THEN RIDE IT WITH MY SURFBOARD
Nok en fantastisk dag her i Sri Lanka. Kristina og jeg har vært en tur på stranda og "øvd på surfeteknikken", haha. Gleder oss veldig til en ny surfeuke starter i morgen, da skal vi holde oss over vann begge to. K har hatt en tendens til å ligge under vann med armene rundt surfebrettet - noe som har vært en kilde til mange lattere og saltvann i nesa. 

Nå er det middagstid, så vi får blogges senere ♥

PS. Jeg skrudde av og på Mac'en, og plutselig var hele iPhoto utslettet. Alle bildene mine var borte! Sykt kjipt, for var så mange bilder fra Sri Laka jeg ikke har fått vist dere. Noen som har opplevd det samme og vet om det går an å gjenopprette? 

65

Flinke jenter! Det siste bildet av deg var utrolig bra!

Kjedelig med iphoto da! Har du oppdatert til Yosemite? Jeg har hatt mye trøbbel etter at jeg gjorde det.. Kjenner jo ikke igjen macen. Dumme oppdatering!

Flotte bilder!!

Du ser virkelig fantastisk ut<3

Wow! Fine du :-D

jeg tror hvis du ikke sletter noe som helst fra det skjedde og drar rett på eplehuset kan de hjelpe deg å få det tilbake. men er usikker på om det fungere på mac eller om det er kun pc..

Mistet plutselig et helt album en gang, kunne ikke finne det noen sted, men plutselig fant jeg det på iphonen min! Da var det icloud/photostream som hadde vert ut og tullet med meg. Fikk alle bildene tilbake på mac'en da heldigvis :)

ÅÅÅÅ her var du BABE! Sååå fin!!

Du ser virkelig fantastisk ut! For en lekker badedrakt! Jeg pleier aldri å kommentere men nå følte jeg at jeg måtte. Jeg syns det er så bra at du og Kristina er så ekte i forhold til mange andre bloggere. Jeg vil tro ingen er 100% fornøyd med kroppen sin, alle har NOE de ikke liker, og jeg legger merke til at du og Kristina sjelden tar bilder i bikini hvor hele kroppen syns, og da lurer jeg på om dette er med vilje fordi dere ikke vil blotte de delene dere ikke er fornøyd med? For isåfall syns jeg det er flott! Er så lei av hele denne trenden med at man skal vise seg uansett hvordan man ser ut og bla bla, hva hvis man ikke har lyst til det da? Alle er ikke fotballfrue... Og man kan jo også bare bruke masse Photoshop som mange gjør for å gjøre noe mindre og andre ting større, da er det bedre å skjule på en annen måte syns jeg enn å lyve! Stor creds til dere for å være ekte og håper ikke du tar det på noen negativ måte, dere begge ser drit bra ut!

WOW for noen fine bilder!

Håper dere koser dere masse :)

Bildene mine forsvant fra min mac for noen mnd siden, da fant jeg ut at jeg uten vilje hadde opprettet nytt bibliotek inne på iphoto, og fant heldigvis alle bildene da jeg fikk byttet over til mitt opprinnelige bibliotek. Hvis du går inn på rediger og bytt til bibliotek så kanskje du finner det der. Håper du finner de igjen, kos deg videre

Du er helt SAMSHING ut !!!

Wow, babe! Du ser virkelig fantastisk ut, og utrolig bra kvalitet på bildene! Er det Kristina sitt kamera igjen? :)

Fikk ikke åpnet iphoto på flere måneder, gikk innom applestore, de sa jegmåtte ta backup og levere den inn. Og at bildene mest sannsylig var borte for godt. Kom aldri så langt og ringte applesupport for å høre med de, der fikk jeg hjelp og noen koder og når jeg fikk lastet det ned igjen var alle bildene der:)

Så fine bilder :) Hvor er den badedrakten fra? Så fin

Hei Ida. Beklager, vet jeg har sagt det før, men du er en av de vakreste jeg vet om! Du har et så nydelig smil! Og de øynene.

Ang iPhoto. Har du sjekket om bildene ligger i papirkurven i iPhoto? Skal gå an og gjenopprette derfra. HVis de ikke er der, så er hjelpeforumet til Apple veldig bra. Mange aktive som vet hva de driver med der.

Wooow, kjempefine bilder Ida !

Hvor er badedrakten fra?

Wow, fantastisk fine bilder!! Hvor på Sri Lanka er dere? :)

jeg mistet hele "appen", etter jeg oppdaterte macen. Bildene hadde lagret seg i masse forskjellige mapper et sted på macen. Jeg søkte opp iPhoto tror jeg, og fant dem skjult en plass :p

Det kan være at mac'n bare har byttet bibliotek. Det gjor min for ikke lenge siden, uten at jeg ante at det fantes flere biblioteker. Bare google hvilke taster du skal holde nede for å bytte bibliotek når du åpner iphoto:) fine bilder forresten!

Wow! Du ser så bra ut!!!

