REKKER VI EN SELFIE?

HEI! Så koselig å hilse på dere igjen ♥

Takk Gud for at jeg rakk en selfie før jeg skal avgårde. Jeg har sluttet å vente på at naboen på andre siden av veien skal bli ferdig med å vanne potteplantene i vinduet sitt - hun skjønner sikkert ikke hva jeg driver med uansett. 

Jeg har egentlig ikke forelesning i dag, men vi skal ha informasjonsmøte om utveksling. I 4. semester kan vi jo velge om vi vil fordype oss i et valgfag eller tilbringe semesteret utenlands, hos en av skolens samarbeidspartnere. På den ene siden ser jeg verdien av å bli hjemme og fordype meg i en retning som jeg vil jobbe med videre. Reise kan jeg jo gjøre utenom skole, og jeg er redd for at strand, sol og moro kanskje ville overskygget det faglige hvis jeg ender opp på et skikkelig digg sted. Men på den andre siden; hvem vil ikke tilbringe et semester og oppnå 30 studiepoeng ved å studere på Hawaii? I Australia? California? 

Såå, jeg får komme meg til Oslo og bli litt klokere på den saken. Først og fremst må jeg jo undersøke hvilke fag jeg kan ta ved de forskjellige skolene. Gleder meg til helgen, da har jeg tid til å blogge igjen :-) 

Hei så lenge! 

PS. Kommentarer blir godkjent etterhvert som jeg har tid til å svare på dem, ser at noen etterlyser kommentarene sine. 

84

Du har heldigvis kjempegod tid til å finne ut hva du vil gjøre. Det hadde jo vært kjempegøy hvis du tok med deg bloggen til det store utland :)

Håper det er dårlig retusjering som får deg til å se så plastikk ut.. kvakk kvakk

Hvor er t-skjorten fra? :)

Jeg skal på byen i oslo for første gang alene og jeg har booket rom på christiania.. så jeg bare lurte på hva du gjør når du skal hjem? er det greit å gå til christiania alene eller er det lurt å ta taxi etter en bytur? og er det vanskelig å få tak i taxi om kvelden..? kan du gi meg dine beste tips :) takk!

Min anbefaling, dra til Hawaii! Du kommer garantert ikke til å angre :) verdens beste plass <3

Dra på utveksling!! Jeg dro til North Dakota, verdens mest øde sted, men dt var fortsatt helt fantastisk! Tenk deg 10år frem i tid, vil du se tilbake på et halvt år med spesialisering eller et halvt år i utlandet hvor du lærer SÅ mye mer nen bare skole?? den spesialiseringen er det ingen fremtidig arbeidsgiver som bryr seg om uansett! jeg har studert PR og i nesten alle jobbintervjuer jeg har vært på har de sprt om utvekslingen:) De bryr seg mer om hva du skriver bachelor om enn hva de spesialiserer deg i det ene semesteret. Velg bare et litt annerledes sted, så er det mye lettere å spille på det som noe veldig positivt i jobbsituasjoner, enn å ha vært på utveksling der alle andre er. Jeg gikk på BI og kunne lett ha dratt til Bercley med 50 andre BI-studenter, men valgte å dra på UND alene:) det kommer til å gagne deg i fremtiden, jeg lover! Jeg prøver å gi deg råd akkurat som jeg ville gjort med en hvem som helst venninne:p Hvis det virker litt for langt utenfor din komfortsone kan du jo velge en mellomting :) Men DRA, Ida! Du kommer til å bli så stolt av deg selv :) Og det å reise er ikke det samme som å bo 4 mnd i et annet land, det kan IKKE sammenliknes. Og det er jo ingen garanti for at det du spesialiserer deg innen er det du kommer til å jobbe med videre. Ting forandrer seg jo hele tiden:) Lykke til med å ta avgjørelsen!

kine: setter pris på å høre om andres erfaring :)) så bra at du hadde en vellykket utveksling, høres veldig gøy ut. Tusen takk!

Mari: hei :-) jeg ville ikke anbefalt deg å gå alene ute i det området om natten. Ta en taxi, de er overhodet ikke vanskelig å få tak i. Du kan også forhåndsbestille på 02323, det er Oslo Taxi. Kos deg masse på Royal!! :-)

E.H.: Zara :-)

Ida: håper det er en dårlig dag som får deg til å framstå som en dårlig person

Tenkte det samme, men endte opp med Hawaii. Ikke angret et sekund på den avgjørelsen!:)

Henriette: Hei! :-) Ser du har blogg. Har du blogget om oppholdet?

