DAY 3 AND 4

De to siste dagene i Warszawa ble noen latskapens dager for meg og et par andre. Noen var superturister og snudde shoppingsentrene på hodet - jeg har jo vært turist i byen før, og shoppinghumøret klarte jeg ikke helt å grave fram. Så jeg nøyde meg med å dra på spa enda en gang, gå ut og spise enda mer god mat og kose meg på hotellet med film, skravling og latterkramper. 

Her er noen bilder fra de siste dagene :-) 

Deilig middag og helt syke drinker på Papaya dagen derpå var ikke feil i det hele tatt ♥

Siste dagen dro noen av oss tilbake til Concept 13 og spiste lunsj. 

Spa og massasje på Holmes Spa siste dagen - åh, som jeg kommer til å savne billig massasje... 

Jeg har jo lovet noen Warszawa-tips, så jeg slenger dem ut med en gang før jeg drøyer det for lenge og glemmer det. Har jo bare vært i byen to ganger så det er begrenset hva jeg kan bidra med, men litt har jeg :-) 

Hotell: forrige gang bodde jeg på The Westin Warsaw Hotel og denne gangen på Hotel Mercure Warszawa Grand. Begge hotellene anbefales på det varmeste. Rommene ser nøyaktig ut som på bildene, og du kan få opphold til 400-500 kroner per natt. Jeg bruker som regel Hotels.com når jeg booker hotell, men sjekker også Trivago.no i tilfelle det er billigere der. På Mercure er det dyr og ikke så veldig bra frokost, så jeg ville bestilt uten frokost. Middag/room service derimot, ble jeg positivt overrasket over. Hotellet ligger kjempesentralt, og vi opplevde å ta taxi til rett-rundt-svingen flere ganger... 

Mat: til frokost anbefaler jeg å spise på Aioli, det var nok et av de beste lesertipsene jeg fikk. Vi var på to forskjellige Aioli, men de serverer det samme. Bestiller du kaffe, er frokosten gratis! Som nevnt tidligere spiste og drakk vi 7 personer for 200 norske kroner en morgen, og da byttet to av oss ut rettene våre fordi vi hadde klart å bestille en dessertlignende frokost... Lunsjen på Aioli er sykt digg, vi spiste burger, pizza, scampi og salater der. Den første kvelden vi var ute og spiste havnet vi på et sted vi ikke hadde planlagt som heter SomePlace Else. Maten var helt ok god, men drinkene var terningkast 6. Bestill Pornstar Martini her! Gjerne mange. På Concept 13 har vi både hatt champagnelunsj og middag, det er en litt penere restaurant med veldig god mat. Prisene er til å smile av, og hvis man sitter i riktig hjørne, kan man få en fin utsikt også. Papaya var også et utrolig bra lesertips jeg fikk. Stedet ser kult ut, de har gode drinker, og en meny med så mye god mat at det er vanskelig å velge. Man trenger ikke bekymre seg for prisene på noen av disse restaurantene, tror ikke jeg har bestilt en rett som koster over 70 kroner særlig mange ganger. Drinkene koster 40-50 kroner. 

Spa: jeg har kun testet ut to spa i Warszawa; Oasis Beauty Day Spa og Holmes Place. Begge to ligger i samme bygg, på Hotel Marriott rett ovenfor shoppingsenteret Zlote Tarasy. Holmes Place har sauna og basseng, men det syns jeg var ufresht. Massasjen her var bra nok, men den var dyrere enn på Oasis Beauty Day Spa, og til tider kunne man høre barn som herjet i bassenget utenfor. Så Oasis Beauty Day Spa er definitivt den store vinneren. Det koster rundt 400 norske kroner for en hel time med massasje, og vi var så fornøyd med massasjen at vi fortsatt snakker om det. 

Shopping: store kjøpesentre er ikke helt min kopp med te, jeg blir så varm, sur og diva inne i mengden. Men kan jo slenge ut linker til noen av de som er brukbare, for de som syns at sånt er gøy. Zlote Tarasy, Arkadia, Galeria Mokotow og Promenada. Adresser og åpningstider til sentrene kan dere se her, tror alle er åpne på søndager :-) 

Utesteder: vi rakk kun å teste ut to utesteder, nemlig Foksal og Delite. Jeg syns at begge stedene var bra! Et tips kan være å spise på Concept 13, og komme i kontakt med den blonde hovmesterne som snakker fransk. Han fikset oss VIP og full pakke, og var veldig hjelpsom :-) 

Nok Warszawa for nå, SÅ deilig å komme hjem ♥

27

Nå fikk jeg skikkelig lyst å dra til Warszawa!! Ser ut som dere har hatt det fint :) Elsker bloggen din spesielt når du er på reise! Koooser meg sånn ordentlig når jeg leser og ser bilder :)) haha! Klem <3

Fine bilder

Takk for fine tips. :-) Har så lyst til å reise tilbake til Warszawa. Fantastisk by og veldig greie priser. Så ut som en flott tur og jeg skal prøve å fikse meg pornstar martini hjemme i helgen woo. Spennende om jeg klarer å få den brukbar god :-D

Du er alltid så flink med tips når du er ute og reiser :D

Takk for tips! Må bare spare:) Venter barn i April og har ikke planer om en stor ferie til sommeren da vi ikke tørr å reise langt med det første. Kunne du andbefalt den byen for en med barn på da 3/4 måneder?