Fine bilder :) Er det lov å si du har fin rumpe og hofter? :o)

Ah, det samme har skjedd med meg. Jeg fikk helt panikk, så ringte apple og fikk fjernhjelp over telefonen. Viste seg at jeg hadde flere bibliotek, og at iphoto plutselig hentet bilder fra et som var tomt. Håper virkelig det er det som har skjedd med deg også :-) hvis ikke tror jeg at de også kan gjenopprette, men ville ringt asap uansett! Håper det ordner seg, og fortsett å kos dere på Sri Lanka! Ser heeelt fantastisk ut <3

kan du lage en video der du surfer og hvordan det er å være i Sri Lanka?

Maria: Tusen takk :-) Byen heter Ahangama!

Du er så flott!

Silje: Jenny Skavlan for Porto Brazil :-)

Aleksander: Takk for både kompliment og tips :-)

Linn-Therese

Sykt fine bilder av deg :)

Henriette Danielsen: Tusen takk :-) Den er fra Jenny Skavlan for Porto Brazil.

ingrid: tuusen takk :) ja, det er det!

Ida: tusen takk <3

Nydlig bilder! :)

WOOW babe!!

Døde av hvor flott den badedrakten var!

Håper den er like episk på meg som på deg, hehe.

Leste på portobrazil.no at de er ganske små

i størrelsen -hva synes du? Vurderer å bestille en

større enn jeg "vanligvis" ville gjort..

Fine pics. Hvor ligger Siri Lanka egentlig?

Du er vakker og et friskt forbilde!

Kommenterer veldig sjeldent, men må bare si det

- du er SÅ fin!

Håper du koser det på ferie! :-D

Du er så sykt pen.:)

Det siste bildet var nydelig!

Du ser helt smashing ut Ida!!:)

Ser fabelaktig ut! Og første og siste bilde; Wow!

Jeg har lest bloggen din i mange år og alltid elsket den, men jeg har faktisk aldri kommentert før nå. Du er helt fantastisk vakker! Også har du en helt rå personlighet, lover å lese bloggen til du legger opp!! :)

Sykt fin bikini! Jeg får lyst til å kjøpe meg nytt badetøy og slenge meg på første fly til sydenland! Du ser helt fantastisk ut. Ha en fortsatt fin tur!

Hei. Hadde samme problemet sjølv.. Alle bildene på Iphoto sletta seg fra programmet. Gleden er at dei fortsatt ligger på Macen! :D Dei ligger på ei mappe som heiter "Iphoto bibliotek" eller nåke. Ta med Macen på eit Eplehus, Pippin eller nåke, så hjelper dei deg med å finne fram mappa :)

Så utrolig fine bilder! Ikke ofte en ser slik kvalitet på "syden-bilder". WOW

Du ser dødsbra ut!

Hei! Kunne du skrive et innegg om MH? Har tenkt å begynne der selv til neste år :) Takk!

Christina: tusen takk! Kristina er en flink fotograf :-)

Wow! Du må fortsette med å ha samme kvalitet på bildene. Fikk en helt annen opplevelse av bloggen :)

Så utrolig flott du er!! Fantastisk det siste bildet av deg, og nydelig farge på badedrakten. Veldig gøy å følge dere på surfetur :-) du er så inspirerende! Håper det ordner seg med bildene, og kos dere mass videre :-)

Jeg finner bildene mine i Iphoto, men når jeg skal legge ut bilder så finnes ikke bildene under finder. Helt sykt irriterende, reiser heldigvis ned til Oslo snart, så da leveres den til eplehuset til reparasjon(knuste skjermen min i sommer). Håper du har hatt en fin dag Ida, kos deg på ferie! :D

Wow! Må virkelig si at du ser bare helt fantastisk ut, spesielt på det siste bildet av deg bakfra. Et skikkelig stemningsbildet, JEG ELSKER DET :) Ser ut som du koser deg masse! Nyt livet mens eksamenslesingen står for tur her i Norge..

Babe´e Wulffen! Flott er du :-)

Veldig fin badedrakt! Hvordan er den i størrelsen?

Hei Ida! Gjorde det samme selv for et par dager siden. Gå i Finder og søk "iphoto library", da finner du et ikon med en blomster (?) på. Høyreklikk og velg "vis i overordnet mappe". Trykk på mappen Masters,- og ta-daaa! Der skal de i alle fall ligge. Funket for meg i alle fall :)

WOW, elsker det siste bildet! Du ser flott ut!!

Alisha: så hyggelig, tusen takk <3

Camilla Lien: tusen takk! <3

Hilde: så hyggelig at du syns det, takk :-)

Trine: ja, syns de er litt små i størrelsen :-)

Hvilket kamera er disse bildene tatt med? Utrolig fine!!

Wow! Disse bildene er såå fine!

Nydelige bilder!:O Du er flott! Vet du hvilket objektiv kristina brukte her?

Tuva: Canon 6D :-)

For en fin baderakt! Du ser jo helt amazing ut. Hvilken størrelse har du i den?

Skriv en ny kommentar