WARSZAWA, DAY 1

Hello fra Warszawa! ♥

Jeg koser meg SÅ mye her. Hotellet er fint, selskapet mitt er enda finere og vi har allerede spist og drukket mye godt. Kjennes ut som jeg har vært her i en uke allerede, for det går i ett. 

Warszawa er det perfekte stedet å dra for en jenteweekend - det er så latterlig billig her, at man nesten får sjokk hver gang man skal betale regningen på restaurant. Vi kom jo i går, og til tross for ekstrem søvnmangel, klarte vi å dra ut både på lunsj og middag og kose oss. Her er noen bilder fra gårsdagen :-) 

Hotellrommet mitt på Hotel Mercure Warsaw Grand.


Rett fra flyplassen til lunsj på Aioli - enda et lesertips som vi alle setter STOR pris på. Vi var så fornøyd med all maten at vi dro tilbake for å spise frokost der i dag. Da fikk vi vite at frokost var gratis hvis man kjøpte kaffe. Hallo! Ni retter, diet cokes til alle og kaffe for to hundre kroner. Eneste minus er at vi fikk hvitvinen i små vannglass, som dere ser på bildet :-) 

Etter en liten middagslur dro vi på Oasis Beauty Day Spa som hadde holdt av hele spaet til oss. Der fikk jeg den beste massasjen jeg noen gang har fått. Anti stress/sports massage av Katsja anbefales. Spaet ligger inne på Marriott Hotel, så veldig lett å finne fram til :-) 

Til middag hadde vi planer om å dra på en restaurant som heter InAzia, men da den var stengt gikk vi til naboen som ironisk nok het SomePlace Else. Maten var ganske god, men drinkene var helt magiske. Jeg trodde Pornstar Martinien i Norge var digg (overse navnet på drinken) men på SomePlace Else var den helt usannsynlig bra. 

Lager Warszawa-tips innlegg med linker etc når jeg kommer hjem, til dere som skal besøke turen ♥ Nå må jeg svinge meg rundt, for i kveld skal vi ordentlig ut. Bare å presse føttene ned i pumpsa, sparkle fjeset og forberede seg på en helaften i kløende paljettkjole. 

24

Hei Ida!

Hvor har du kjøpt den rutete skjorten din?:-)

Åh, ser ut som en skikkelig fin tur! :D Gleder meg til guiden, så får jeg kanskje så lyst til å reise at jeg bare MÅ dra dit! Jeg var i krakow i 2011, og jeg savner fortsatt Polen-prisene....

Det hotellet du bor på kom som mitt helgens tips og koselig å se at du valgte å bo der.

Hvor er den røde leppestiften du har på deg fra? :)

Åå, høres så kjekt ut. Fikk lyst til å dra til Warszawa med mine venninner!

så herlig det så ut =) kos dere masse og god helg =)

Så herlig! Jeg og venninne tenker å ta en helg i London eller Warsawa i slutten av januar. Hva vil du anbefale? Er for eksempel vesker billigere i Polen enn i London? :) vil gjerne ha tips! Hvis du har London-tips tar jeg mer enn gjerne mot det også :) kos deg masse! Klem :)

Karen o.: anbefaler Warszawa :-) vesker på de store motehusene er nok ikke billigere.

Anonym: Mac :-)

Anette: Primark i London :-)

Hei, hvilken parfyme bruker du?

Ser ut som dere har det som plomma i egget, kos dere videre :)

Så fin blogg du har. Du skriver også svært bra. Setter pris på om du vil titte innom min blogg:) www.pourfemme.blogg.no

Takk:))

Å fyy,får ikke mindre vann i munnen av å se all den gode maten:/

Å fyy,får ikke mindre vann i munnen av å se all den gode maten:/

Her er et blogginnlegg med beviser på at Caroline Berg Eriksen og mannen fabrikerer komentarer under falskt navn, bryter norsk lov og hetser leserene..

http://whatthehell.blogg.no/1420907584_caroline_fotballfrue_.html

Nå ble jeg inspirert! Så da bestilte jeg like gjerne ferie i februar til meg og to venninnger på samme hotell :P

Ser frem til Warszawa-tips innlegget ditt! :D

Så fine bilder!

Sjekk ut bloggen min: www.vildegjertsen.blogg.no

Hei, hvilken parfyme bruker du?

Hei Ida

Jeg skal til Warszawa selv og har sett på samme hotellet som du bor på. Er rommet du bor på suite eller vanlig hotellrom? Ser ut som dere koser dere kjempemasse :)

Mina: vi gjorde en upgrade og bodde på superior-rooms :-)

ada: Chloé :-)

lixil: så gøy, good tur, håper dere får bruk for noen av tipsene! :D

Hei!

Syns du hotellet lå sentralt? Las et sted at det lå lagt fra gamlebyen. Vurderer å bestille det, siden det så så bra ut!! :-)

Skriv en ny kommentar