotete det kan bli selv om jeg slenger alt oppi en mappe :P Men virkelig en supersmart oppfinnelse for de aller fleste jenter)

Kan man ta ut "rutene" i cosmetic organizer tray slik at rommene blir større?

eller man kan kjøpe det fra ebay til 20kr

Mari: nei, det går ikke på de jeg har hvert fall :-)

Åh, har du kjøpt den oransje parfymen fra Edcada nå nylig eller er den gammel? Elsker den, men finner den ikke lenger i butikkene :(

Kristina: den er et år eller to gammel :-(

Ved du hvor man kan se Kourtney And Khloe takes the hamptons? Ved du også er fan af disse programmer :)

Håber du forstår mit danske ;)

Nina K: bruk thepiratebay, hvis du vil sette deg inn i det (kan virke vanskelig og teit i begynnelsen). eller så kan du søke "watch kourtney....." på google, så kommer det opp noen sider med forslag og linker.

hallo, ida! wich app do u use to creat this effect on the photos?

Skriv en ny kommentar