Cathrine Lyster: Hei :-) Så spennende, gratulerer! Jeg tror ikke jeg vil anbefale turen for noen med et lite barn, mer som partur eller vennetur!

Hei Ida! Skal også til warszawa snart, ser på samme hotel som deg siden det er så billig. Men noen skriver sengene er litt harde, synes du det?? Hadde du standard eller superior :-)

Du har alltid så fine bein i sorte strømper, hvilket merke bruker/modell du?

June: Hei :-) Sov godt i sengene, men jeg syns det var dårlig pute og dyne. Tynt og "hardt" på en måte. Dessuten er det dobbeltdyne, og det er jo irriterende hvis man deler sengen med noen. Hadde superior rom.

Jeg bruker Pier Robert i størrelsen 36-40, hold in, kjøper dem vanligvis på Meny eller Rimi :-)

Takk for ærlig svar! :) Får spare turen til en dag vi har barnefri, hehe

Kjersti Emilie

Hei Ida! For noen flotte tips! Blei heilt sjuk på å reise, og har søstra mi på gli for ei langhælj denne uka :D

Hvilket selskap fløy dere med? Noen tips til flybilletter? :)

Kjempe fin og inspirerende blogg :D

Hei :)

KIkker litt på en langweekend tur med bestevenninen min, og vi står mellom Warszawa og London, vi har begge vært der før. Men på hotellet The Westin Warsaw, var frokosten god der? :-) Frokost er veldig viktig når man bor på hotell syns jeg :-)

Lise Penne: Hei :-) Hadde ikke frokost på hotellet da jeg var der heller, vi gikk på kafé hver morgen.

Kjersti Emilie: Hei :-) Vi fløy med Ryanair, for typ 500 kroner per pers tur retur. Ulempen er at det er fra Rygge flyplass i Moss og at avgangene er helt syyykt tidlig. Men da har man jo mer penger å bruke på tur!

Årh, kunne tenkt meg tilbake til Warsaca. Det så digg ut!

Er nok veldig spesielt å få denne kommentaren, men du må jo være Norges fineste dame. Du er så utrolig vakker, og later til å ha en minst like fin personlighet også.

:)

Er det dyrt å shoppe i Warszava? I forhold til Norge :)

Merethe: shoppet så vidt noe for alt var herjet salg, men tror det meste er billigere bortsett fra luksusvarer som sjeldent varierer mye i pris :-)

Passet perfekt at du kom med tips da vi har bestilt tur til Warszawa i påsken, og skal bo på samme hotell som deg :) Jeg bare lurte på en ting... Hvordan kom derer dere fra flyplassen til hotellet? Om dere tok taxi hvor mye kostet det ca?

Monica: vi tok taxi til og fra Modlin. Èn vei kostet ca 180 zlote, som er litt over 360 kroner. Hvis man er flere er det ikke så verst :-)

Hei, Ida!

Hvordan var utelivet der egentlig? Mtp dere måtte snakke engelsk for å kommunisere med andre mennesker der. Og var guttene ekle? Har nemlig hørt at det sjeldent er "eyecandies" der og at folkeslaget kan sammenlignes med det vi ser av russere på internett. Reiser på jentetur til Warszawa i mars!

Den spaightettien såg veldig god ut :)

Hei Ida!! Jeg drar til helgen....ser du skriver det finnes 2 Aioli, ser bare en på nett? Vet du hvor den andre ligger?

:))

June: Hei :-) Vi fant ikke adressen på den andre, ble bare kjørt dit ved en feil. Så vi kom oss aldri tilbake dit, dessverre!

Hei Ida :-D Etter å ha lest om turen din så booket jeg og en vennine tur til samme hotell og tenkte gå litt etter tipsene dine. Men når dere skulle ta spa, booket dere time før dere reiste eller fikk dere time når dere kom der? :)

Rebekka: hei :-) så gøy da! Både og. Booket et på forhånd og tok en drop in. Kos dere masse!!

Hei

Fint Blogg :)

Buss Modlin fra fly plass til sentrum i Warszawa ( stopper ved Zlote Tarasy / Palac Kultury ) koster ca 60 kr :)

Hvis dere noensinne kommer til Warszawa og har lyst til å feste i klubben på et høy nivå, så det er verdt å besøke New Orleans Gentlemen's Club & Restaurant. Fantastisk sted, spennende atmosfære og dessuten flott mat. Jeg anbefaler den.

Skriv en ny kommentar