GOODBYE DINNER

Ida: jeg har fått spørsmål av VGTV om jeg vil gjøre en sånn 70-spørsmål, men... *Blir avbrutt*
Pappa: jeg fikk spørsmål av IKEA om å svare på 4 spørsmål etter at vi kjøpte den stolen.

Okei, så er ikke livet mitt det mest interessante i familien, det er bare å innse det før eller siden. I kveld har jeg vært ute og spist med mor og far, en liten goodbye dinner på den lokale pizzeriaen. Vi skal nemlig ikke se hverandre på en hel MÅNED! Nå reiser jo jeg i morgen, og så reiser de før jeg rekker å komme hjem. Hjerteskjærende! Haha. Neida, men med den dødsangsten jeg begynner å føle ovenfor det å fly, så liker jeg ikke at vi tre til sammen skal fly 8 ganger denne måneden. Jeg prøvde å regne ut hva oddsen for at alle kommer levende hjem er, men mamma avbrøt med at; hvis det skulle skje noe, så vet vi i hvert fall at alle hadde det veldig bra helt til slutten: Jeg: okei, så alle har det bra? Veldig betryggende. 

*Flytrynet*

Nå er kofferten altså ferdig pakket. Jeg kan ikke fatte og begripe at jeg har  mye toalettsaker, det fyller nærmest halve kofferten min. Men jeg er ikke i stand til å begynne å eliminere backup solkremer og bodylotions, så det får bare være sånn. Det går på bekostning av garderoben, men jeg skal vel trille rundt i våtdrakt for det meste. 

Vi blogges fra Gardermoen eller Sri Lanka, tenker jeg ♥

19

God tur, kos deg masse, din heldiggris! Flyturene går kjempebra, du skal se at dere snart feirer jul sammen alle sammen ;) Dere har ihvertfall oddsen på deres side!

Jaaa til 70 spørsmål med Wulffen :D

Ha en strålende tur! Skulle likt å være flue på veggen ;) Du og Kristina må jo være de morsomste personer på jorden.

God tur! Og det går nok helt sikkert fint <3

Skal snart ut og fly i 12 timer hver vei med to flybytter med samboeren min som er redd for å fly, kan tenke meg det skal bli en opplevelse... Synes så utrolig synd på han, og alle som ikke liker å fly, for jeg kan ikke tenke meg hvor ubehagelig det må være å fly selv om en er skikkelig redd.

Håper flyturen ikke blir så alt for ubehagelig ;)

Håper du takker ja til VGTV :D

God tur og lykke til! :)

Du må IKKE begynne å dyrke flyskrekken din. Det gjorde jeg i mange år, og det endte med at jeg lå våken i netter før jeg skulle reise fordi jeg var så redd. Det har heldigvis avtatt ganske mye etter at jeg fikk en kjæreste som er over snittet

interessert i fly. Statistikken sier at du må fly 14.000 ganger før du skal havne i en ulykke, og pilotene er like keene på å lande trygt som det du er, samt at flyet testes på alle mulige måter før det er klar for sin første flygning slik at turbulens ikke er farlig. Du får tenke litt på det når du sitter på 10.000 fot! :-)

Er bilen hvit eller sølv :)? Er det din?

Takket du ja til 70 spørsmål? :) Har sett alle til nå, elsker dem :) Morten Hegseth er jo så flink :D

Hahaha du er uten tvil den mest familiekjære 23 åringen jeg noensinne har hørt (lest) om!!!:-)

Anonym: den er sølv, og nei, den er ikke min :-)

Hvor er jakken kjøpt? :-)

Anonym: bikbok :-)

Veldig fin jakke! Er det lenge siden du kjøpte den?

Hannah: nei, ca 1 måned :-)

God tur. Og håper virkelig du takker ja til 70-spørsmål. Skulle ønske det var meg :))

så fin du er :) vet du hva kåpen heter? finner ikke den på bikbok sine sider..

therese: nei, dessverre :(

Hei! Hva heter chanel vesken din, hvilken model er det? :)

Anonym: classic flap bag jumbo :-)

Skriv en ny kommentar