FØRSTE SURFELEKSJON

Surfeleksjoner sponset av Lapoint

Å surfe er som å være på tivoli. Du står lenge i kø, flytter deg fra den ene foten til den andre, og blir sliten. Så er det din tur i karusellen, og du har det dritgøy i noen sekunder før du må ut og stille deg i kø igjen. Å stå i kø i denne konteksen, blir da å kave seg ut til bølgene igjen, etter å ha surfet inn mot stranda.

Jeg hadde lave forventninger til min egen surfeprestasjon. Men det viste seg å være enklere enn jeg hadde trodd, av en eller annen grunn klarte jeg å stå på brettet nesten hver gang eg prøvde. SÅ gøy! Det er riktignok en del ting man på passe på for å ikke få surfebrettet smelt i ansiktet og kul i hodet, men etter et lite sikkerhetskurs var vi good to go. Neste surfetime skal jeg øve på å legge mer vekt på det fremste beinet, jeg gleder meg sånn til å fortsette! Her er noen bilder fra dagen:

 

Kameraet til Kristina lager så fine farger på bildene at jeg får lyst til å sende mitt eget til havs på et surfebrett. Noe filter trenger man i hvert fall ikke! 

Klokka er ikke engang blitt tolv her i Sri Lanka. Veldig deilig å stå opp allerede halv syv og ha surfet ferdig før klokken elleve. Da har vi hele dagen på å sole, bade, knipse bilder og lese. Vi har meldt oss på en yogatime i ettermiddag, og i kveld skal vi ut og spise med resten av gjengen som er her. Har på følelsen at vi ikke kommer til å rekke å kjede oss.

Håper alt er bra hjemme i Norge :-) 

18

Tonje Christina

Herregud så fint det så ut der! Er det stor tidsforskjell fra Norge der eller? :)

Kos dere masse! :)

Hvilket kamera har Kristina?

Kos deg masse videre :)

Du ser så bra ut Ida!:)

Wow, du kler så godt surfe babe looken, nydelig:) og kremt, han med litt lengre hår som hjelper deg, han var jaggu "fæl".. Hadde ikke lært noen ting om surfing om en så kjekk fyr sku lære meg å surfe;) hihi;)

Kos deg videre Ida:)

Så bra at du fikk det til! Jeg har så utrolig lyst til å prøve å surfe en gang!

Kos dere masse ;)

Fresh du er!! :-)

den heite surferbaben da :p

så kult da! =)så morro ut =)

Julie: det er et Canon 6D :-)

Tonje Christina: det er mellom 4 og 5 timer et sted i tidsforskjell :-)

Ååå så deilig!

kos deg

Ja, det skulle jo bare mangle når det er et kamera til 15.000,-....

Åh jeg vil så gerne prøve at surfe! Forestiller mig det er så fedt :D

Er vild med det sidste billede :D

Nå krysser jeg alt jeg har og håper at du kan hjelpe meg. Hva heter surfelæreren på bildet nr 3? Jeg mener å huske at akkurat dèt ansiktet har jobbet på samme sted som meg i Australia, og det er over 6 år siden. Ikke som surfelærer da, men det hadde vært veldig morsomt å høre hva han heter, og hvor han er fra.

Håper dere har en fantastisk tur, og at dere deler mange bilder med oss

XX Ida

Ser helt fantastisk ut, hvilket kamera bruker Kristina? :-)

Elise: canon 6D :-)

Ida: Hei :-) Han heter.... Tiago? Tror hvertfall det er sånn man uttaler det. Han er fra Portugal.

Skriv en ny kommentar