BBQ

I kveld har det som nevnt tidligere vært BBQ party her på campen. Det pågår faktisk i skrivende øyeblikk, men Jon Blund 1 og 2 har så klart tatt trappene opp til den romantiske sengen sin allerede. Man kjenner at kroppen er sliten etter surfing når kvelden kommer. Blå knær og ømme ribbein hører med, men det er så absolutt vært det. Uansett. Vi fikk kjempegod mat fra grillen i kveld, og koste oss med litt øl og vin. Blir ikke mange dråpene med alkohol om gangen. Til middagen i går drakk vi nemlig ett glass vin og en drink hver, noe som førte til at vi i dag våknet fem minutter etter at surfebrettet skulle ligget på taket av en tuk tuk. Jeg sier det igjen og igjen; enten må jeg slutte å drikke, eller så må jeg begynne å drikke oftere. I morgen er det surfefri, så vi har planer om å sjekke inn på spa og bare kose oss i solen etterpå ♥

Nattinatt :-)

10

så herlig! =) det så kos ut =)

Så fin kjole!

Kos deg masse på spa i morgen! :)

Vært det? Ida da 😶

Fedt billede, det sidste!

Jeg skjønner at du er trøtt, når du skriver "men det er så absolutt vært det." Du som vanligvis er ekstremt god på rettskriving, kommer sikkert til å grøsse når du leser dette i morgen ;)

Kos dere masse, det virker som en fantastisk opplevelse. Så det gjelder å nyte hvert øyeblikk :)

Hvor er denne fantastisk fine kjolen fra?

Anonym: den har jeg bestilt på Nelly, merket heter Glamorous :-)

LH: hahaha, uff. Jeg gremmes :-(

Vakre bein! :D

Veldig fin blogg du har, stå på videre! Du er en stor inspirasjon for mange mennesker og det er fint å se at du fortsetter å blogge med dårlig og gode kritikk fra lesere. Ha en super dag. Hilsen maikengohansen.blogg.no.

Skriv en ny kommentar