Jeg skal søke om å dra på utveksling til Australia neste høst! Kjempegira!! Det er jo liksom en "once in a lifetime"-greie da, og vil jo ikke bli som en vanlig ferie når du faktisk flytter dit og blir en del av landet det semesteret. Ser for meg at jeg kommer til å vokse veldig på det og bli kjent med meg selv "på nytt". Såå jeg tror ikke det er såå mye å lure på egentlig ;-) heheh!

Er fortiden i Australia, tar hele bacheloren min her. Du vil ikke angre på å reise hit i vertfall!! Synes det har gått heelt fint å kombinere studerier med sol og strandliv :) Jeg har ikke fått så aller verst karakterer heller :)

Sonja: så herlig, kos deg! <3

Jeg har aldri studert i Australia, men jeg bodde der i nesten 1 år. Noen ganger har jeg mareritt over at jeg aldri dro, og hvordan livet mitt ville vært hvis jeg ble hjemme. Det er med hånden på hjertet den beste opplevelsen jeg har hatt, og jeg traff mannen i mitt liv (kliss kliss) Vi hadde avstandsforhold i 4 år etter det, og nå bor jeg med han i Glasgow. Etter både utdanning i Oslo og Southampton.

Reisen og turen i seg selv er èn ting, men gud hvor mye jeg har opplevd etter det. Og ikke minst hvor mye annet jeg tørr å gjøre.

Tok utvekslingsår i Wales og heile bacheloren min i London, angra ikkje eit sekund! Har blogga om oppholdet og :)

Du er så vakker Ida! Synd du ødelegger deg me så masse restylane.. Håper du ser dette selv, og at du ikke ender opp slik som visse andre bloggere.

Hvor mange cm er bildehylla di? Usikker på om jeg skal ha 50cm elle 100cm:-)

Herregud du er pen! <3

Dra på utveksling!!! jeg tilbrakte et år i Australia og det er det beste året i mitt liv. Dessuten lærer du så mye mer enn bare fagene du tar om du drar på utveksling.

Synes du ser superflott ut jeg! Jeg har venninner som har vært på utveksling som ELSKET det. Håper du blir litt klokere på ditt valg etterhvert da :-D Ha en strålende dag!

har du fylt i restylane i overleppa?:)

Marita: mine er 100 :-)

Du er så pen.

Hei! Jeg tok mitt første høyskolesemester (i 2008) i Mexico, ikke angret et sekund på det! Fungerte egentlig også greit med skolen, endte opp med gode karakterer - til tross for at vi bodde 30 meter fra stranda! ;-)

Hahah skjedd med leppene dine? 😁

Jeg tok like gjerne et helt skoleår i utlandet jeg, og jeg angrer ikke et sekund! Jeg dro til et så lite spennende sted som Iowa, USA, men jeg kunne ikke brydd meg mindre om akkurat det. Skolen og byen var helt fantastisk, og de fleste av de jeg ble kjent med der borte er jeg fremdeles gode venner med ennå.

Å dra på utveksling, enten for et semester eller et år, er noe jeg absolutt kan anbefale på det varmeste. Det er uten tvil verdt det =)

Hei Ida så fine bilder av deg

du er en pen jente

Hvor lenge har du blogget?

så fin blogg du har

Ta en titt på bloggen min da

Send meg en venneforespørsel

Ånei Ida! har du tatt restylane?

Har du fyllt på leppene igjen? :)

Mye restylane har du i leppene nå?:)

Hei Ida,

Sjekk ut bloggen til Anniken, hun blogger om studentlivet på Hawaii :-)

Klem

http://itswanderlust.blogg.no/

Det er det nok også Ida! :D haha

spennende med et år i utlandet da. for min del er det nok ikke aktuelt av flere grunner. men ser mange koser seg og synes det er veldig bra =)

Altså, hadde jeg vært i din situasjon og kunne valgt hva jeg ville, hadde jeg lett tatt et år e.l. lignende utenlands! :)

HVA har skjedd med overleppen din?

Håper den bare er håven etter restylane, og går litt ned.

