PAKKING AV KOFFERT GIR LYKKEFØLELSE

Jeg er så glad for tiden. I går ble jeg ikke sur selv om jeg måtte stå på toget hjem, og jeg ble ikke varm på ryggen av at en eldre dame som hadde kjøpt komfort-billett ikke fikk sitte i komfortavdelingen fordi de måtte prioritere folk med komfort-månedskort. At NSB suger så jævlig får meg vanligvis til å sprute ild som dragen Hitler, men de siste dagene har jeg stått trygt plantet i Uggsene og smilt ubetinget uansett hva. Kanskje det er fordi jeg blir i godt humør av å trene. Kanskje det er fordi jeg sakte men sikkert jobber meg gjennom årets eksamener og er relativt fornøyd med jobben jeg gjør. Kanskje det er fordi jeg så smått har begynt å pakke til Sri Lanka. Kanskje det er en kombinasjon av alt. 

I dag har jeg gått fra å pakke litt til å pakke mye. Nå nærmer det seg virkelig med avreise. Det gir jo litt ekstra sommerfugler i magen. Selv om jeg begynner å utvikle en skikkelig ugrei flyangst, gleder jeg meg sånn til å komme fram og stikke tærne i sanda. I dag har jeg vært og kjøpt Mygga, så jeg slipper å komme hjem full av svær sår. Myggen liker meg. Jeg har også fått kjøpt meg Cliniderm solkrem. Jeg kjøpte først Vichy fordi de ikke hadde Cliniderm på apoteket jeg var på, men ettersom jeg ikke har testet Vichy sin solkrem før, måtte jeg safe og gikk i dag på jakt etter Cliniderm. Beste solkremen jeg noen gang har brukt. 

Nå skal jeg ta en pause fra pakking og ordning her hjemme, og dra på trening med Kathrine. Vi skal ha en ren styrkeøkt i dag. Jeg er innmari støl fra lørdagens og gårsdagens økt, så det blir spennende å se om det går. 

Hei så lenge ♥

16

Så deilig å føle det slik! Du må ha god tur når den tid kommer, og ha en fortsatt fin dag!

Hvilken type goPro har du? Er du fornøyd med den?

Herman Høvik

Hvorfor Sri Lanka egentlig? Dessuten synes jeg du banner mye i innleggene dine i det siste. "Jævla" har gått igjen i begge de to siste postene.

Hei hei! Jeg har var i Sri Lanka forrige jul, da opplevde jeg også det med myggen! Men heldigvis er de innfødte veldig flinke på det, og de har mange produkter som hjelper, du vil helt sikkert også se en gul krukke som skal hjelpe!

Gled deg til turen! Jeg hadde en helt fantastisk reise og jeg savner det utrolig mye! Åååh er missunnelig... <//3 Du kommer sikkert også til å elske menneskene der nede. Jeg skal love deg, du har aldri sett noen så flotte og strålende øyne. Alle de innfødte er bare så utrolig hyggelige, og alt de vil er bare å hjelpe deg

Bare kos deg i hjel!! -hilsen Line :-)

Digger de hvite brillene! :) god tur og lykke til med eksamen! :)

Lykke til på trening!

Har begynt å pakke så smått til Thailand, og det får meg bare til å sveve på en rosa sky hele dagen, haha :)

Myggen i Sri Lanka er helt JÆVLIG, og dessverre så hjelper ikke norsk myggspray. Det lureste er å kjøpe der nede, jeg brukte en oransje som het OFF, den var også vannfast sånn man ikke svetter den av i løpet av kvelden! :-) KOS deg i Sri Lanka! Et av de mest fantastiske landene jeg har vært i!

Åh, pakke til ferie er noe av det beste som finnes!! :)

Trening gjør så mye for kropp og sinn! Beste medisinen.:)

Lisa: det heter GoPro 4 Hero silver tror jeg? Har ikke testet det ut enda :-)

Hei igjen, Ida! Fint om du følger opp GoPro 4 en gang, i en bisetning i det minste. Trenger ikke skrive et innlegg om den, men jeg vurderer denne og da er det fint å høre hvordan den funker. Den er vesentlig dyrere enn 3`ern som jeg muligens heller mot.

Ser du også bruker canon 50mm fastopptikk - den er genial, liten, lett og billig :-)

God tur!

Georg: Hei! :-) Nå får jeg jo ikke sammenlignet den med 3'eren, men skal teste ut både bilde og video og gi beskjed :-) Tusen takk!

Hei! Må bare spørre, hvor har du kjøpt det fine marmorfatet/brettet? Har så lyst på ett sånt på kjøkkenet til å sette Nicolas Vahe prduktene på! :) Lykke til i Sri Lanka, blir sikkert en opplevelse for livet! :D

Guro: Ganske sikker på at jeg kjøpte det på Åhlens! :-) Tuusen takk!

Kor er skålene fra? Dei og marmorbrettet var såå fine ilag! :)

therese kristina: skålene er fra ikea, brettet fra Åhlens :-)

Skriv en ny kommentar