PAKKET OG KLAR

Hei og hopp! ♥

Her sitter jeg, ferdig pakket med en koffert full av ting som jeg sikkert ikke kommer til å trenge. I natt reiser jeg til Warszawa med noen av jentene i klassen, for å feire at vi er halvveis i det første året vårt som studenter.... Eller noe. Kanskje vi ikke feirer noe som helst, men vi ville i hvert fall på tur. Så mens resten av skolen er i Hemsedal og sover på hytte med folk de ikke kjenner (det hadde vel ført til magesår for en særing som meg), reiser vi til Warszawa for å kose oss med spa, god mat, vin og shopping. 

Jeg gleder meg skikkelig til å dra bort i fem dager. Har booket hotellrom for meg selv så jeg kan få litt arbeidsro og slappe av litt mellom slagene - og med slagene mener jeg vinen :-) Har dere tips til noen gode restauranter og utesteder? Vi har allerede booket bord på Papaya, som var et tips jeg fikk fra en bloggleser da jeg nevnte at jeg skulle til Warszawa. Har jo vært i Warszawa med venninner tidligere, men det var en spontan tur for min del, så lite var planlagt og notert ned. Blir veldig glad for tips! ♥

30

Sjekk ut Domini Canes og International SV. Besøkte i fjor, du vil ikke bli skuffet!

Åh, jeg tipset deg om Papaya, SÅ bra at du hørte og at dere har booket bord der! Du kommer ikke til å angre :D

Jeg vet ikke hvordan det er der nå, vi var der i sommer, men vi spiste hvertfall lunsj på restauranten i Belvedere-huset som ligger i en fantastisk vakker park. Om det er åpent anbefaler jeg å sjekke det ut hvertfall! God tur :)

God tur :)

Dere burde prøve restauranten Frida. Ligger rett ved papaya. Mexicansk mat og gode drinker! Helt annen stemning enn Papaya;) Og myye billigere og!

Opera club er helt magisk, det er som å gå inn i tusen og en natt, og det perfekte stedet for å starte kvelden :) jeg var der selv for en måned siden og vi dro dit begge kveldene, før vi tok turen videre til platinum en kveld, og organza andre kvelden. De to sistnevnte er helt ok! Kos deg på tur :)

Beate Martinsen

Hallo! Jeg leste på siden din her at du har reist til Paris. Kunne du tenke deg å dele dine Paris-erfaringer med VisitParis.no gjennom et lite intervju? Send meg en e-post! Beste hilsener Beate.

Hei Ida!

Jeg og venninnene mine skal også til Warszawa, om noen uker. Kunne du kanskje laget en liten warszawa-guide når du kommer hjem igjen? Bra spisesteder og shopping :)

God tur!

Folk Gospoda har sinnsykt god mat , så det er verdt og prøve ;)

Butchery & Wine hvis dere er interessert i førsteklasses biff og god vin :)

Og Aioli. Perfekt lunsjsted med gode salater og smoothies :)

Hanne Nyberg

Ta med varme klær! Det er iskaldt her nå :p Er bare -6 men kjennes som -15! Men ellers utrolig fint :) er student her på første året (medisin) så har ikke så mange restauranter å anbefale enda! Brunchen på hotel interkontinental er dog ABSOLUTT å anbefale!! Mulig man må bestille, fra 12-16 på søndager eller noe.. Helt sykt bra :)

god tur :)

Hei:) har selv vert på jentetur i Warszawa, og besøkte da en helt fantastisk restaurant som heter Nolita, ønsker dere litt luksus så anbefaler jeg denne veldig mye! Prøv deres tasting meny, tror den består av ca.10 retter, var helt fantastisk og prisen var fin:)

Har et sted til og anbefale, det heter Aioli! Vi var der og spiste frokost siste dag, og angret veldig på at vi aldri gikk ditt før, middagen såg fantastiske ut og frokosten var super! Stedet ligger litt løye til, men det var utrolig koselig inne:) anbefales på det sterkeste:) god tur:)

Lotte: tusen takk! :-)

Lotte: takk for tips :-)

Kamilla Haaland: takk for det!

Hanne Nyberg: brrr vinterjakke og Uggs er med! Takk for tipset og lykke til med studiene :-)

Jorunn: det skal jeg prøve på, hvis jeg finner noen steder verdt å anbefale! :-) god tur til dere også, når den tid kommer!

Anonym: takk for tips, førstnevnte høres helt fantastisk ut!! :-)

Yvonne: det er notert, takk! :D

Iselin: tusen takk for tipset, vi gleder oss! :-)

Glæd dig Ida! Det at tage afsted 'alene' og få arbejdsro, komme lidt væk fra hverdagen og ellers blot arbejde når det lyster - det er guld værd. God fornøjelse - og go' tur :-))

Hej Ida! Glæd dig. Jeg har selv taget sådan en tur et par gang efterhånden - og man kommer tilbage med en helt fornyet energi. Nyd friheden til at arbejde når det passer ind for dig, slappe af når det lyster og i det hele taget blot komme lidt væk fra hverdagen. Go' tur - enjoy! :-)

Hallo :) Kom hjem fra Warszava for en uke siden, og jeg likte byen veldig godt. Anbefaler absolutt Senses Restaurant, mange små, veldig spesielle retter, som gjør opplevelsen helt fantastisk. Perfekt service! Er jo en av de dyreste i byen, men absolutt verdt det. Dra også på Winosfera! Kul vinbar med utrolig god meny og egen avdeling for kjøp av vin. Unngå Opera Club, kult sted i seg selv, men veldig ungt og litt "harry" klientell, anbefaler heller de ulike cocktailbarene! Cocktailbaren på toppen av Marriot hotellet!

Den italienske restauranten Delizia er helt fantastisk! Drømmer om å dra tilbake til Warszawa bare for å spise der igjen, jeg insisterer på at du drar dit, du kommer ikke til å angre. Sjelden jeg er så bastant.

Her er omtale på tripadvisor:

http://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g274856-d2267740-Reviews-Delizia-Warsaw_Mazovia_Province_Central_Poland.html

God tur! Hvilket nr har du på clarins lipglossen?

Endorfina Foksal for fine dining med skikkelig gode viner til en mye hyggeligere pris enn hjemme. Bordbestilling anbefales

Viktig å prestere at du er for fin til å dra til Hemsedal

Aline: jeg bruker 01 og 02, samt den beige :-)

Skriv en ny kommentar