Hei Ida,

Anniken blogger om livet som student på Hawaii :-) Håper du kommer til oss på utveksling.

Klem Celine

http://itswanderlust.blogg.no/

Oi, her var det mange stakkarslige mennesker gitt. Du er vakker som alltid, Ida!

Siden jeg jobber med internasjonalisering på en høgskole må jeg jo si...Dra på utveksling! Selv tok jeg hele graden i utlandet, og det er det beste valget jeg har gjort :)

Du MÅ utveksle, det er noe av det kjekkeste jeg har gjort. Jeg skal ærlig innrømme at skolen til tider ikke ble prioritet, men minnene som er blitt skapt er verdt det :) Jeg skjønner at du har nok større muligheter enn mange flest når det gjelder å reise til utlandet, men å få mulighet til utveksling til i utlandet bør ikke gis slipp på ! Do it!

Marie: <3

Celine: takk for tipset, skal ta en kikk :-)

Her lignet du på Negar Khan :)

Hei,

Litt mye dritt i leppene eller? Du ser ut som en litt sliten pornostjerne,,,,! Ikke fint i det hele tatt. Men det er selvsagt bare min mening.

Utveksling er kjempe bra å ha på CV'en!

Hva skjer med leppene?!

Er på utveksling nå, og jeg kan nesten garantere deg at du ikke kommer til å angre på å dra - uavhengig av hvor du ender opp :)

"men det er selvsagt bare min mening" .... gaaad, hold kjeft.

Restylane much?

Hawaii i mitt hjerte! Var der på bryllupsreise, og skal definitivt tilbake. Det er paradis!

Synes restylanen din ser kjempeflott ut! Pent gjort!! Jeg tok det selv for noen månder siden og det ble ikke pent i det hele tatt. Tok det på medical care i tønsberg. Hvor har du tatt det? Anbefaler ikke å ta restylan der til min verste fiende

NEI SÅ GRUSOMT!! Herregud Ida, du var jo så utrolig vakker, ikke ødelegg med mer restylan nå :-(

Gakk gakk?

Jeg skal til Hawaii nå til januar på utveksling! :)

Er det nå i 2015 du også skal? :)

Sliten hollywoodfrue i 40 årene:(

Lika flott som alltid, Ida :-) Fyldige og fine lipper!!

Du er kjempefin Ida! Over til noe helt annet, kan du vise kjøkkenet ditt? :D Har veldig lik stil som deg, og trenger noen tips!

Anja: det blir våren 2016 :-) god tur!

Hvem i svarteste helvete bryr seg om hun har noe i leppene?!?!! Forandrer det verden deres om hun har eller ikke?? Det virker jo absolutt slik og isåfall har det større problemer enn det noen her kan hjelpe dere med, så ta med gallen elsewhere. Idioter.

Ah Ida, du er så vanvittig vakker! Bare gjør det du føler er rett, så blir det garantert det rette? (hehe, småteit serning, thumbs up for dårlig kreativitet.)

Håper du får en strålende dag, klem. <3

Søte deg! Dette innlegget likte jeg. Masse humor!

Folk glemmer visst oppdragelsen sin, så fort de kan være anonyme på internett. Hva skjedde med: hvis du ikke har noe pent å si, trenger du ikke å si noe.. Tror mamma hadde dratt meg heftig i øret, hvis hun tok meg i å snakke til noen, på samme måte som folk kommenterer anonymt til bloggere.

Anbefaler absolutt utveksling! Og anbefaler å velge en destinasjon som man kanskje ikke ville valgt å reise til ellers. Jeg dro til Vest-Afrika og hadde et fantastisk halvår, lærte minst like mye der som på skolebenken hjemme :)

Ida du er deilig. Fuck sjalue haters. Ta Restylane til du sprekker om du vil, eller ta ingenting. Folk burde holde kjeften sin uansett hva andre velger å gjøre med sin egen kropp eller ikke.

Herregud så jævlige mange mennesker er mot hverandre.

"det er selvsagt bare min mening da" - kunne du gått bort til noen du ikke likte utseende til på gata og sagt det samme?! Det er ikke mer greit å si sånt, selv om man gjemmer seg bak et tastatur.

Jeg synes Ida er pen jeg, men det er selvsagt bare min mening da.

