RABATT PÅ STORE, DEILIGE SKJERF

Annonse

Hello, darlings ♥

Endelig har jeg fått meg noen timer søvn - selv om jeg måtte stå opp i fornuftig tid i dag, for å prøve å snu døgnet igjen. Etter å ha pakket ned juletre og styrt litt i leiligheten, dro jeg ut på tur med mamma. Elsker området som hun og pappa har flyttet til! Det holder til en gjeng på sånn 60 svaner utenfor her, de flyter elegant forbi når man sitter ved frokostbordet. I dag kom noen av dem svømmende mot oss da mamma knipset noen bilder av meg - har jeg sagt hvor redd jeg er for svaner? De er vakre på avstand, men gud så skumle de egentlig er. Var sikker på at jeg skulle bli hakket i hjel der jeg stod, eller at de i det minste kom til å nappe til seg alle skjerfene mine. 

For det er skjerf vi skal snakke om i dag! Jeg er blitt oppmerksom på at dere helt inntil nylig har handlet skjerf hos BuyHelse med rabattkoden dere fikk sist, så nå kommer det en ny rabattkode til dere. Rabattkoden er fremdeles "idaskjerf", og nå varer den helt til 1. mai. Den gir 60 kroner i rabatt på skjerf :-) 

Skjerfet jeg har på meg på bildene over er nytt i samlingen, og er i fargen mud. Eller grå/beige om du vil. Fåes kjøpt her

Disse tre fargene har jeg hatt lenge, og jeg bruker dem fremdeles masse. Lys grå finnes her, camel-fargen her og det burgunderrøde her

Skjerfene er i 100% ull, og måler 60 x 180 cm. Med andre ord store og gode skjerf som holder deg varm i vinterkulden. Selv liker jeg disse skjerfene mye bedre enn de svindyre skjerfene fra Acne, som nupper seg samme dag som man kjøper dem. 

På dette bildet ser man fargen på mud-skjerfet mye bedre, det ble litt misvisende farge på de øverste bildene hvor jeg står midt i solen. 

 

Alle skjerfene hos BuyHelse finnes her. Enjoy, nå skal jeg spise indrefilet hos mor og far før jeg drar hjem og forbereder meg til årets første skoledag :-) 

32

Jeg har skrekk for svaner jeg også. Som liten jente skulle jeg mate en svane som holdt til like ved campingvogna vår. Da jeg var tom for brød, snudde jeg og begynte å gå hjemover. Til min store forskrekkelse oppdaget jeg at svanen fulge etter meg!! Den ville tydeligvis ha mere mat.. Så jeg ble jaget hele veien hjem til vogna mens jeg løp og gråt av skrekk.

Har ikke likt svaner siden....

Så fine bilder av deg, du er så vakker! :)

Jeg bestilte et sånt skjerf derfra for rundt et år siden. Er veldig fornøyd med det, men er det en lapp på skjerfet der det står `Exclusive´? For på min er det ikke det, og jeg fikk heller ikke med den papp greia(?) som henger på skjerfet der det står exclusive.

De så myke og behagelige ut :)

www.annelicharlott.blogg.no

Fina :)

Kan du ikke reklamere for disse billig-skjerfene uten å disse Acne?

Jeg har 3 Acne-skjerf, ingen nupper på noen av de.

Ikke bli helt Fotballfrue nå, trenger ikke gjøre alt for $cash

Hei! Jeg må bare tipse deg om en sang du kanskje allerede har hørt. Den er perfekt når man er sliten, har lagt seg på sofaen og bare vil leve i en boble et par minutter! Gabriel Rios - Gold sin akustiske versjon! Nummer to som dukker opp når du søker den opp på spotify.

også denne selvfølgelig; https://www.youtube.com/watch?v=Jl8fV1jUQPs

Anonym: Hei! :-) Vet ikke om de hadde et annet merke før, men er ikke så sikker på at det var sånn lapp på mine for et år siden heller.

Malin: Tusen takk! :-)

Sofie M: hahaha, uff!!

Anonym: tusen takk for tips! :-)

Elise F: Jeg har to Acne-skjerf, og jeg syns de blir nuppete. Syns det er relevant å påpeke at man kan få bedre skjerf til en billigere penge, Acne-skjerfene er så oppskrytt :-)

Fine Ida! De skjerfene ser veldig gode ut! Så nå har jeg bestilt ett :)

Malin G: grattis med nytt skjerf, håper du blir fornøyd :-)

60kr!? For et kupp!!

Nå er du veldig fin på håret! Du er som regel det da, men syns du har en utrolig fin farge og en veldig fin lengde nå :)

Kleint

Prøvde faktisk et av disse skjerfene i fjor, da jeg allerede har et par fra Acne. Jeg må dessverre si jeg ble skikkelig skuffet. Skjerfet var stivt, klødde og luktet rart. Jeg betaler noen hundrelapper ekstra for for bedre kvalitet anyday. Skal sies at mitt skjerf har dette 'exclusive' merket også, så kanskje de har forskjellige leverandører på de ulike fargene? Ikke vet jeg.

Det jeg egentlig lurte på er hvor du får fikset vippene dine, Ida? Synes de alltid er så fine:) Er så mange som får alt for lange og pistrete vipper, og det er bare ikke pent. Lurer også på hvor ofte du setter på nye?

Er det rabatt på alle skjerf? Tenker å bestille det skotskrutete, legger inn rabattkoden, men på siden "bekreft din bestilling" står det fortsatt full pris. Kanskje jeg gjør noe feil?

Neeeei har du farget etterveksten din? Holder på med gro-ut prosjekt jeg også og gledet meg til å se hva du ville finne på:)

Bestile selv to derfra for et år siden, brukes enda masse og ser helt fine ut! Elsker de virkelig!

Åja, kan sikkert hende de ikke hadde merker på skjerfene sine da. Men hvor kjøpte du jakka de fra? Den er fin!

Ååå de så gode ut: D

Anonym: jakken er fra Woolrich :-)

Caroline: har bare stripet, ikke farget :-) skal fortsette med det.

M: vippene mine har jeg pleid å fikse på Neglhuset :-) varierer hvor ofte jeg fyller på, men som regel 3-4 uker.

Vilde: tusen takk! :-)

åå så fine bilder!

Heisann, mitt navn er tor. Jeg ønsker med denne kommentaren å varsle om økt grevlingaktivitet i de norske skoger. Jeg har påtatt meg ansvare om å bekjempe denne onskapen av et skadedyr som herjer i de norske skoger. dette er et problem for oss mennesker, men også våre firebente venner som liker å gå turer i skoger sammen med sine eiere.

torerstor: takk for tipset, det setter jeg pris på.

Hei :) Fikk et sånt til jul. Nydelig! Vet du hvor på nettet man i dag kan få bestilt et slikt? Vet denne artikkelen er gammel så ... :)

Linda: nettbutikken er lagt ned, så jeg vet dessverre ikke :-(

Skriv en ny kommentar