EN EFFEKTIV LØRDAG

Hei! ♥

I dag stod jeg opp klokka åtte for å dra på trening. Ikke et lørdagsrituale jeg trives med, men det blir sånn nå når jeg ikke rekker i ukedagene. En venninne som heter Kathrine er blitt min faste treningspartner, og i dag hadde hun med sønnen sin som er to år gammel. Lille Leo kjenner ikke meg, men han insisterte på at jeg skulle bære ham fra bilen og inn på trening. Da syns jeg at han var verdens søteste og jeg fikk lyst på barn. Eller hund. Kanskje jeg bare må låne en av delene snart, sånn at jeg kan sette pris på å være ensom etter noen timer. 

Etter trening kjørte jeg på med husarbeid, og hentet pakker på posten. Med all den nettshoppingen jeg har gjort i det siste, var det en glede å for en gangs skyld være hjemme under postkontorets åpningstider, haha. Nå har jeg nettopp vært på et møte som angår prosjektet som Kristina og jeg har lyst til å gjøre. Det er eeegentlig ikke så hemmelig, men det er kjedelig å love noe gøy hvis det ikke blir noe av. Men det ser ut til at det blir nå, altså!

Beklager alt filteret, men jeg er en bleik, vandrende ettervekst om dagen. Det med etterveksten er forresten med vilje, nå skal jeg klare å få min egen hårfarge. Med litt lyse striper, så klart. Er ikke vits i at utseende gjenspeiler at man er en asosial, kjedelig lesehest. 

I går ble jeg forresten ferdig med min tredje eksamen, i faget salg og relasjonsbygging! Ææææ! Sykt deilig følelse. Men selv om vi ble ferdig valgte vi å ikke levere den, for da har vi helgen på å lese, tenke og finpusse før mandag. Så nå skal jeg gå gjennom sidene med lupe, og overveie hvert eneste tegn og hver eneste formulering. I kveld har jeg faktisk ingen planer, annet enn å printe ut eksamen og notater jeg skal ha med meg til Sri Lanka. 

Det var vel nok oppramsing for et helt liv. Håper alle har en fin lørdag :-) 

14

Ettervekst eller ikke - du er pen uansett ;) Håper det går bra med eksamen! :)

Pene deg 💚

Lykke til med Eksamen 💓

Syns du ser bra ut uansett jeg! Lykke til med eksamen :)

Hei! Bare lurer på hvor du har tatt Restylane og hvor mye du tok? Ser veldig bra ut :-) Søndagsklem

Hallapåræi, fin blogg Ida! Tenkte siden du skriver så fint at du kanskje har andre blogg du vil dele som du leser? Bortsett fra din og thegiant sin blogg sliter jeg med å finne andre interessante som ikke bare handler om sminke og trening.

Mvh Gutt, 22 år hihi

Hei Ida. Jeg har spart ut min egen farge, så verdt det :-) Men det trengs endel tålmodighet. Har tatt over ett år ;-)

Åssen får du til sånne filter på bildene? Sku hatt sånne. Kompisen min ser ikke ut på bilder, og ville hatt nytte av litt teknologisk korrigering for å si det sånn!

Bloggen din får meg alltid til å trekke på smilebåndet. Lykke til i eksamenstiden :)

Nydelige deg :) Det er absolutt verdt å spare ut til sin egen farge sjølv om det ikkje er noke kjekt akkurat der og då! Håpe dåkke får ein super karakter på eksamenen dåkkas :)

Jenni: tusen takk <3

Ja, det får man virkelig kalle en effektiv lørdag. Godt jobbet! Gleder meg til etterhvert å høre hva du synes om Sri Lanka. Jeg digger det, og anbefaler Bentota samt Mirissa Beach.

Hei ida:) ser du vil spare ut din naturlige farge, hvorfor ikke dempe den lyse fargen du har i lengdene så ikke veien til sitt naturlige blir et "helvette"? Det ser ikke så værst ut nå, men vent til etterveksten er med til ørene så skal du se :p

Goodforme = elendig kundeservice....

Enig med Janne !:) farg det lyse litt mørkere så ikke overgangen blir så hard :)

Skriv en ny kommentar