Og helt ærlig, om jeg hadde hatt et problem med Ida sitt utseende (eller noen andre sitt for den slags skyld) så har jeg respekt nok til å holde det for meg selv. Jeg er ikke perfekt selv heller, og ønsker på ingen måte at alle skal komme bort til meg for å påpeke hverken det ene eller andre.

Og dette her med at de som velger å være i offentligheten må tåle kritikk osv., jada jada.. men de trenger f... meg ikke å finne seg i regelrett drittsnakk heller.

Jeg er ikke en vokter over moral altså, men det er faktisk lov til å bruke litt vett før man både sier OG skriver ting.

God helg alle sammen!

Du er dritfin! Kult at du svarer tilbake mot kvalme kommentarer, for det er det ingen som burde la gå! Stå på (kleint) ♡

Jeanette: god helg, Jeanette :-)

Anonym: haha! Til jeg sprekker <3

june: <3

Nydelige frøkna! :) Håper du overser hatefulle kommentarer fra visse små individer ovenfor, som har akutt mangel på god gammeldags folkeskikk! (Hvorfor kan ikke folk bare slappe av, ha det litt bra,være allrighte mot hverandre og ta seg en bolle? er det for mye å forlange?) uansett.. digger deg! smask fra meg!

Hannepanne: tusen takk, klem!

Fineste flotte Ida!! La merke til at du hadde fått nydelig fine lepper!👄 Ikke la negative uoppdragne mennesker få deg til å tro noe annet! Misunnelse er desverre en sterk drivkraft, og slike mennesker bør holde seg for god til å kommentere noe som helst!!!! Du ser helt smashing ut!! Stå på! Du er et flott forbilde!

Tror ikke du kommer til å angre på å dra til utlandet! Jeg er iallfall kjempeglad for at jeg valgte å ta et år ekstra utenlands :) Her var det forresten fryktelig mange ufine kommentarer... Håper du ikke tar deg nær av det, du er fin!

Er virkelig ikke ment som en ekkel kommentar. Men synes du er så naturlig pen,Ida, at du trenger ikke restylane. Du får en så "bitchylook" av det. Du er søtest med minimalt med sminke og de naturlige krøllene dine synes jeg :) Embrace the natural beauty,jente :)

Hei Ida!:) Eg går selv på markedshøyskolen, og var på utveksling i Brisbane, Australia, nå i vår (kom igjen i juli). Må bare si at skolen og fagene i Australia var veldig bra. Og når det kommer til det sosiale og selve opplevelsen så får man oppleve mer enn man kan ønske seg! Anbefales på det varmeste:) lykke til med valg!

Herregud, så frekke noen er her inn. Det er tydeligvis ikke alle som har lært seg at man skal holde kjeft hvis man ikke har noe positivt å komme med. Mye som tyder på sjalusi og dårlig selvbilde her! Etter min mening er du like fin som alltid, vakre Ida :)

Veronica: tusen takk <3

Silje: hei! :-) sååå gøy!! slik jeg tenker nå er Brisbane mitt andrevalg, kunne nemlig tenkt meg å søke på Berkely også. Men Brisbane høres helt fantastisk ut! Tusen takk :-)

Ida, du er vakker. :) god helg!

Hei! Har selv vært på utveksling i Berkeley, og du kommer ikke til å angre om du drar dit! <3 fantastisk sted/skole, og perfekt om du også ønsker å reise litt rundt. Er bare en kort flytur til Hawaii og roadtrip i California er jo heller ikke feil ;)

Stine Larsen

Du er nydelig!

Å jeg ELSKER leppene dine. Etter julegavene er ute av kontoen, har jeg virkelig lyst å spandere på meg selv litt restylane eller juvederm. Håper du er så tøff at du overser alle de over her.. Lenge leve janteloven..

Anbefaler virkelig å dra på utveksling! Jeg var på utveksling forrige studieår - et semester i Sydney og et semester i Hong Kong. Det var litt av en opplevelse! Anbefaler deg å velge litt etter hvilken skole det er snakk om også og ikke bare sted, både pga. studiekvalitet og fordi arbeidsgivere i fremtiden trolig vektlegger dette litt :-)

Lykke til med valget!

Camilla Toften

Du er kjempepen! Så skjønner ikke at noen hadde kommentert negativt på dette innlegget :o

Stå på videre! Har fulgt deg siden starten! ;)

xoxo :P

Skriv en ny kommentar