JUST ANOTHER LOVELY DAY

Etter å ha kost oss på surfebrettet noen timer i dag, dro vi på stranda nedenfor huset. Hittil har vi nemlig valgt å surfe i treningstights og t-skjorte (det er så varmt at man ikke trenger våtdrakt her) så vi har nesten bare fått farge i ansiktet de dagene vi har vært her. Derfor var det deilig å få solt kroppen litt også - men ikke for lenge vel å merke, er livredd for å bli solbrent. De fleste her bruker faktor 50 hele tiden, og likevel er de knallbrune. Så det sier jo litt. 

Ellers har vi vært en liten tur med tuk tuk i dag, for å kjøpe øl og vin, og for å ta ut penger. Haha, jeg ler meg i hjel. Vi var så "gærne" at vi tok ut 4000 rupees hver da vi kom hit. Tenkte at det kanskje var litt mye, for ting koster jo ikke noe her. Men så fant vi ut at 4000 rupee var typ... 200 kroner? Må lære meg å researche valuta før jeg reier til steder jeg aldri har vært før. 

Nå har jeg skylt av meg sanden, og skal lese til eksamen et par timer før det er BBQ party her på campen. Det blir så koselig, gleder meg! 

13

Du ser helt fantastisk ut, Ida :) Kos dere masse videre!

Du ser fatastisk ut Ida! wow, så glad og nydelig. Tror jeg skal revurdere cross-fit haha! hvor er bikinitoppen fra? :)

Å, det ser fantasisk ut der! Og det øverste bildet av deg er helt nydelig! <3

så hærlig

Du stråler virkelig! Kos deg videre på Sri Lanka og ta bølgene med storm!

haha. ja man lærer så lenge man lever ;) Det ser uansett herlig ut der =) kos dere masse =)

Siri: tusen takk <3

Ingrid: takk, så hyggelig! :-) Den er fra Wildfox

Herlige bilder, stemning! :D

Når jeg var på Sri Lanka ble jeg skikkelig solbrent. Jeg brukte samme faktor som i Thailand, men solen var/er mye sterke på Sri Lanka altså.. Så pass på å smør deg ofte, så slipper du at alt flasser av før flyturen hjem som med meg... ;-)

Morro å komme innom bloggen din, fin avkobling til tider. Morsomt med det nederste bildet. Ser ut som du rekker til horisonten og prøver å skille himmel og jord fra hverandre:)

Jeanette: smører meg som en gærning!! :-)

Det første bildet der, woow! Smiler bare av å se det!

Ser ut som du koser deg der :)

Ser ut til at du koser deg! Ha det gøy :-D

Skriv en ny kommentar